BugsGounelas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Yeap ! Αν θέλεις να τα βλέπεις όλα στην bootscreen αλλιώς θα σε πηγαίνει στον grub να επιλέξεις τα υπόλοιπα.. διάλεξε.. Το καθε partition με εναν grub λοιπον Perfect!!!Δεν φανταζομαι να δημιουργειται προβλημα με την εκδοση του grub του Android? (Εχει grub legacy)..A ο chimera ειναι κανονικα compatible με τα skin του chameleon απο οσο θυμαμαι,ετσι?(επειδη ο chimera ειναι modded chameleon) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 καλησπέρα μια ερωτήσει σήμερα μετά από επανεκκίνηση δεν μπαίνει στο περιβάλλον μέσα και φορτώνει σαν επιλογή για safe mode ( μπαίνει από μονο του φτάνει στο τέλος κάτω η μπάρα και μετά σβήνει το pc ) εμφανίζει αυτό μήπως ξέρετε γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αυτό που περιγράφεις σε συνδυασμό με αυτό που βλέπω είναι σαν να έχεις βάλει όλα τα flags μαζί -v -x -s όταν δεις bootscreen πάτα space και αν σου εμφανίσει flags σβηστα κ προσπάθησε. κάτι άλλο που έχω να πω ειναι οτι αυτά δεν συμβαίνουν από μόνα τους ποτέ,κατι έχουμε χαρχαλεψει εμείς πριν την επανεκκίνηση λοιπόν,και αν το θυμόμαστε τότε μπορούμε να το διορθώσουμε πιο εύκολα. @ Όσοι επενδύεται σε hackint0sh hardware με το 10.10 εικάζεται ότι η σειρά 6xx θα μείνει στην απ'εξω,δηλαδή δεν θα υποστηρίζεται native από το Yosemite οπότε λάβετε τα μέτρα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Χρησιμοποίησα το dsdt για την mobo μου από pjama http://pjalm.com/forums/index.php?topic=7.0 bootαρα με DSDT=Null (αν και δεν είχα ξαναπατσαρει ποτέ οποτε το DSDT ήταν καθαρό ούτως η άλλως right ? ) Το έκανα compile με το MaciASL και το DSDT.aml που μου έδωσε το έβαλα στο /EXTRA Checkαρα από το terminal me bdmesg και είδα ότι αυτό διαβάζει στο boot οπότε είμαι ΟΚ . Εν τελει δεν είδα καμιά διαφορά(οκ τι να δω αφου σχεδον ολα δουλευαν?) και ο δίσκος δεν μπαινει σε sleep μονος του . Am i missing something ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ερωτηση γιατι δεν ονομαστηκε os 11?Αφου 10.10=10.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @ Όσοι επενδύεται σε hackint0sh hardware με το 10.10 εικάζεται ότι η σειρά 6xx θα μείνει στην απ'εξω,δηλαδή δεν θα υποστηρίζεται native από το Yosemite οπότε λάβετε τα μέτρα σας. Έχεις κάποιο link για αυτό το θέμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 οτι πρεπει για 4k editing :D 5x2TB Baracuda RAID 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μιλάμε για preview 1 ούτε καν για beta 1 γι'αυτο και η λέξη εικάζεται είναι με bold. Αν δεις στις εγκαταστάσεις που γίνονται με Yosemite στο insanelymac,αναφέρθηκε κανα δυο φορές αυτή η πιθανότητα,όπως θα δεις και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις με 6xx καλό θα είναι λοιπόν όσοι σκέφτονται μια τέτοια αγορά η να δουν την σειρά 7xx η να περιμένουν να δουν αν η εικασία μετατραπεί σε γεγονός η όχι. Δια ταύτα και να υπήρχε link που να έλεγε το ένα η το άλλο θα ήταν άκυρα both,αφού ακόμα δεν έχουμε ουσία λειτουργικό. Αν ρωτάς την γνώμη μου και τις πιθανότητες να συμβεί αυτό θα σου πω ότι αν έχεις κάρτα nVidia 6xx και να συμβεί πάντα υπάρχουν λύσεις. Αν σκοπεύεις ν'αγορασεις τώρα μια τέτοια κάρτα και στο μέλλον ν'αναβαθμισεις σε Yosemite καλύτερα να περιμένεις να κατασταλάξουν τα πράγματα.αυτός ήταν και ο σκοπός της αναφοράς μου σε αυτό. Επίσης θα πρέπει να περιμένουμε κ για άλλο λόγο να δούμε κατά πόσο θα υποστηρίζεται η σειρά R9 με full details όπως τα πολλαπλα monitors π.χ. Υ.γ το σίγουρο είναι ότι όποιος "δεν έχει" τον clover να ξεκινήσει εντατικά όπως εγώ που διαβάζω και πειραματίζομαι σαν να είμαι κ εγώ σε "εξεταστική" Χρησιμοποίησα το dsdt για την mobo μου από pjama http://pjalm.com/forums/index.php?topic=7.0 bootαρα με DSDT=Null (αν και δεν είχα ξαναπατσαρει ποτέ οποτε το DSDT ήταν καθαρό ούτως η άλλως right ? ) Το έκανα compile με το MaciASL και το DSDT.aml που μου έδωσε το έβαλα στο /EXTRA Checkαρα από το terminal me bdmesg και είδα ότι αυτό διαβάζει στο boot οπότε είμαι ΟΚ . Εν τελει δεν είδα καμιά διαφορά(οκ τι να δω αφου σχεδον ολα δουλευαν?) και ο δίσκος δεν μπαινει σε sleep μονος του . Am i missing something ? Ανέβασε ενα screenshot από το system info / Pci 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ss1 ss2 ss3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ss1 ss2 ss3 Ολα δείχνουν οκ επιβεβαιώσου οτι εχεις τικαρισμενο to "put hard disk ... possible" και οτι δεν εχεις κάποιο πρόγραμμα συνδεδεμένο μαζι του που τον κρατάει "ξάγρυπνο" π.χ ntfs for mac. η ότι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ολα δείχνουν οκ επιβεβαιώσου οτι εχεις τικαρισμενο to "put hard disk ... possible" και οτι δεν εχεις κάποιο πρόγραμμα συνδεδεμένο μαζι του που τον κρατάει "ξάγρυπνο" π.χ ntfs for mac. η ότι άλλο. Ωραια , απο το spotlight τους εχω αποκλισει , ομως το ntfs for mac το εχω και το χρησιμοποιω . Δοκιμασα τωρα την επιλογη που το απενεργοποιει αλλα και παλι δεν εμπαιναν σε sleep . Τελος παντων , manualy μαλλον ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Προσπαθησα να φτιαξω και το imessage . Μετα απο τα πολλα και αφου εκανα ο,τι ελεγε ο οδηγος εδω #1 Δεν καταφερα παλι να μπω . Μου βγαζει τωρα (παλαιοτερα δεν συνέβαινε ) να επικοινωνησω εδω 00800 4414 5417 για να λυσουμε το προβλημα (εχω τον κωδικο για το support) . Ξερω οτι ευθυνεται το γεγονος οτι ειχα προσπαθησει πολλες φορες στο παρελθον random και οτι εχει να κανει με τους servers της apple . Αποσο διαβασα η λυση ειναι να επικοινωνήσω . Εχει καποιος παρομοια εμπειρία ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αυτό που περιγράφεις σε συνδυασμό με αυτό που βλέπω είναι σαν να έχεις βάλει όλα τα flags μαζί -v -x -s όταν δεις bootscreen πάτα space και αν σου εμφανίσει flags σβηστα κ προσπάθησε. κάτι άλλο που έχω να πω ειναι οτι αυτά δεν συμβαίνουν από μόνα τους ποτέ,κατι έχουμε χαρχαλεψει εμείς πριν την επανεκκίνηση λοιπόν,και αν το θυμόμαστε τότε μπορούμε να το διορθώσουμε πιο εύκολα. @ Όσοι επενδύεται σε hackint0sh hardware με το 10.10 εικάζεται ότι η σειρά 6xx θα μείνει στην απ'εξω,δηλαδή δεν θα υποστηρίζεται native από το Yosemite οπότε λάβετε τα μέτρα σας. σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για την απαντήσει σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 καλησπερα τα yosemite υποστηριζουν της νεες καρτες της nvidia maxwell ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 2014 - 2015 Hackint0sh rules.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα