MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ..και η απάντηση είναι θετική ναι μπαίνει σε Sleepmode και το κατάλαβα με τον τρόπο 2 μιας και είναι εσωτερικός - ημιεξωτερικος σταμάτησε να γυρίζει,και μόλις έκανα κλικ πάνω του ξαν'αρχισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Sweet ty ! Αντε να βρω το bug τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Sweet ty ! Αντε να βρω το bug τώρα Αν δεν έχεις σωστό DSDT με patches μην το ψάξεις καθόλου.. Πάρε κ αυτά μήπως βοηθηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραια και εδω δεν εχω ιδεα τι γινεται με το DSDT . Αποσο καταλαβα ειναι συγκεκριμενα kexts για καθε mobo ; Για gigabyte εχει ; Documentation να διαβασω ; Btw ηθελα να σε ρωτησω καποια στιγμη τι παιζει . Αυτο που λες αν δεν εχω καθολου Dsdt me patches να μην το ψαξω , τι εννοεις . Παντως η διαδικασια που ακολουθησα στο install ηταν του tony , και οτι kexts εβαλα μετα απο multibeast ηταν freeDSDT . Οποτε εδω ενα μεγαλο κομματι που πρεπει να μαθω ακριβως τι παιζει . Ισως καταλαβω και γιατι μου ελεγες για ASUS ! Κατι υποψιαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Θύμισε μου την μητρική σου,να σου πω αν υπάρχουν κατ'αρχην τα patches. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Z87X D3H , τσεκαρε κ το edit πιο πανω ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραια και εδω δεν εχω ιδεα τι γινεται με το DSDT . Αποσο καταλαβα ειναι συγκεκριμενα kexts για καθε mobo ; Για gigabyte εχει ; Documentation να διαβασω ; Btw ηθελα να σε ρωτησω καποια στιγμη τι παιζει . Αυτο που λες αν δεν εχω καθολου Dsdt me patches να μην το ψαξω , τι εννοεις . Παντως η διαδικασια που ακολουθησα στο install ηταν του tony , και οτι kexts εβαλα μετα απο multibeast ηταν freeDSDT . Οποτε εδω ενα μεγαλο κομματι που πρεπει να μαθω ακριβως τι παιζει . Ισως καταλαβω και γιατι μου ελεγες για ASUS ! Κατι υποψιαζομαι To έχω γράψει αρκετές φορές το 99% του Tony είναι hackint0sh "πρώτου επιπέδου" ευτυχώς τον τελευταίο χρόνο πήγε ο Macman εκεί και κανα δυο άλλοι και κάπως τον αναβαθμισανε. Ναι και είναι το μεγάλο και το δύσκολο κομμάτι ψάξε στο google "how can make your own dsdt". Όχι σε αυτό δεν έχει σχέση η Asus. Τα patches σου υπάρχουν αλλά πρώτα πρέπει να μάθεις τα πάντα γύρω από το dsdt. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ωραια αφου με το hw που εχω ειμαι οκ και αρκει να διαβασω θα το κανω και με πολυ χαρα μαλιστα μετα την εξεταστικη . Προς το παρον αφου δουλευει κατα 99% σωστα , δεν το πειραζω . Παρατηρησα στο HWmonitor οτι τα memory modules ειναι στα 1.980 V . Εχω τις Hyper X Beast @1866MHz με 1.65V . Ειναι λαθος η ενδειξη ή παιζει κατι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Αν είχες θέμα στις μνήμες θα το καταλάβαινες αμέσως μην ανησυχείς,λάθος σενσορας προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podx4g Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας παιδιά, Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν το μηχανημά μου είναι συμβατό με το ποιο τελευταίο Hackintosh. Είτε με distros, είτε με unibeast. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Γενικά και το τονίζω γενικά, τα AMD δεν εχουν συμβατότητα με τα Hackintosh για τον απλούστατο λόγο οτι η Apple χρησιμοποιεί Intel και πάνω σε αυτούς στηρίζει το λογισμικό αυτό. Ειδικά τώρα εχουν παίξει κάτι πατέντες, αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος που δεν εχω δοκιμάσει (εχω απαλλαγεί απο τους AMD από το 2006-7) αλλα και δε θα εμπλεκα για να δοκιμάσω (δε θέλει και πολύ να πέσει σε kernel panik το σύστημα).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Eπανερχομαι με το γνωστο μου λαπτοπ,οπου τελικα εκει θα πειραματιστω με το os x,κι αν δεν με καλυψει,τοτε παω για νεο pc! Λοιπον,εχω μια ερωτηση:Περα απο το γνωστο triple boot (OS X,1 Linux Distro,Windows),θα ηθελα να εγκαταστησω και αλλα δυο distro (εκτος απο το ubuntu,θα ηθελα fedora,debian κι android x86).Για να τα εγκαταστησω,θα πρεπει στο disk utility να δημιουργησω κια αλλα partition για τα καινουρια OS?Θα μπορω να τα επιλεγω στον Chimera το καθενα ξεχωριστα(Τα linux distro),η αναγκαστικα θα πρεπει να επιλεγω την επιλογη Linux για να με βγαλει στον Grub?Ευχαριστω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλό είναι να έχεις κάνει τα παρτιτιον από την αρχή μέσα από osx. για το osx θα επιλέξεις Mac Os extended για τα υπόλοιπα ms-dos. Μετά θα διαμορφώνεις μέσα απο την εκάστοτε εγκατάσταση το καθ'ενα. Το σημαντικό στις εγκαταστάσεις των linux είναι να βάζεις τον grub στο ίδιο παρτιτιον με το εκάστοτε distro έτσι μόνο ο chameleon θα τα βλέπει το καθ'ενα ξεχωριστά κ θα σου δίνει τις επιλογές στην bootscreen. Διάβασε "πως εγκαθιστούμε linux με chameleon bootloader" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλό είναι να έχεις κάνει τα παρτιτιον από την αρχή μέσα από osx. για το osx θα επιλέξεις Mac Os extended για τα υπόλοιπα ms-dos. Μετά θα διαμορφώνεις μέσα απο την εκάστοτε εγκατάσταση το καθ'ενα. Το σημαντικό στις εγκαταστάσεις των linux είναι να βάζεις τον grub στο ίδιο παρτιτιον με το εκάστοτε distro έτσι μόνο ο chameleon θα τα βλέπει το καθ'ενα ξεχωριστά κ θα σου δίνει τις επιλογές στην bootscreen. Διάβασε "πως εγκαθιστούμε linux με chameleon bootloader" Δηλαδη θα εχω πχ ενα ubuntu partition με τον grub,ενα fedora ΠΑΛΙ με τον grub? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Yeap ! Αν θέλεις να τα βλέπεις όλα στην bootscreen αλλιώς θα σε πηγαίνει στον grub να επιλέξεις τα υπόλοιπα.. διάλεξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα