itsgosu Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν θέλω να πω ότι ήταν προφητικό το σχόλιο μου,αλλά θέλω να πω το εξής είναι η πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το os X και είμαι της άποψης ότι καλό είναι να αναβαθμίζουμε ανάλογα,που δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα αφήσω το stable mavericks πλέον για να ασχοληθώ με ένα κατά την γνώμη μου "άσχημο λειτουργικό περιβάλλον" ασταθές μέχρι κ το δεύτερο επίσημο update (10.10.2 σίγουρα όπως όλα) δύστροπο μιας και η apple ακόμα και τα kexts τα θέλει "ενυπόγραφα" με futures μη καν δελεαστικά. Σίγουρα μέσα στην παρατήρηση μου αυτή υπάρχουν "πρώιμα συμπεράσματα" αλλά σίγουρα υπάρχει κ η "πρώτη εντύπωση" που για εμένα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας,είναι αυτό που δίνει στον καθένα μας την δύναμη πάντα να πάει παρακάτω.. ε λοιπόν αυτή την φορά και για πρώτη φορά θέλω να μείνω εδώ που είμαι... αν αυτή την εντύπωση την ενστερνιστούν η ταυτιστούν και άλλοι χρήστες osX τότε ίσως στο μέλλον θα μπορούμε να μιλάμε για τα "vista της apple" . μου θυμίζει κακογραμένο Lion-Mountain Lion και με ανάγκασε να μείνω σε Snow Leopard για αρκετό καιρό. όπως έγραψα και πάνω είναι η ΠΡΩΤΗ beta που βάζω και πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις τα βασικά για πάνω απο μια ώρα. βιάστηκανε να το δώσουνε στη παρουσιάση και έχει πολύ development. το UI ειναι πολύ βαρύ, χωρίς συνοχή με αρκετές ατέλειες και είμαι 100% δεν θα το κάνουνε ποτέ να πετάει όπως τα mavericks. μεγάλο μείον ότι έχουν αφήσει πολλές εφαρμογές με παλιό UI και αυτό είναι σημείο που φανερώνει τσαπατσουλιά παρά δέσμευση για ένα καλό λειτουργικό. το UI μου αρέσει και δεν μου αρέσει, έχει χάσει τόνους επαγγελματισμούς αυτό πρέπει να το πουμε. γενικά θέλει πολύ δουλειά. και θέλει δουλεια σε σοβαρούς τομείς και όχι επικέντρωσει σε ένα τελειως άχρηστο notification center. σιγουρα έχει 1-2 features που σου κάνουν τη ζωή ποιο εύκολη αλλά αλλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Hackint0sh rules Αυτο σημαίνει οτι οπλίστηκα με υπομονή κ άρχισα τις παρεμβάσεις. Το desktop θα παραμείνει να θυμίζει παρ'ολα αυτα την πρόταση στους μηχανικούς της Apple. Κατ'αρχην η υπολογιστή ισχύς ενος i7 3770k στα 4.1 και η GTX 760 σώζουν πολλες καταστάσεις.. Δυο διαστάσεων dock θέλατε είπατε ? Πάρτε το τότε αριστερά τουλάχιστον να θυμηθούμε τα παλιά ίσως και hiden. Οταν κανω προτάσεις μητρικής η εξυμνώ πάντα εχω τους λόγους μου κ κάτι έχω δει.. Στις καταγεγραμμένες εγκαταστάσεις (παγκοσμίως) δεν έχουμε δει ακομα τοσο ολοκληρωμένη εγκατάσταση Υosemite κ σ'αυτο πέρα απο την εμπειρία που λόγω clover η μιση πήγε περίπατο βοήθησε η μητρική και το αψoγο patchαρισμα της η οποία bootare μόνο με ενα FakeSMC. Εδω να διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ οτι όλες οι τοσο πρώιμες εγκαταστάσεις Hackint0sh σε ενα καινούριο λειτουργικό ειναι συλλογική δουλειά της κοινότητας και πάνω απο το 50% ανήκει σε αυτή. Όπως βλέπετε έχουμε κ update στο iTunes To λειτουργικό ανέτοιμο,όπως όλα τα Preview κ beta 1 της Apple. To πισωγύρισμα των 2 διαστάσεων στα Win τουλάχιστον εδωσε ώθηση στην ταχύτητα,εδω δεν το είδαμε ακόμα,και αν δεν το δούμε θα είναι fail. ...to be continued Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από MoviemakerGr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν θέλω να πω ότι ήταν προφητικό το σχόλιο μου,αλλά θέλω να πω το εξής είναι η πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το os X και είμαι της άποψης ότι καλό είναι να αναβαθμίζουμε ανάλογα,τωρα δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα αφήσω το stable mavericks πλέον για να ασχοληθώ με ένα κατά την γνώμη μου "άσχημο λειτουργικό περιβάλλον" ασταθές μέχρι κ το δεύτερο επίσημο update (10.10.2 σίγουρα όπως όλα) δύστροπο μιας και η apple ακόμα και τα kexts τα θέλει "ενυπόγραφα" με futures μη καν δελεαστικά. Σίγουρα μέσα στην παρατήρηση μου αυτή υπάρχουν "πρώιμα συμπεράσματα" αλλά σίγουρα υπάρχει κ η "πρώτη εντύπωση" που για εμένα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας,είναι αυτό που δίνει στον καθένα μας την δύναμη πάντα να πάει παρακάτω.. ε λοιπόν αυτή την φορά και για πρώτη φορά θέλω να μείνω εδώ που είμαι... αν αυτή την εντύπωση την ενστερνιστούν η ταυτιστούν και άλλοι χρήστες osX τότε ίσως στο μέλλον θα μπορούμε να μιλάμε για τα "vista της apple" . Δεν θέλω να πω ότι ήταν προφητικό το σχόλιο μου,αλλά θέλω να πω το εξής είναι η πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το os X και είμαι της άποψης ότι καλό είναι να αναβαθμίζουμε ανάλογα,τωρα δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα αφήσω το stable mavericks πλέον για να ασχοληθώ με ένα κατά την γνώμη μου "άσχημο λειτουργικό περιβάλλον" ασταθές μέχρι κ το δεύτερο επίσημο update (10.10.2 σίγουρα όπως όλα) δύστροπο μιας και η apple ακόμα και τα kexts τα θέλει "ενυπόγραφα" με futures μη καν δελεαστικά. Σίγουρα μέσα στην παρατήρηση μου αυτή υπάρχουν "πρώιμα συμπεράσματα" αλλά σίγουρα υπάρχει κ η "πρώτη εντύπωση" που για εμένα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας,είναι αυτό που δίνει στον καθένα μας την δύναμη πάντα να πάει παρακάτω.. ε λοιπόν αυτή την φορά και για πρώτη φορά θέλω να μείνω εδώ που είμαι... αν αυτή την εντύπωση την ενστερνιστούν η ταυτιστούν και άλλοι χρήστες osX τότε ίσως στο μέλλον θα μπορούμε να μιλάμε για τα "vista της apple" . Οπωτε παμε φουλ για μαβερικς εγκατασταση το καλοκαιρι(ετοιμασε εσυ τις κρυες σοκολατες και σου ερχομαι σφαιρα μετα) Υ.Γ Στα σοβαρα τωρα μετα απο την στιβ τζομπς εποχη!!!το μηλο ποτε δεν θα ειναι ξανα το ιδιος!!!οπως ητανε επι της ηγεσια του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οπωτε παμε φουλ για μαβερικς εγκατασταση το καλοκαιρι(ετοιμασε εσυ τις κρυες σοκολατες και σου ερχομαι σφαιρα μετα) Υ.Γ Στα σοβαρα τωρα μετα απο την στιβ τζομπς εποχη!!!το μηλο ποτε δεν θα ειναι ξανα το ιδιος!!!οπως ητανε επι της ηγεσια του. Και γω θα κατσω το καλοκαιρι να βαλω το mavericks....(μολις τελειωσουν οι εξετασεις των πειραματικων για να μπεις στην ιωνιδειο.....)Οποτε....ειδωμεν!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παιδιά είμαι στο ψάξιμο για να στήσω το πρώτο μου hackintosh. Έχω σχεδόν καταλήξει στα παρακάτω. CPU: INTEL CORE I5-4670K 3.40GHZ MB: GIGABYTE GA-Z87X-D3H RAM: CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) DDR3 (τις έχω ήδη) Για πείτε, πως σας φαίνεται; Θα γίνει η δουλεία ή θα τα πάρω τσάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Θα γίνει ναι,αλλά γιατί χρειάζεσαι τόσο ακριβή μητρική ? οβερκλοκαρεις πάνω από τα 4.5 ? Παιδιά είμαι στο ψάξιμο για να στήσω το πρώτο μου hackintosh. Έχω σχεδόν καταλήξει στα παρακάτω. CPU: INTEL CORE I5-4670K 3.40GHZ MB: GIGABYTE GA-Z87X-D3H RAM: CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) DDR3 (τις έχω ήδη) Για πείτε, πως σας φαίνεται; Θα γίνει η δουλεία ή θα τα πάρω τσάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Θα γίνει ναι,αλλά γιατί χρειάζεσαι τόσο ακριβή μητρική ? οβερκλοκαρεις πάνω από τα 4.5 ? Όχι δεν έχω τέτοιο σκοπό απλά διάβασα καλά λόγια. Έχεις να προτείνεις κάποια πιο φθηνή και δοκιμασμένη; Έβλεπα και την GA-Z87M-D3H αλλά δεν ξέρω, νομίζω τα αξίζει τα 35 ευρώ παραπάνω η άλλη. Μπορεί και να κάνω λάθος όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σίγουρα τ'αξιζει οι μητρικές με το X της Gbyte είναι πάντα ξεχωριστές μητρικές σε δυνατότητες. Απλα αν δεν τις χρειάζεσαι γιατί να τις πληρώσεις ακόμα κ με μια τέτοια μικρή διαφορά τιμής. π.χ με αυτά τα χρήματα παίρνεις την ψήκτρα σου. Πέρα απ'αυτο,άλλος σχεδιασμός γίνεται σήμερα με μια Full atx μητρική,άλλος με μια matx και επειδή στα Home Pc τα μεγέθη έχουν αλλάξει πολύ,έχουν γίνει κατα πολύ καλύτερες οι μικρές μητρικές τα τελευταία 3 χρόνια. Αλλά εγω θελω να σταθώ αλλού που ξέχασα να σε ρωτήσω πριν γιατι γράφεις "η θα τα πάρω τσάμπα" εχεις άλλο Pc και αυτό το παίρνεις μόνο για hackint0sh ? η είναι σχήμα λόγου ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σίγουρα τ'αξιζει οι μητρικές με το X της Gbyte είναι πάντα ξεχωριστές μητρικές σε δυνατότητες. Απλα αν δεν τις χρειάζεσαι γιατί να τις πληρώσεις ακόμα κ με μια τέτοια μικρή διαφορά τιμής. π.χ με αυτά τα χρήματα παίρνεις την ψήκτρα σου. Πέρα απ'αυτο,άλλος σχεδιασμός γίνεται σήμερα με μια Full atx μητρική,άλλος με μια matx και επειδή στα Home Pc τα μεγέθη έχουν αλλάξει πολύ,έχουν γίνει κατα πολύ καλύτερες οι μικρές μητρικές τα τελευταία 3 χρόνια. Αλλά εγω θελω να σταθώ αλλού που ξέχασα να σε ρωτήσω πριν γιατι γράφεις "η θα τα πάρω τσάμπα" εχεις άλλο Pc και αυτό το παίρνεις μόνο για hackint0sh ? η είναι σχήμα λόγου ? Ακριβώς το βρήκες! Έχω και σχετικά καινούριο αλλά είναι AMD A8-6600K και ASUS F2A85-V και από ότι βλέπω δεν γίνεται να τρέξει mac os. Και έτσι το πουλάω για να φτιάξω καινούριο. Έχω συνηθήσει πλέον το mac os (χρησιμοποιόντας το macbook pro μου) τόσο που δεν μπορώ καθόλου τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οκ προχωράς κανονικά απλά σχεδίασε το σωστά κ μην κάνεις σπατάλες είμαι σίγουρος ότι θα σου έρθουν ... ιδέες ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 @Moviemaker να σε ρωτησω , οι εσωτερικοι σου σκληροι μπαινουν σε sleep μονοι τους ? Εγω σε αυτον που εχω τα Win αν δεν τον κανω eject δεν σταματαει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Γενικά επειδή δεν είμαι καθόλου χρήστης του sleep δεν το έχω προσέξει, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν οι λειτουργίες sleep είναι αντίστοιχες των Win δηλαδή κάθε δίσκος να μπαίνει ξεχωριστά σε sleep mode ανάλογα την χρήση του όπου εκεί έχουμε και μεμονωμένες ρυθμίσεις εδώ έχουμε ένα γενικόλογο "put hard disk to sleep when possible" .. Αυτό το eject για να μπει σε sleep λογικό μου ακούγεται,εκτός αν εννοείς ότι μπαίνει όλο το μηχάνημα σε sleep και ο δίσκος ακούγεται να γυρίζει επ'απειρον.. εκεί σου απαντάω καταφατικά ότι όταν μπαίνει σε sleep το δικό μου είναι ναι ολοκληρωτικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οχι το eject για να μπει σε sleep δεν ειναι λογικο . Θα πρεπει να γινεται αυτο οπως με τους εξωτερικους , που αν ειναι idle μετα απο x minutes (απο terminal το βαζεις οσο θελεις ) σταματαν να γυρναν , αν πας να τους χρησιμοποιησεις επανερχονται . Ετσι θα επρεπε να ειναι και οι εσωτερικοι και να μην χρειαζονται eject . Στο mbp με ssd και hdd στη θεση του drive ο hdd μπαινει μονος του σε sleep . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Και πως το βλέπεις ότι είναι σε sleep mode ? Τώρα για χάρη σου θα το ψάξω σε αυτό το Pc που είναι η καλύτερη δυνατή εγκατάσταση κ τυχαίνει να έχω έναν 2.5" μηχανικό πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 1)Από τον θόρυβο 2)Τον πιάνω να δω αν γυρνάει 3)Ίσως από την θερμοκρασία αν την τσεκάρεις συχνά για να έχεις να συγκρίνεις . Αυτό που με ενοχλεί ότι δεν μπαίνει σε sleep είναι ότι κάνει θόρυβο και επίσης δεν είναι δίσκος για να γυρνάει 24/7 . Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα