jannos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν έχω καταλάβει Χριστό τι κάνεις.. το σίγουρο είναι ότι το θέμα είναι αυτό που συζητούσαμε γι'αυτο και έκανες εγκατάσταση μόνο με Clover και με αυτόν θα πρέπει να συνεχίσεις.. δεν μπορείς δηλαδή να περάσεις μετά σε chameleon γιατί πάλι θα φας την ίδια πόρτα. Αν έχεις ένα μηχάνημα που τρέχει osx μπορείς να κουμπώνεις τον δίσκο εγκατάστασης ως εξωτερικό κ να κάνεις τις διορθώσεις σου χωρίς να χρειάζεσαι εγκατάσταση από την αρχή. Τι δεν καταλαβες ? Πολυ καλη η σκεψη σου για εξωτερικο κουμπωμα... Τελικα το clover εχει επιλογες για boot flags κι ετσι ξεκινησα σε safe κι επιδιορθωσα. Παντως εγκαθιστω kexts με multibeast για ηχο-ethernet και ενω γινεται κανονικα η εγκατασταση δεν υπαρχουν τα kexts στο φακελο τους και δεν γινεται τιποτα. Περιεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 *Η κυκλοφορία της 10.9.3 ver. που.. "κατηφορίζει" για να δοκιμαστεί,συνέπεσε με ένα καινούριο biuld. 1093.jpg *Πιστός πια στην Asus και κόντρα στο "κύμα" της Gigabyte από την στιγμή που απέδειξε την ανωτερότητα της,(πάντα κ μόνο μέσω της επιλογής "patching bios") επέλεξα μια καταπληκτική μητρική που ακούει στο όνομα GRYPHON με Ζ87 chipset. Επεξεργαστής, τι άλλο θα ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτή την μητρική,από τον 4770Κ. Στις μνήμες η τύχη είναι μαζί μου μιας και υπάρχουν 2 άριστα σετ για δοκιμή,το ένα της GEIL (leggera) και το άλλο της CORSAIR (Dominator Platinum). Όλα αυτά καθώς και 2 SSD (Samsung Toshiba) ένα XFX τροφοδοτικό,περικλείονται απο το καινούριο όλο μαύρο ματ κουτί της Aerocool DS (Dead Silence) cube το οποίο είναι το καλύτερο κουτί τέτοιου μεγέθους που έχω χρησιμοποιήσει. *Τα πρώτα αποτελέσματα αναμενόμενα και ακόμα καλύτερα θα πω αφού η μητρική patchαρισμένη πλέον οδηγεί άριστα τον επεξεργαστή στα 4.2 by default δίνοντας μας το παρακάτω skor το οποίο στην συνέχεια θα δούμε πως θα διαμορφωθεί,εκτίμηση μου είναι ότι το προσωπικό ρεκόρ της υπογραφής μου θ'ανεβει ακόμα ψηλότερα. Bench.jpg to be continue.. 1501194_10152377371630768_2016454143946859499_o.jpg UpDate > Υπέρμετρα προστατευτική μητρική με πολλές "ασφάλειες" στο να την ανεβάσεις,αλλά παρ'ολα αυτά και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να .. "συμβεί" εδώ στα 4.4 Record.jpg UpDate ii > η 10.9.3 είναι ασφαλής και πρέπει να εφαρμοστούν ξανά τα γνωστά 2 patch του τριμ και του ήχου. 10286836_10152379458845768_8299426516028545728_o.jpg Νομίζω ότι τώρα είμαστε έτοιμοι,καιρό είχαμε κολλήσει στο 18000+ Τι δεν καταλαβες ? Πολυ καλη η σκεψη σου για εξωτερικο κουμπωμα... Τελικα το clover εχει επιλογες για boot flags κι ετσι ξεκινησα σε safe κι επιδιορθωσα. Παντως εγκαθιστω kexts με multibeast για ηχο-ethernet και ενω γινεται κανονικα η εγκατασταση δεν υπαρχουν τα kexts στο φακελο τους και δεν γινεται τιποτα. Περιεργο... Βάλε τα kexts μέσα στον clover θα τα βρεις στον S/L/E folder αν και από το λίγο που έχω ασχοληθεί έχει δικό του τρόπο ν'αναγνωριζει τις συσκευές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george966 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 καλησπέρα. θέλω να βάλω mac στο pc μου αλλά δεν ξέρω πως μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?mobo:gigabyte 970a-ud3pcpu:amd fx6300x6 3.50GHzram:4gb corsair ddr3gpu:asus ati r7250x 2db ddr5hd: western digital 500gbpsu:cooler master 650w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 για δες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 για δες... Ναι στο λέει βαλε τον τελευταιο chimera που εχει το multibeast μεσα Αν δεν δουλεψει παλι κανε οτι σου είπα στο p.m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 καλά νέα για το "μικρό" fujitsu ah552/sl. Μετά από αναβάθμιση της μνήμης στα 16gb (8/8) και του ταπεινού i3 3110m σε i7 3632qm οι επιδόσεις εκτοξεύτηκαν με το geekbench 2.2.7 64bit να δείχνει λίγο πάνω από 11000 μονάδες! Χωρίς αναβάθμιση bios απλά με την προσθήκη custom SSDT ώστε να δουλεύει και το turbo boost του επεξεργαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ωραίο εγχείρημα @Pit +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 OS X Yosemite Site: Yosemite Park Ελπίζω αυτοί που πηδάνε από το ομώνυμο πάρκο να μην είναι οι μηχανικοί της Apple.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 OS X Yosemite Site: Yosemite Park Ελπίζω αυτοί που πηδάνε από το ομώνυμο πάρκο να μην είναι οι μηχανικοί της Apple.. base-jumping-yosemite_35060_990x742.jpg Αν δεις,το dock φερνει προς osx tiger...Kαι ποσο μου την σπαει η επιστροφη στο 2d dock...Με mavericks θα μεινουμε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Σύμφωνα με την 'παράδοση" σε λίγες μέρες θα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου οπότε θα το δούμε όλοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Θα το δοκιμασω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 βρηκε κανεις unofficial λινκ να το κατεβάσουμε; αν ναι π.μθα το περάσω στο iMac με τη μια, το macbook θα το αφήσω ανέπαφο μιας και με αυτο κανουμε τη δουλειά έξω. /peace. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Σύμφωνα με την 'παράδοση" σε λίγες μέρες θα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου οπότε θα το δούμε όλοι.. Περιμένουμε νέα σου. Με τις διαφάνειες κτλ λες να χρειαστώ νέα κάρτα γραφικών; Τώρα έχω μια αρχαία NVIDIA GeForce 9600 GT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) πο ρε γαμώτο το κατέβασα αλλά φοβάμαι για το πόσο buggy θα είναι... κατέβηκε:πάντα βάζω beta από DP1 αλλά παιδιά αυτή δεν παλευεται, δεν μπορείς να κάνεις τπτ.τρομερό UI lagτα μισα Mac os X utlities δεν δουλευουνωραίο γραφικό περιβάλον αλλά φοβάμαι πολύ για λαγακρίσματα στο μέλον, ελπιζω να διαψευτώ. ξανά mavericks. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από itsgosu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) OS X Yosemite Site: Yosemite Park Ελπίζω αυτοί που πηδάνε από το ομώνυμο πάρκο να μην είναι οι μηχανικοί της Apple.. base-jumping-yosemite_35060_990x742.jpg Δεν θέλω να πω ότι ήταν προφητικό το σχόλιο μου,αλλά θέλω να πω το εξής είναι η πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το os X και είμαι της άποψης ότι καλό είναι να αναβαθμίζουμε ανάλογα,τωρα δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα αφήσω το stable mavericks πλέον για να ασχοληθώ με ένα κατά την γνώμη μου "άσχημο λειτουργικό περιβάλλον" ασταθές μέχρι κ το δεύτερο επίσημο update (10.10.2 σίγουρα όπως όλα) δύστροπο μιας και η apple ακόμα και τα kexts τα θέλει "ενυπόγραφα" με futures μη καν δελεαστικά. Σίγουρα μέσα στην παρατήρηση μου αυτή υπάρχουν "πρώιμα συμπεράσματα" αλλά σίγουρα υπάρχει κ η "πρώτη εντύπωση" που για εμένα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας,είναι αυτό που δίνει στον καθένα μας την δύναμη πάντα να πάει παρακάτω.. ε λοιπόν αυτή την φορά και για πρώτη φορά θέλω να μείνω εδώ που είμαι... αν αυτή την εντύπωση την ενστερνιστούν η ταυτιστούν και άλλοι χρήστες osX τότε ίσως στο μέλλον θα μπορούμε να μιλάμε για τα "vista της apple" . Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2014 από MoviemakerGr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα