ThanosA Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Χρησιμοποιείς Chrome ? Αν ναι δοκίμασε κάποιον άλλον να δεις αν σου κάνει το ίδιο. Που και που το ανοιγω , ειμαι λιγοτερο απο μια ωρα και ειχα ανοιξει chrome και ειναι στους 49 ! Υπαρχει φως , δοκιμαζω και ποσταρω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Εχω αγανακτησει... Δεν ξεκιναει εγκατασταση με τιποτα ουτε απο usb ουτε απο dvd. Ολα τα boot flags τα εχω χρησιμοποιησει απ την καλη κι απ την αναποδη αλλα τιποτα. Specs του μηχανηματος: MSI Z87 Gaming m 1150 i5 4430, HD4600 ati R7850 Θα δοκιμασω να γραψω το στικακι και σε θυρα usb2 κι αν δεν πετυχει κι αυτο θα χρειαστω τα φωτα σας για κανα εξωτικο bootflag! Εννοειται πως δοκιμαζω και χωρις την Ati . Κουφο: Το μονο που κανει εγκατασταση κανονικα ειναι το 10.6.8 απο Snowleo dvd χωρις να δουλευει βεβαια ηχος κι ethernet. Παλιο κι αγαπημενο Amd Hackintosh Για βοηθατε παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Που και που το ανοιγω , ειμαι λιγοτερο απο μια ωρα και ειχα ανοιξει chrome και ειναι στους 49 ! Υπαρχει φως , δοκιμαζω και ποσταρω ! Δυστυχως οχι , δεν ειναι το Chrome . Ξαφνικα μεσα σε ενα 40λεπτο πηγε στους 49 . Παρακολουθω απο το atMonitor τη gpu και λεει 0% και εχει επεισης ενα gpu surfaces που δεν εχω ιδεα τι ειναι , φυσικα και το googlara χωρις καμια τυχη . Αυτο το surfaces οταν εχω κανει boot ειναι 0 και συνεχως αυξανεται . Τωρα ειναι στο 400 και σε κανα δυωρο 3000-4000 χιλιαδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπον , transmission , οχι οτι το χρησιμοποιω καθε φορα που συμβαινει αυτο , αλλα τωρα κανει bam . Μετα απο reboot , και ενω η θερμοκρασια ειναι στους 40 και 750 rpm , με το που το ανοιγω σε 20' εχει παει στους 50 και 1500rpm . WTF ? To chrome το τεσταρα και δεν εκανε τιποτα τετοιο ... Ημουν στην 2.82 και τωρα κανω το update και ξαναδοκιμαζω . Να υπογραμμισω οτι ακομα και αν το κλεισω η καρτα δεν επανερχεται σε φυσιολογικες θερμοκρασιες , κατι τρεχει απο πισω .. update1: Ολοφανερο οτι ο 1ος υποπτος ειναι το transmission (2.83) . Θα τσεκαρω να δω και αλλα . Αν καποιος εχει διαθεση να επιβεβαιωσει αν ειναι μονο στο δικο μου συστημα θα του ημουν ευγνωμων . Για την παρακολούθηση θερμοκρασιών χρησιμοποιώ HWMonitor . update2: Εδω ειμαστε .... Preview το οποιο χρησιμοποιω συνεχως ... Απο 135mhz το clock της gpu πηγε στο full 1080mhz .. Φυσικα και η θερμοκρασια και τα fun . Να πω και κατι που με ανησύχησε τελευταια . To pc γενικα ειναι αθορυβο και το εχω διπλα μου . Οταν στο preview κανω zoom πχ σε μια φωτογραφια ακουω ηλεκτρικο θορυβο καθε φορα που κανω ζουμ . Δηλαδη θα πατησω cmd+ plus και καθε φορα που παταω το plus ακουγεται ενα ντζ . Φυσιολογικο ? Μοιαζει για προβλημα με drivers? edit3: Αυτο που συμβαινει ειναι το εξεις λοιπον Το clock καθεται στα 135Mhz ησυχο και ωραιο , ανοιγω το photoshop το οποιο δεν εχει το παραπανω προβλημα , βλεπω το clock να μεταβάλλεται , να φτανει στο max και μολις ολα ηρεμισουν πεφτει παλι στα 135Mhz . Ακομα και το quicklook να χρησιμοποιησω το οποιο εχει καποια σχεση με το preview παει το clock στα 1080Mhz και το αφηνει εκει . Δεν ξαναπεφτει . Καμια ιδεα ? edit4: Ουτε μετα απο sleep συνερχεται , εκει κολλημενο στα 1080Mhz edit5 : Εδώ έχει πολύ ζουμι http://www.insanelymac.com/forum/topic/292663-graphics-no-gpu-power-management/page-13και απότι λενε το 10.9.3 λυνει το προβλημα . Για να δουμε ! edit6: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Και στο transmission και στο preview το clock επανερχεται ! Εκανα update στο 10.9.3 απο τη σελιδα της apple , εκανα update CUDA drivers και κατεβασα τους Web Drivers της Nvidia , τους οποιους εχω επιλεξει να χρησιμοποιω αντι της apple . Oποτε φαινονται ολα οκ ! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2014 από ThanosA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos101 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη συμβουλή σας.Προσπαθώ να βάλω ένα οποιοδήποτε distro (έχω δοκιμάσει με πολλά 10.5.χ , 10.6.χ) και έχω πάντα το ίδιο πρόβλημα: still waiting for root device είτε κατά την εγκατάσταση είτε μετά την εγκατάσταση σε ένα distro κατα το πρώτο boot. O υπολογιστής ένα παλιό laptoτ travelmate 2500, με pentium 4 3ghz hyperthreading 2gb ram Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εχω αγανακτησει... Δεν ξεκιναει εγκατασταση με τιποτα ουτε απο usb ουτε απο dvd. Ολα τα boot flags τα εχω χρησιμοποιησει απ την καλη κι απ την αναποδη αλλα τιποτα. Specs του μηχανηματος: MSI Z87 Gaming m 1150 i5 4430, HD4600 ati R7850 Θα δοκιμασω να γραψω το στικακι και σε θυρα usb2 κι αν δεν πετυχει κι αυτο θα χρειαστω τα φωτα σας για κανα εξωτικο bootflag! Εννοειται πως δοκιμαζω και χωρις την Ati . Κουφο: Το μονο που κανει εγκατασταση κανονικα ειναι το 10.6.8 απο Snowleo dvd χωρις να δουλευει βεβαια ηχος κι ethernet. Παλιο κι αγαπημενο Amd Hackintosh Για βοηθατε παιδια... MSI k Hackint0sh / σίγουρα έχεις θέμα με το κλειδωμένο power management και ποιος ξέρει τι άλλο.. npci=0x3000 δοκίμασες ? Λοιπον , transmission , οχι οτι το χρησιμοποιω καθε φορα που συμβαινει αυτο , αλλα τωρα κανει bam . Μετα απο reboot , και ενω η θερμοκρασια ειναι στους 40 και 750 rpm , με το που το ανοιγω σε 20' εχει παει στους 50 και 1500rpm . WTF ? To chrome το τεσταρα και δεν εκανε τιποτα τετοιο ... Ημουν στην 2.82 και τωρα κανω το update και ξαναδοκιμαζω . Να υπογραμμισω οτι ακομα και αν το κλεισω η καρτα δεν επανερχεται σε φυσιολογικες θερμοκρασιες , κατι τρεχει απο πισω .. update1: Ολοφανερο οτι ο 1ος υποπτος ειναι το transmission (2.83) . Θα τσεκαρω να δω και αλλα . Αν καποιος εχει διαθεση να επιβεβαιωσει αν ειναι μονο στο δικο μου συστημα θα του ημουν ευγνωμων . Για την παρακολούθηση θερμοκρασιών χρησιμοποιώ HWMonitor . update2: Εδω ειμαστε .... Preview το οποιο χρησιμοποιω συνεχως ... Απο 135mhz το clock της gpu πηγε στο full 1080mhz .. Φυσικα και η θερμοκρασια και τα fun . Να πω και κατι που με ανησύχησε τελευταια . To pc γενικα ειναι αθορυβο και το εχω διπλα μου . Οταν στο preview κανω zoom πχ σε μια φωτογραφια ακουω ηλεκτρικο θορυβο καθε φορα που κανω ζουμ . Δηλαδη θα πατησω cmd+ plus και καθε φορα που παταω το plus ακουγεται ενα ντζ . Φυσιολογικο ? Μοιαζει για προβλημα με drivers? edit3: Αυτο που συμβαινει ειναι το εξεις λοιπον Το clock καθεται στα 135Mhz ησυχο και ωραιο , ανοιγω το photoshop το οποιο δεν εχει το παραπανω προβλημα , βλεπω το clock να μεταβάλλεται , να φτανει στο max και μολις ολα ηρεμισουν πεφτει παλι στα 135Mhz . Ακομα και το quicklook να χρησιμοποιησω το οποιο εχει καποια σχεση με το preview παει το clock στα 1080Mhz και το αφηνει εκει . Δεν ξαναπεφτει . Καμια ιδεα ? edit4: Ουτε μετα απο sleep συνερχεται , εκει κολλημενο στα 1080Mhz edit5 : Εδώ έχει πολύ ζουμι http://www.insanelymac.com/forum/topic/292663-graphics-no-gpu-power-management/page-13και απότι λενε το 10.9.3 λυνει το προβλημα . Για να δουμε ! edit6: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Και στο transmission και στο preview το clock επανερχεται ! Εκανα update στο 10.9.3 απο τη σελιδα της apple , εκανα update CUDA drivers και κατεβασα τους Web Drivers της Nvidia , τους οποιους εχω επιλεξει να χρησιμοποιω αντι της apple . Oποτε φαινονται ολα οκ ! και η 10.9.2 είχε web drivers .. τους είχες δοκιμάσει ? εγώ σχεδόν πάντα τους προτιμώ. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη συμβουλή σας.Προσπαθώ να βάλω ένα οποιοδήποτε distro (έχω δοκιμάσει με πολλά 10.5.χ , 10.6.χ) και έχω πάντα το ίδιο πρόβλημα: still waiting for root device είτε κατά την εγκατάσταση είτε μετά την εγκατάσταση σε ένα distro κατα το πρώτο boot. O υπολογιστής ένα παλιό laptoτ travelmate 2500, με pentium 4 3ghz hyperthreading 2gb ram Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Φίλε μου δυστυχώς η λογική έχω ένα παλιό λαπτοπ και θέλω να του περάσω osX σχεδόν ποτέ δεν έχει επιτυχία πόσο μάλλον με την κάρτα γραφικών σου που δείχνει παντελώς ασύμβατη. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 δοκιμασα, αλλα γιατι η 10.6 δουλευει αν ειναι θεμα msi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 @ Vaggos101 δε γνωρίζω για τη συμβατότητα των υποσυστημάτων του λάπτοπ σου. Εμπιστεύομαι όμως τον Moviemaker σε αυτό που σου είπε. Όσο για το μήνυμα που σου βγάζει σημαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων ότι δε βλέπει σκληρό δίσκο. Σε πιο καινούρια συστήματα μέσα από το bios γύριζες από IDE Mode σε AHCI Mode και λυνόταν το θέμα. Δεν ξέρω όμως στο δικό σου αν θα σου δίνει τέτοια επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 γιατί είναι 32bit κ δεν έχουν καμιά σχέση με τα mavericks. προφανώς. Φυσικά κ είναι θέμα Msi αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να τρέξουν όμως απλά ίσως χρειάζεσαι patching στο bios ακόμα και για να δεις bootscreen,πράγμα που αρχίζει να επιβεβαιώνεται από το ότι χρησιμοποίησες όλα τα bootflags και δεν bootαρε. Όλες οι μητρικές εκτός της GByte θέλουν pathed bios για να δουλέψουν σωστά τους επεξεργαστές,η asrock που έχω 2 πολύ πετυχημένα hackint0sh αν δεν είχα κάνει το patch πρώτα δεν μπουταρε ούτε αυτή. Μην ξεχνάς επίσης ότι όλες οι σύγχρονες μητρικές είναι UEFI και ο chameleon που πάνω του βασίζονται όλοι οι bootloader εκτός του clover δεν υποστηρίζει uefi boot. δοκιμασα, αλλα γιατι η 10.6 δουλευει αν ειναι θεμα msi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Λογικο μου ακουγεται... Δε νομιζω να θελω να μπλεξω με patch της μητρικης ... Ακουγεται υποσχομενο για πιθανα προβληματα. Εσυ που το εκανες τι γνωμη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δεν δοκιμασα web drivers στο 10.9.2 , απ'οσο διαβασα ομως παλι ειχαν το θεμα και περιμεναν fix απο την nvidia . Συγκεκριμενα καποιος ειπε οτι δεν προκειται να λυθει το προβλημα διοτι στα μηχανηματα της αpple ολα δουλευουν οκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή κ μεθοδικότητα,αλλά αν θέλεις Hackint0sh με μητρική που δεν είναι GByte,τότε δεν έχεις πολλές επιλογές,ακόμα κ αν σου bootαρε δεν θα είχες σωστό powermanagement του επεξεργαστή. Εγώ το έχω κάνει 5 όχι μια φορά,και μάλιστα handmade σε HEX μορφή αλλά εγώ στήνω μόνο hackint0sh υπολογιστές άρα πρέπει ν'ακολουθησω τον μονόδρομο που διάλεξα και δεν ήθελα να είμαι δεσμευμένος στην Gbyte. Εγώ θα το έκανα εσύ σταθμίζεις και αποφασίζεις λοιπόν,γιατί bios είναι αυτό,και μάλιστα UEFI. Το μόνο που θα σου πω εγώ είναι να διαβάσεις καλά τα περί bios της μητρικής σου αν το αποφασίσεις αλλά νομίζω η μητρική σου σε διασφαλίζει από λάθος με dual bios και διακοπτακι,απλά πρέπει να ξέρεις να το χειριστείς σωστά,γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Λογικο μου ακουγεται... Δε νομιζω να θελω να μπλεξω με patch της μητρικης ... Ακουγεται υποσχομενο για πιθανα προβληματα. Εσυ που το εκανες τι γνωμη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μετα απο ψαξιμο,λογικα θα πουλησω το λαπτοπ για να χτισω ενα hackintosh πυργο.Mηπως μπορειτε να μου πειτε μια mobo που να ειναι συμβατη με i5 ivy + geforce gt 240 Αυτη η μητρικη να υποστηριζει wifi,και αν μποριτε να μου πειτε ενα φτηνο αλλα οχι ξεφτιλα τροφοδοτικο. Επισης gt 240 ή 9800gt?Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τα έχεις αυτά ? η αυτά σκέφτεσαι να πάρεις ? για τι χρήση προορίζεται μήπως έχουμε καλύτερη συνολική πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τα έχεις αυτά ? η αυτά σκέφτεσαι να πάρεις ? για τι χρήση προορίζεται μήπως έχουμε καλύτερη συνολική πρόταση. Δεν τα εχω,αλλα ειναι μια πρωτη ιδεα για να χτισω ενα συστημα.....μεχρι 450ε....Για photoshop (οχι υπερβολικα extreme καταστασεις),λιγο premiere,λιγο κωδικα,και λιγο animation (πολυ λιγο ομως).Α και λιγο gaming (κυριως half life κλπ).Απο εκει και περα χρειαζομαι να αντεξει at least 4 χρονια....Eλεγα για i5 λογω 4 πυρηνων και για αυτονομη gpu για πιο smooth in general εμπειρια....Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα