Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όλα τα πράγματα τα μυστικά είναι δυο "Αγάπη" κ "δουλειά" από εκεί και πέρα ένα χόμπι έχω και σε αυτό εξαντλώ τα διαθέσιμα.

Συν το γεγονός ότι πάντα θέλω να πηγαίνω την γνώση μου παρακάτω στο αντικείμενο,βγάζουν αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν θα μ'ενδιεφερε κανένας υπολογιστής όποιες επιδόσεις και να είχε αν δεν με κάλυπτε πρώτα απ'ολα δημιουργικά.

Από εκει και πέρα οτι ανεβάζω δεν είναι απαραίτητα δικό μου,μπορεί να είναι απλά δημιούργημα μου εγώ 2 υπολογιστές έχω και προσφάτως μια κινεζια τηλέφωνο. That's all.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βάλε usb 2 στικακι  σε usb 2 θύρα.

Επίσης διάβασε εδώ. τι κάρτα γραφικών έχεις ?

http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-guides/113816-success-gigabyte-ga-z87-hd3-i7-4770-gtx-760-a.html

Λοιπόν έκανα κάποιες δοκιμές σήμερα...

Πάντα με Usb 2.0 σε θύρα 2.0

Με την εσωτερική κάρτα γραφικών, με σύνδεση μέσω hdm to dvi πάντα πέφτω πάνω στο error BootCacheControl: Unable to open /var/db/BootCache.playlist: 2 No such file or directory και μετά τρώει kernel panic

Με την GTX 460 με dvi to vga adapter και vga-vga καλώδιο, πέφτει πάνω στο ίδιο error αλλά ΔΕΝ τρώει kernel panic, αλλά το ξεπερνά αλλά μετά πάω σε μαύρη οθόνη σαν να χάθηκε το σήμα εισόδου (η οθόνη μου μπαίνει σε sleep).

Δοκίμασα με -v -x options..
Καμία ιδέα; Ευχαριστώ πολύ!

Ωραία ο πρώτος σκόπελος προσπεράστηκε λοιπόν με το usb.

Αυτό που καταλαβαίνω εγω είναι οτι μάλλον δεν έχει δημιουργηθεί το στικακι σωστά.

Any Way μπες στον extra folder ανοιξε το αρχειο org.chameleon.Boot.plist εκει που λεει <key>UseKernelCache</key>
 <string>Yes</string> κανε το Yes=No και εκει που λεει <key>GraphicsEnabler</key>  <string>No</string> εσύ καντο Yes.

Αυτό δοκιμάζοντας με την 460. Για να πας με την ενσωματωμένη πρέπει να του δηλώσεις πια έχεις για να την αναγνωρίσει.

Ρίξε μια ματιά εδώ > http://www.tonymacx86.com/graphics/114073-intel-hd-4600-not-being-recognized-mavericks.html

Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο, κατάφερα και μπήκα και έκανα εγκατάσταση (τελικά το πρόβλημα ήταν το PCIRootUid, το οποίο έπρεπε να βάλω 0 και να μην βάζω το -x flag) και μετά από την εγκατάσταση του multibeast (dtst free, στο οποίο χρειάστηκε να μπώ πάλι με τα ίδια flags) έκανα reboot και έχω κανονικά ήχο, internet, και αναγνωρίζει πλήρως την h4600.

Δεν κατάφερα να βρω, υπάρχει κάποιο guide για το που πάμε μετά; Έτρεξα ένα geekbench και βγάζει 9225 mutlicore score αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι πόσο είχε στα windows 8. (θυμίζω είναι ο 4430 με προς το παρών μόνο built in graphics)

Drivers βάζω κανονικά από την intel η αφήνω ότι είχε;

Για να βάλω τώρα και την gtx460 τί πρέπει να κάνω; Επίσης, τώρα θέλω να συνδέσω τον 2ο σκληρό, να προσέξω κάτι όσον αφορά αυτό;

Γενικά αν υπάρχουν... συμβουλές ή κάποιο generic post install guide θα ήμουν πολύ ευγνώμων

edit: Πάντως σε 1080p videos στο youtube δεν έχει ούτε stuttering ούτε τίποτα

update:  Έχω ένα νέο πρόβλημα, έβαλα τον 2ο σκληρό (που έχει όλα τα data) και μου έγραψε the disk you inserted was not readable by this computer , ενώ στο diskutil δεν μπορώ ούτε τα info του να δώ ούτε να τον κάνω mount .

Partition type γράφει Windows_LDM για κάποιο λόγο και όχι ntfs... 

Παιδιά σε αυτό το PC γίνεται τίποτα;;

Intel Celeron G1630

4GB RAM

HD2500 (σύντομα GT630)

1TB Western Digital Black

Μπορώ να βάλω τα Mavericks;;Δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα,αν και παλαιότερα είχα καταφέρει να τρέξω τα Mountain Lion σε ένα HP DC7800.

Παιδιά σε αυτό το PC γίνεται τίποτα;;

Intel Celeron G1630

4GB RAM

HD2500 (σύντομα GT630)

1TB Western Digital Black

Μπορώ να βάλω τα Mavericks;;Δεν έχω ξανασχοληθεί με το θέμα,αν και παλαιότερα είχα καταφέρει να τρέξω τα Mountain Lion σε ένα HP DC7800.

Θα μπαινουν ανετα αν εχεις μητρικη Gigabyte kai 4 GB Ram. Ο επεξεργαστης υποστηριζεται σιγουρα με mavericks (τα εχει γνωστος επανω με αυτον τον επεξεργαστη)

Οπως και η GT630 (εκεινος εχει GT620)

Το ζητουμενο ειναι τι μητρικη εχεις πανω;

Παιδιά σε όσες μητρικές δεν δουλεύει το sleep υπάρχει κάποια λύση;

Στην  Z87-HD3 μου αν κάνω γρήγορα sleep και το ξαναξυπνήσω (μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δηλαδή) πάνε όλα καλα, αλλά διαφορετικά το μόνο που βλέπω στην οθόνη είναι χιόνι (HDMI -> DVI η σύνδεση της) και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση.

Θα μπαινουν ανετα αν εχεις μητρικη Gigabyte kai 4 GB Ram. Ο επεξεργαστης υποστηριζεται σιγουρα με mavericks (τα εχει γνωστος επανω με αυτον τον επεξεργαστη)

Οπως και η GT630 (εκεινος εχει GT620)

Το ζητουμενο ειναι τι μητρικη εχεις πανω;

Asus H61M-F

Εμενα μου δουλεουν αψογα σε Gigabyte H61M αν αυτο σου λεει κατι

Στη θεση σου θα το δοκιμαζα σοβαρα :)

Ξεκινα με tonymac unibeast. εγω αυτο εκανα

Το μόνο που φοβάμαι είναι το network.Δηλαδή,αντί για LAN,αναγκάζομαι να συνδέομαι με wifi λόγω απόστασης και έχω ένα Air 2410 το οποίο σιγά που θα 'ναι συμβατό με τα hackintosh  :mellow:

Συμβαίνει το εξής : 

Bootαρω , pu μετά από κάνα 10λεπτο σταθερά στους 35-37 βαθμούς και στροφές στις 750 .

2 ώρες μετά με την ίδια ακριβώς χρήση , ας πουμε μονό surfing , έχει πάει στους 49-50 και 1500rpm . 2 ώρες μετά το ίδιο ακριβώς .

Εκείνη την ώρα αν κανω reboot οι θερμοκρασία πάλι πέφτει στους αρχικούς 35-37 και επαναλαμβάνεται το ίδιο .

Έχω την εντύπωση ότι κάποιο bug κάπου τρώει συνεχεία resources από την gpu . 

Ο επεξεργαστής μένει στα ίδια συνεχεία , δεν έχει θέμα .

Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι ?

Είπα να "καλλιτεχνησω" λίγο οι φώτο ανήκουν στο "all white" project που ετοιμάζεται για να σπάσει "ρολόγια" αλλά κ καρδιές.. :wub:

Ζωγραφιζεις ξανα απο οτι βλεπω. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...