Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οχι i5 ivy εχω.....σε ενα παλιο pentium m με iboot legacy ετσι?

To hackintosh νομιζω λειτουργει απο pentium 4 και πανω.

Φιλε με ποιο προγραμμα εκαψες το dmg στο usb?Γιατι ουτε με poweriso,ουτε με imgburn ουτε με rufus μπορω....(για μεθοδο 10.6 στην αρχη.....)

Link.png Site: Transmac . Κατέβασε το trial που είναι για δεκαπέντε μέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, 

Έχω κατεβάσει και έχω εγκαστήσει (με επιτυχία μέχρι στιγμής) το Mav. OSX στο εξής σύστημα:
Με Niresh έγινε η δουλειά...

CPU: Intel Q6600
GPU: MSI 560GTi
MOBO: MSI P35 Platinum

Όλα καλά αλλά δεν έχω ήχο, βρήκα κάτι DSDT από Link.png Site: εδώ!
Αλλά δεν ξέρω πως να τα περάσω...  :/ Αν δουλέψουν κιόλλας...
Μια μικρή βοήθεια..?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

*Η κυκλοφορία της 10.9.3 ver. που.. "κατηφορίζει" για να δοκιμαστεί,συνέπεσε με ένα καινούριο biuld.

post-227308-0-87879800-1400180487_thumb.jpg

*Πιστός πια στην Asus και κόντρα στο "κύμα" της Gigabyte από την στιγμή που απέδειξε την ανωτερότητα της,(πάντα κ μόνο μέσω της επιλογής "patching bios") επέλεξα μια καταπληκτική μητρική που ακούει στο όνομα GRYPHON με Ζ87 chipset.

Επεξεργαστής, τι άλλο θα ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτή την μητρική,από τον 4770Κ.

Στις μνήμες η τύχη είναι μαζί μου μιας και υπάρχουν 2 άριστα σετ για δοκιμή,το ένα της GEIL (leggera) και το άλλο της CORSAIR (Dominator Platinum).

Όλα αυτά καθώς και 2 SSD (Samsung Toshiba) ένα XFX τροφοδοτικό,περικλείονται απο το καινούριο όλο μαύρο ματ κουτί της Aerocool DS (Dead Silence) cube το οποίο είναι το καλύτερο κουτί τέτοιου μεγέθους που έχω χρησιμοποιήσει.

*Τα πρώτα αποτελέσματα αναμενόμενα και ακόμα καλύτερα θα πω αφού η μητρική patchαρισμένη πλέον οδηγεί άριστα τον επεξεργαστή στα 4.2 by default δίνοντας μας το παρακάτω skor το οποίο στην συνέχεια θα δούμε πως θα διαμορφωθεί,εκτίμηση μου είναι ότι το προσωπικό ρεκόρ της υπογραφής μου θ'ανεβει ακόμα ψηλότερα. :rolleyes:

post-227308-0-60822300-1400181597_thumb.jpg

to be continue..

post-227308-0-87856500-1400182060_thumb.jpg

UpDate > Υπέρμετρα προστατευτική μητρική με πολλές "ασφάλειες" στο να την ανεβάσεις,αλλά παρ'ολα αυτά και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να .. "συμβεί"

εδώ στα 4.4

post-227308-0-05481300-1400184604_thumb.jpg

UpDate ii > η 10.9.3 είναι ασφαλής και πρέπει να εφαρμοστούν ξανά τα γνωστά 2 patch του τριμ και του ήχου.

post-227308-0-97989300-1400240018_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 2

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα pc με τον i5-4430 και mobo τη gigabyte z87 hd3 . Επίσης εχω και ένα macbook retina και συνεπώς διαθέσιμα τα επίσημα osx mavericks.

Μπορεί κάποιος να μου πει πιο guide θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσω στην αρχή για να εγκαταστήσω mavericks στο pc?

Παιδιά κάνω quote τον εαυτό μου... Είχα δοκιμάσει με το guide http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html όμως με το usb όταν το βάζω ακόμη και με -x -v δεν μπορώ να φτάσω στην εγκατάσταση.

όταν πάω σε verbose βλέπω ότι το error στο οποίο κρεμάει το σύστημα είναι το failed to load kext com.apple.driver.appleusbxhci .

Μήπως ξέρει κάποιος οτιδήποτε;

Βάλε usb 2 στικακι  σε usb 2 θύρα.

Επίσης διάβασε εδώ. τι κάρτα γραφικών έχεις ?

http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-guides/113816-success-gigabyte-ga-z87-hd3-i7-4770-gtx-760-a.html

Προς το παρών δοκιμάζω με την built in του επεξεργαστή γιατί η gtx 460 δεν ξέρω αν είναι supported.

Το thread εκείνο το έχω διαβάσει, αλλά η μόνη πρόοδος είναι όπως και εκείνος απλά όταν δεν τρώω το error να τρώω kernel panic (αν μπορεί να θεωρηθεί πρόοδος).

To usb που δοκίμαζα είναι usb3 (σε usb3 θύρα),  λες να φταίει αυτό δηλαδή;

*Η κυκλοφορία της 10.9.3 ver. που.. "κατηφορίζει" για να δοκιμαστεί,συνέπεσε με ένα καινούριο biuld.

attachicon.gif1093.jpg

*Πιστός πια στην Asus και κόντρα στο "κύμα" της Gigabyte από την στιγμή που απέδειξε την ανωτερότητα της,(πάντα κ μόνο μέσω της επιλογής "patching bios") επέλεξα μια καταπληκτική μητρική που ακούει στο όνομα GRYPHON με Ζ87 chipset.

Επεξεργαστής, τι άλλο θα ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτή την μητρική,από τον 4770Κ.

Στις μνήμες η τύχη είναι μαζί μου μιας και υπάρχουν 2 άριστα σετ για δοκιμή,το ένα της GEIL (leggera) και το άλλο της CORSAIR (Dominator Platinum).

Όλα αυτά καθώς και 2 SSD (Samsung Toshiba) ένα XFX τροφοδοτικό,περικλείονται απο το καινούριο όλο μαύρο ματ κουτί της Aerocool DS (Dead Silence) cube το οποίο είναι το καλύτερο κουτί τέτοιου μεγέθους που έχω χρησιμοποιήσει.

*Τα πρώτα αποτελέσματα αναμενόμενα και ακόμα καλύτερα θα πω αφού η μητρική patchαρισμένη πλέον οδηγεί άριστα τον επεξεργαστή στα 4.2 by default δίνοντας μας το παρακάτω skor το οποίο στην συνέχεια θα δούμε πως θα διαμορφωθεί,εκτίμηση μου είναι ότι το προσωπικό ρεκόρ της υπογραφής μου θ'ανεβει ακόμα ψηλότερα. :rolleyes:

attachicon.gifBench.jpg

to be continue..

attachicon.gif1501194_10152377371630768_2016454143946859499_o.jpg

UpDate > Υπέρμετρα προστατευτική μητρική με πολλές "ασφάλειες" στο να την ανεβάσεις,αλλά παρ'ολα αυτά και χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να .. "συμβεί"

εδώ στα 4.4

attachicon.gifRecord.jpg

UpDate ii > η 10.9.3 είναι ασφαλής και πρέπει να εφαρμοστούν ξανά τα γνωστά 2 patch του τριμ και του ήχου.

attachicon.gif10286836_10152379458845768_8299426516028545728_o.jpg

Τι διαολο τραπεζα εχεις; :lol: Τουμπανο το μηχανημα

Προς το παρών δοκιμάζω με την built in του επεξεργαστή γιατί η gtx 460 δεν ξέρω αν είναι supported.

Το thread εκείνο το έχω διαβάσει, αλλά η μόνη πρόοδος είναι όπως και εκείνος απλά όταν δεν τρώω το error να τρώω kernel panic (αν μπορεί να θεωρηθεί πρόοδος).

To usb που δοκίμαζα είναι usb3 (σε usb3 θύρα),  λες να φταίει αυτό δηλαδή;

Εσύ θα μας πεις τελικά :)

Τι διαολο τραπεζα εχεις; :lol: Τουμπανο το μηχανημα

Έχει απαντηθεί παλαιότερα φίλε..  :P   :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...