mtzs Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Hello Again! Θα ηθελα να με ενημερωσετε για ενα λαπτοπ που εχω (lenovo ideapad z580) με i5-3210 και gt635 αν μπορω να βαλω osx απο 10.7 και πανω.Δεν με ενδιαφερει πολυ αν δεν λειτουργει το optimus (θα το ηθελα ομως). Εψαξα στο google αλλα το λαπτοπ μου δεν υπαρχει με τα specs που το εχω...... Λογικα θα γινεται απροβληματιστα οσον αφορα CPU + GPU Με την καρτα wifi δε ξερω τι γινεται και το LAN αλλα συνηθως δεν υπαρχει θεμα (δες ακριβως τι φοραει μεσα απο το control panel των windows και πες). Καλυτερα πρωτα να δοκιμασεις καθαρα με Tonymac. Οπως σου λεει και ο MM μονο αν πειραματιστεις θα ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Λογικα θα γινεται απροβληματιστα οσον αφορα CPU + GPU Με την καρτα wifi δε ξερω τι γινεται και το LAN αλλα συνηθως δεν υπαρχει θεμα (δες ακριβως τι φοραει μεσα απο το control panel των windows και πες). Καλυτερα πρωτα να δοκιμασεις καθαρα με Tonymac. Οπως σου λεει και ο MM μονο αν πειραματιστεις θα ξερεις. Thx,δηλαδη το optimus θα δουλευει?perfect......ουτως η αλλως δεν με ενοχλει το εξωτερικο φλασακι...... Δεν ειναι τοσο δυσκολο τελικα (με iboot + multibeast).....θα υποστηριζεται το ομως το optimus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Το HWmonitor σταματησε να δουλευει . Απλα δειχνει συνεχεια τα ιδια stats , δεν κρασαρει . Το εκανα update , δοκιμασα και παλαιοτερη εκδοση και τιποτα . Κανεις καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalk3r Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Προσπάθησα να βάλω το mac os x 1.6 σε PC με intel core 2 duo e4500 2.2ghz ,nvidia geforce gt 240,2gb ram και μητρική gigabyte-946gmx-s2 .To iBoot 3.3.0 δεν δούλεψε, ενώ το iBoot legacy 2.7.2 δούλεψε.Το .dmg αρχείο το πέρασα σε στικάκι με το transmac γιατί δεν έχω dvd( το .dmg είναι περίπου 6.2 gb).Μου έβγαλε τέσσερις επιλογές και διάλεξα να κάνω εγκατάσταση από το στικάκι αλλά δεν έγινε.Έδωσα την εντολή PCIRootUID=1 -x και μπήκε στο instalation screen.Τα κουμπιά του πληκτρολογίου λειτουργούσαν κανονικά αλλά ο κέρσορας ήταν κολλημένος σε ένα σημείο.Ακολούθησα Site: αυτόν τον οδηγό.Πιστέυω πως φταίει η κάρτα γραφικών.Καμιά ιδέα; Υ.Γ Μπήκα στο bios αλλά δεν είχε επιλογή για ahci mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Hi again!!! Λοιπν μετα απο αρκετη ερευνα στο site του tonymacx86,καταλαβα πως το λαπτπ μου δεν ειναι αδυνατον να δουλεψει,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ να διαβασει την nvidia.......α οριστε και η wifi να μου πειτε αν ειναι ενταξει : Broadcom 802.11n network adapter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παιδια μηπως ξερετε καποιο ετοιμο dsdt για τα specs μου?Thx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παιδια ειδα οτι το iatkos εχει αρκετο support,λογικα ή tonymac με hd4000 ή iatkos θα παω (που υποστηριζει nvidia 6xx......) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Hi again!!! Λοιπν μετα απο αρκετη ερευνα στο site του tonymacx86,καταλαβα πως το λαπτπ μου δεν ειναι αδυνατον να δουλεψει,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ να διαβασει την nvidia.......α οριστε και η wifi να μου πειτε αν ειναι ενταξει : Broadcom 802.11n network adapter Δεν αρκεί δες από τα windows το Hardware id είναι κάπως έτσι > PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_2C371A3B&REV_01 Παιδια μηπως ξερετε καποιο ετοιμο dsdt για τα specs μου?Thx... Δεν αρκεί, το dsdt πρέπει να είναι από το ιδιο μηχάνημα και μάλιστα από ιδια έκδοση bios. Παιδια ειδα οτι το iatkos εχει αρκετο support,λογικα ή tonymac με hd4000 ή iatkos θα παω (που υποστηριζει nvidia 6xx......) 6xxx για λαπτοπ η για desktop ? 90% θα δεις μονο την ενσωματωμένη γιατί δεν έχειs firmware να κάνει την εναλλαγή η οποία μπορεί να γίνει μόνο με clover bootloader και dsdt που να "σκοτώνει" .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν αρκεί δες από τα windows το Hardware id είναι κάπως έτσι > PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_2C371A3B&REV_01 Δεν αρκεί, το dsdt πρέπει να είναι από το ιδιο μηχάνημα και μάλιστα από ιδια έκδοση bios. 6xxx για λαπτοπ η για desktop ? 90% θα δεις μονο την ενσωματωμένη γιατί δεν έχειs firmware να κάνει την εναλλαγή η οποία μπορεί να γίνει μόνο με clover bootloader και dsdt που να "σκοτώνει" .. ΟΚ.....Οπτε τι προτεινεις?Iatkos για να εχω ετοιμο setαρισμα,ή tonymac για πιο καθαρη εκδοση ps:πιο ειναι το προβλημα στο iatkos,γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_058714E4&REV_01PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_058714E4PCI\VEN_14E4&DEV_4727&CC_028000PCI\VEN_14E4&DEV_4727&CC_0280 Αυτό είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αυτο ειναι μαλλον το Broadcom wireless network controler http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/Broadcom-WiFi-Driver-Ideapad-Z580/td-p/1355225 ideapad z580 εχεις; To iatkos νομιζω παιζει με Broadcom. Αν βαλεις Iatkos 10.8 μη κανεις τα updates, θα σου κρασαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αυτο ειναι μαλλον το Broadcom wireless network controler http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/Broadcom-WiFi-Driver-Ideapad-Z580/td-p/1355225 ideapad z580 εχεις; To iatkos νομιζω παιζει με Broadcom. Αν βαλεις Iatkos 10.8 μη κανεις τα updates, θα σου κρασαρει Ναι το z580 εχω........δεν πειραζει,θα αλλαξω την καρτα δικτυου με μια υποστηριζομενη με το πολυ 10$ (στην εσχατη περνω ενα εξωτερικο usb...)ο ηχος θα ειναι ενταξει?Με voodoo ή apple hda?η hd4000 θα διαβαστει κατευθειαν?θα εχει 1366x768 αναλυση?μικροφωνα/θυρα ακουστικων θα λειτουργει?Power Mangment με ποιο kext?σορρυ για τον καταιγησμο ερωτησεων,αλλα πρεπει να μαθω.... Αν ολα αυτα ειναι ενταξει,τοτε παω tonymac...αλλιως τι καλυτερο εχει να προσφερει το iatkos ή το niresh?εχουν optimus? EDIT: νομιζω πως οτι λεει ειναι ενταξει......αρα ειναι οκ να δοκιμασω..Εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με εμενα,οποτε το βλεπω να προχωραει το θεμα.....(εχει οδηγιες στο description) γνωμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 φίλε δες και αυτό μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 φίλε δες και αυτό μια φιλε το χω δει,δεν ειναι τοσο αναλυτικο οσο το αλλο......thx παντως.... δεν εχει τα ιδια specs με το δικο μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalk3r Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Προσπάθησα να βάλω το mac os x 1.6 σε PC με intel core 2 duo e4500 2.2ghz ,nvidia geforce gt 240,2gb ram και μητρική gigabyte-946gmx-s2 .To iBoot 3.3.0 δεν δούλεψε, ενώ το iBoot legacy 2.7.2 δούλεψε.Το .dmg αρχείο το πέρασα σε στικάκι με το transmac γιατί δεν έχω dvd( το .dmg είναι περίπου 6.2 gb).Μου έβγαλε τέσσερις επιλογές και διάλεξα να κάνω εγκατάσταση από το στικάκι αλλά δεν έγινε.Έδωσα την εντολή PCIRootUID=1 -x και μπήκε στο instalation screen.Τα κουμπιά του πληκτρολογίου λειτουργούσαν κανονικά αλλά ο κέρσορας ήταν κολλημένος σε ένα σημείο.Ακολούθησα Site: αυτόν τον οδηγό.Πιστέυω πως φταίει η κάρτα γραφικών.Καμιά ιδέα; Υ.Γ Μπήκα στο bios αλλά δεν είχε επιλογή για ahci mode. Ok παιδιά έστρωσε.Δεν έβλεπε το PS/2 Ποντίκι και ήθελε usb.Το έκανα και update σε 10.6.8 και πέρασα τα drivers με το Multibeast και " πετάει " Ούτε iMac να ήταν. Υ.Γ. Απορώ με τον εαυτό μου, ότι θέμα έχω ανοίξει στο ινσόμνια το λύνω μόνος μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα