christakos07 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Στο toshiba c50 μπορούμε να κάνουμε κατιτίς; Intel® Core™ i3-3110M Processor Intel® HD Graphics 4000 Wireless Technology : Bluetooth® 4.0 + LE (atheros) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2014 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 λιπών και για τα δυο τα παλικαράκια μας που θέλουν να περάσουν mac σε λαπτοπ niresh Mavericks δουλευει παντα με amd λατποπ και intel δεν χρειάζεται πολύ παίδεμα και όλα γίνονται εύκολα από τα win.αν χρειαστείτε κάτι παραπάνω ένα προσωπικό μήνυμα στιλάτε μου και θα σας απαντήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Την καλησπερα μου πως μπορω να εγκαταστησω τα Mac σε αυτο το μηχανακι που τρεχει Windows 7 Home premium ; Dell studio 8100 xps Intel core i7 cpu 4GB Ram NVIDIA GeForce GT 220 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 φίλε μου δες τι έγραψα ακριβός από πανό. είναι η εύκολη λύση niresh αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου ένα μήνυμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 90% δεν θα δουλευει η nvidia στο osx αλλά μόνο η ενσωματωμένη. Αν μου ανεβάσεις και τα Hardware ids για τα δίκτυα θα σου πω και γι'αυτα. Mavericks δεν ξέρω αν ειναι εφικτό, mountain πρέπει να του ταιριάζει καλύτερα αλλα αν δεν μπει στον πάγκο δεν ξέρεις ποτε εκ των προτέρων. Λοιπόν: Κάρτα ασύρματου Δικτύου : Broadcom BCM4313 802.11b/g LP-PHY Κάρτα ethernet Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Bluetooth: Broadcom σίγουρα (μάλλον το BCM2070 εκτός και αν είναι ο δέκτης του Microsoft Wirelless mouse 6000) Touchpad: Elan PS/2 Port Smart-Pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Το ethernet σου είναι οκ το wireless θέλει αλλαγή με την κατάλληλη καρτουλα για να έχεις και το BT μαζί . Λοιπόν: Κάρτα ασύρματου Δικτύου : Broadcom BCM4313 802.11b/g LP-PHYΚάρτα ethernet Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet AdapterBluetooth: Broadcom σίγουρα (μάλλον το BCM2070 εκτός και αν είναι ο δέκτης του Microsoft Wirelless mouse 6000)Touchpad: Elan PS/2 Port Smart-Pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 To touchpad λες να δουλέψει? Καμιά πρόταση για usb wireless adapter (αν έχει και δυνατότητα bluetooth ακόμη καλύτερα)? Αν πετύχει η εγκατάσταση μπορώ να συνδέομαι κανονικά και στο Macstore και να κατεβάζω τις εφαρμογές και τα updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Στο toshiba c50 μπορούμε να κάνουμε κατιτίς; Intel® Core™ i3-3110M Processor Intel® HD Graphics 4000 Wireless Technology : Bluetooth® 4.0 + LE (atheros) Εμένα με ξεχάσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 To touchpad λες να δουλέψει? Καμιά πρόταση για usb wireless adapter (αν έχει και δυνατότητα bluetooth ακόμη καλύτερα)? Αν πετύχει η εγκατάσταση μπορώ να συνδέομαι κανονικά και στο Macstore και να κατεβάζω τις εφαρμογές και τα updates? Πάντα υπαρχει τρόπος να δουλέψει το tpad σχεδόν ποτέ μην περιμένεις να εχεις όμως τα gestures Τα usb δεν κάνουν καλη δουλειά καλύτερα ν'αλλαξεις εσωτερικά την κάρτα εκει θα εισαι κ combo. Ναι κανονικά θα μπορείς να μπαίνεις AppStore. Εμένα με ξεχάσατε Σαν γενικα χαρακτηριστικά εισαι οκ και εσυ .. αλλα η πραγματικότητα κ τα επιμέρους χαρακτηριστικά δείχνουν μονο στην πράξη. Τα toshiba απο την αλλη δεν εχουν και τοσο καλό παρελθον στην σχέση τους με το Hackint0sh. Να ξεκαθαρίσω κ κάτι,εγώ μιλάω μόνο για γνήσιο osX και hackint0sh χωρίς πειραγμένο κερνελ τα υπόλοιπα όπως iatkos niresh κλπ.. δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και δεν τα παρακολουθώ καν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σαν γενικα χαρακτηριστικά εισαι οκ και εσυ .. αλλα η πραγματικότητα κ τα επιμέρους χαρακτηριστικά δείχνουν μονο στην πράξη. Τα toshiba απο την αλλη δεν εχουν και τοσο καλό παρελθον στην σχέση τους με το Hackint0sh. Να ξεκαθαρίσω κ κάτι,εγώ μιλάω μόνο για γνήσιο osX και hackint0sh χωρίς πειραγμένο κερνελ τα υπόλοιπα όπως iatkos niresh κλπ.. δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και δεν τα παρακολουθώ καν.. Ωραία.Έχω όρεξη να ψαχτώ πάντως.Καμιά ιδέα από που ξεκινάω γιατί είμαι εντελώς άσχετος με τα hackintosh?Κάποιο link,το οτιδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 TonyMacx86 και μην βιαστείς.. διάβασε αρκετά πρώτα.. > http://www.tonymacx86.com/home.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οκ ευχαριστώ.Για τυχόν απορίες θα επιστρέψω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πάντα υπαρχει τρόπος να δουλέψει το tpad σχεδόν ποτέ μην περιμένεις να εχεις όμως τα gestures Τα usb δεν κάνουν καλη δουλειά καλύτερα ν'αλλαξεις εσωτερικά την κάρτα εκει θα εισαι κ combo. Ναι κανονικά θα μπορείς να μπαίνεις AppStore. Σαν γενικα χαρακτηριστικά εισαι οκ και εσυ .. αλλα η πραγματικότητα κ τα επιμέρους χαρακτηριστικά δείχνουν μονο στην πράξη. Τα toshiba απο την αλλη δεν εχουν και τοσο καλό παρελθον στην σχέση τους με το Hackint0sh. Να ξεκαθαρίσω κ κάτι,εγώ μιλάω μόνο για γνήσιο osX και hackint0sh χωρίς πειραγμένο κερνελ τα υπόλοιπα όπως iatkos niresh κλπ.. δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και δεν τα παρακολουθώ καν.. Χωρίς τα gestures μπορώ να ζήσω. Κάποια πρόταση τότε για εσωτερική κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Hello Again! Θα ηθελα να με ενημερωσετε για ενα λαπτοπ που εχω (lenovo ideapad z580) με i5-3210 και gt635 αν μπορω να βαλω osx απο 10.7 και πανω.Δεν με ενδιαφερει πολυ αν δεν λειτουργει το optimus (θα το ηθελα ομως). Εψαξα στο google αλλα το λαπτοπ μου δεν υπαρχει με τα specs που το εχω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Για όλα τα σύγχρονα laptop ισχύουν ότι έχουμε γράψει στις 2 τελευταίες σελίδες.. καθώς και ότι αν δεν το προσπαθήσεις δεν ξέρεις ποτέ που μπορείς να φτάσεις.. tonymac λοιπόν κατά την δική μου άποψη,η niresh όπως λέει ο άλλος φίλος,που σου δίνει και κάποιες ευκολίες παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα