Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο toshiba c50 μπορούμε να κάνουμε κατιτίς;

Intel® Core™ i3-3110M Processor 

Intel® HD Graphics 4000 

Wireless Technology : Bluetooth® 4.0 + LE (atheros)

Επεξ/σία από christakos07
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λιπών και για τα δυο τα παλικαράκια μας που θέλουν να περάσουν mac σε λαπτοπ niresh Mavericks δουλευει παντα με amd λατποπ και intel δεν χρειάζεται πολύ παίδεμα και όλα γίνονται  εύκολα από τα win.αν χρειαστείτε κάτι παραπάνω ένα προσωπικό μήνυμα στιλάτε μου και θα σας απαντήσω 

Την καλησπερα μου πως μπορω να εγκαταστησω τα Mac σε αυτο το μηχανακι που τρεχει Windows 7 Home premium ;

Dell studio 8100 xps

Intel core i7 cpu

4GB Ram

NVIDIA GeForce GT 220 .

90% δεν θα δουλευει η nvidia στο osx αλλά μόνο η ενσωματωμένη.

Αν μου ανεβάσεις και τα Hardware ids για τα δίκτυα θα σου πω και γι'αυτα.

Mavericks δεν ξέρω αν ειναι εφικτό, mountain πρέπει να του ταιριάζει καλύτερα αλλα αν δεν μπει στον πάγκο δεν ξέρεις ποτε εκ των προτέρων.

Λοιπόν:

Κάρτα ασύρματου Δικτύου : Broadcom BCM4313 802.11b/g LP-PHY

Κάρτα ethernet Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

Bluetooth: Broadcom σίγουρα  (μάλλον το BCM2070 εκτός και αν είναι ο δέκτης του Microsoft Wirelless mouse 6000)

Touchpad: Elan PS/2 Port Smart-Pad

Το ethernet σου είναι οκ το wireless θέλει αλλαγή με την κατάλληλη καρτουλα για να έχεις και το BT μαζί .

Λοιπόν:

Κάρτα ασύρματου Δικτύου : Broadcom BCM4313 802.11b/g LP-PHY
Κάρτα ethernet Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
Bluetooth: Broadcom σίγουρα  (μάλλον το BCM2070 εκτός και αν είναι ο δέκτης του Microsoft Wirelless mouse 6000)
Touchpad: Elan PS/2 Port Smart-Pad

To touchpad λες να δουλέψει?

Καμιά πρόταση για usb wireless adapter (αν έχει και δυνατότητα bluetooth ακόμη καλύτερα)?

Αν πετύχει η εγκατάσταση μπορώ να συνδέομαι κανονικά και στο Macstore και να κατεβάζω τις εφαρμογές και τα updates?

To touchpad λες να δουλέψει?

Καμιά πρόταση για usb wireless adapter (αν έχει και δυνατότητα bluetooth ακόμη καλύτερα)?

Αν πετύχει η εγκατάσταση μπορώ να συνδέομαι κανονικά και στο Macstore και να κατεβάζω τις εφαρμογές και τα updates?

Πάντα υπαρχει τρόπος να δουλέψει το tpad σχεδόν ποτέ μην περιμένεις να εχεις όμως τα gestures

Τα usb δεν κάνουν καλη δουλειά καλύτερα ν'αλλαξεις εσωτερικά την κάρτα εκει θα εισαι κ combo.

Ναι κανονικά θα μπορείς να μπαίνεις AppStore.

Εμένα με ξεχάσατε  :-D

Σαν γενικα χαρακτηριστικά εισαι οκ και εσυ .. αλλα η πραγματικότητα κ τα επιμέρους χαρακτηριστικά δείχνουν μονο στην πράξη.

Τα toshiba απο την αλλη δεν εχουν και τοσο καλό παρελθον στην σχέση τους με το Hackint0sh.

Να ξεκαθαρίσω κ κάτι,εγώ μιλάω μόνο για γνήσιο osX  και hackint0sh χωρίς πειραγμένο κερνελ τα υπόλοιπα όπως iatkos niresh κλπ.. δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και δεν τα παρακολουθώ καν..

Σαν γενικα χαρακτηριστικά εισαι οκ και εσυ .. αλλα η πραγματικότητα κ τα επιμέρους χαρακτηριστικά δείχνουν μονο στην πράξη.

Τα toshiba απο την αλλη δεν εχουν και τοσο καλό παρελθον στην σχέση τους με το Hackint0sh.

Να ξεκαθαρίσω κ κάτι,εγώ μιλάω μόνο για γνήσιο osX  και hackint0sh χωρίς πειραγμένο κερνελ τα υπόλοιπα όπως iatkos niresh κλπ.. δεν τα χρησιμοποιώ πλέον και δεν τα παρακολουθώ καν..

Ωραία.Έχω όρεξη να ψαχτώ πάντως.Καμιά ιδέα από που ξεκινάω γιατί είμαι εντελώς άσχετος με τα hackintosh?Κάποιο link,το οτιδήποτε...

Πάντα υπαρχει τρόπος να δουλέψει το tpad σχεδόν ποτέ μην περιμένεις να εχεις όμως τα gestures

Τα usb δεν κάνουν καλη δουλειά καλύτερα ν'αλλαξεις εσωτερικά την κάρτα εκει θα εισαι κ combo.

Ναι κανονικά θα μπορείς να μπαίνεις AppStore.

Χωρίς τα  gestures  μπορώ να ζήσω.

Κάποια πρόταση τότε για εσωτερική κάρτα?

Hello Again! Θα ηθελα να με ενημερωσετε για ενα λαπτοπ που εχω (lenovo ideapad z580) με i5-3210 και gt635 αν μπορω να βαλω osx απο 10.7 και πανω.Δεν με ενδιαφερει πολυ αν δεν λειτουργει το optimus (θα το ηθελα ομως).

Εψαξα στο google αλλα το λαπτοπ μου δεν υπαρχει με τα specs που το εχω......

Για όλα τα σύγχρονα laptop ισχύουν ότι έχουμε γράψει στις 2 τελευταίες σελίδες.. καθώς και ότι αν δεν το προσπαθήσεις δεν ξέρεις ποτέ που μπορείς να φτάσεις.. tonymac λοιπόν κατά την δική μου άποψη,η niresh όπως λέει ο άλλος φίλος,που σου δίνει και κάποιες ευκολίες παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...