Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να παω στην Qnix q2710 Evolution 2 2560x1440  . Εχει δοκιμασει κανεις 1440p monitor στο build του ? 

η mobo προβληματιζει , πιστευω με ορεξη και κοπο θα εισαι οκ 

Ναι εγώ την έχω και είναι καταπληκτική αν εξαιρέσεις τον περιορισμό για σύνδεση μόνο με Dual Dvi.

Επίσης τσέκαρε καλα με τον πωλητή να στην στείλει με EMS ώστε να εχεις πάρα πολλες πιθανότητες να μην πληρώσεις τελωνείο.. αλλιώς θα σου βγει οσο η αντίστοιχη Dell απο την εγχώρια αγορά.. (παθών)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι εγώ την έχω και είναι καταπληκτική αν εξαιρέσεις τον περιορισμό για σύνδεση μόνο με Dual Dvi.

Επίσης τσέκαρε καλα με τον πωλητή να στην στείλει με EMS ώστε να εχεις πάρα πολλες πιθανότητες να μην πληρώσεις τελωνείο.. αλλιώς θα σου βγει οσο η αντίστοιχη Dell απο την εγχώρια αγορά.. (παθών)

Ωραιος και κριμα για το τελωνείο 

Απο αυτον λεω με EMS http://www.ebay.com/itm/New-27-QNIX-QX2710-Evolution-ll-2560x1440-QHD-PLS-Panel-Monitor-Matte-Screen-/131163178429?pt=DE_Elektronik_Computer_Computer_Monitore_Flachbildschirme&hash=item1e89ef45bd

υποθετω oc δεν γινεται στo osx ετσι ? Εισαι στα 60hz ?

Νομίζεις θα δεις διαφορά αν oc αρεις ? καμιά - το μόνιτορ ειναι άριστο και δεν θα έχεις καμιά διάθεση να το πειράξεις.. τουλάχιστον εγώ έτσι το εισέπραξα..θα ξεκουραστούν τα ματάκια σου,ασε που αν το ανεβάσεις και σου πάθει κατι τι θα κάνεις θα το στείλεις πάλι κορεα να το φτιάξουν ?  ναι αν είναι EmS είσαι πιο safe,ειναι η καλύτερη περίπτωση παρ'ολα αυτά τσέκαρε κ κανένα πωλητη απο ευρωπη εχουν αρχισει και φέρνουν λιγο ακριβότερα ναι μεν αλλα οχι πολύ.. 

Νομίζεις θα δεις διαφορά αν oc αρεις ? καμιά - το μόνιτορ ειναι άριστο και δεν θα έχεις καμιά διάθεση να το πειράξεις.. τουλάχιστον εγώ έτσι το εισέπραξα..θα ξεκουραστούν τα ματάκια σου,ασε που αν το ανεβάσεις και σου πάθει κατι τι θα κάνεις θα το στείλεις πάλι κορεα να το φτιάξουν ?  ναι αν είναι EmS είσαι πιο safe,ειναι η καλύτερη περίπτωση παρ'ολα αυτά τσέκαρε κ κανένα πωλητη απο ευρωπη εχουν αρχισει και φέρνουν λιγο ακριβότερα ναι μεν αλλα οχι πολύ.. 

εδω παντως τα λενε πολυ καλα για oc 

http://www.overclock.net/t/1384767/official-the-qnix-x-star-1440p-monitor-club-read-1st-post

Ναι τα ειχα διαβασει και εγω αλλα 1ον δεν θεώρησα οτι τα χρειάζομαι οπως σου ειπα το μονιτορ ειναι άριστο και ξεκούραστο,και δευτερον επειδη το πλήρωσα αυτούσιο δεν ηθελα να πάρω ουτε το ρισκο ουτε να μειώσω ενδεχομένως την διάρκεια ζωής του αλλα γενικά δεν είμαι και ocκακιας αν ανεβάζω κανέναν επεξεργαστή ειναι παντα με την  ενδεδειγμένη ψύξη,ποτε στα όρια του κ εφόσον ειναι κατασκευασμένος γι'αυτο δηλαδή ξεκλείδωτος.

Νομίζω μια περιγραφή - παρουσίαση ειχε κάνει και ο @pro οταν το ειχε αγοράσει και ειχε δοκιμάσει κ το oc καπου υπάρχει εδω μεσα αυτο το νήμα αν θέλεις να το βρεις.

Σκεφτομαι να παω στην Qnix q2710 Evolution 2 2560x1440  . Εχει δοκιμασει κανεις 1440p monitor στο build του ? 

η mobo προβληματιζει , πιστευω με ορεξη και κοπο θα εισαι οκ 

Οκ, είδα και κάτι βιντεάκια εχθές... έχει μανούρα το θέμα...

Αλλά ρε γμτ, θέλω unix σύστημα αλλά να μπορώ να τρέχω και τα προγράμματα της Adobe! :P

Η οθόνη παίζει κάποιο ρόλο? Γιατί και εγώ Dell U2713HM 27" (2560x1440) έχω.. 

Οκ, είδα και κάτι βιντεάκια εχθές... έχει μανούρα το θέμα...

Αλλά ρε γμτ, θέλω unix σύστημα αλλά να μπορώ να τρέχω και τα προγράμματα της Adobe! :P

Η οθόνη παίζει κάποιο ρόλο? Γιατί και εγώ Dell U2713HM 27" (2560x1440) έχω.. 

Δεν νομιζω τελικα , ρωτησα γιατι ειχα διαβασει καποια issues που τους αφηνε μονο στα 30hz και σε extreme περιπτωσεις kernel panics .

καλησπερα σε ολους!μια ερωτηση θελω να κανω αν μπορω να βαλω στον υπολογιστη μου mac os.το συστημα μου ειναι το εξης:

fx 4100 amd

12gb ram 1600

asrock 970 Extreme4

με amd cpu απο δυσκολο εως αδυνατον .

αν αναφέρεσαι στο προηγούμενο ποστ ο ThanosA εννοεί σε intel επεξεργαστές.

Την intel wifi την αλλάζεις με μια συμβατή και τελειώνει το ζήτημα.

Για amd επεξεργαστές υπάρχουν εκδόσεις αλλά είναι longshot αν θα παίζουν όλα και σωστά. Σε κάθε περίπτωση θέλει χρόνο και γνώσεις για να γίνει.

Μήπως υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί το Mavericks σε λάπτοπ Samsung rf-711 γιατί έψαξα στο ιντερνέτ χωρίς να βρω κάτι. 

Αν ναι τι μπορεί να μη δουλεύει?

Το λάπτοπ είναι αυτό

http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/mobile-computing/notebook/NP-RF711-S02GR

90% δεν θα δουλευει η nvidia στο osx αλλά μόνο η ενσωματωμένη.

Αν μου ανεβάσεις και τα Hardware ids για τα δίκτυα θα σου πω και γι'αυτα.

Mavericks δεν ξέρω αν ειναι εφικτό, mountain πρέπει να του ταιριάζει καλύτερα αλλα αν δεν μπει στον πάγκο δεν ξέρεις ποτε εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...