Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@tasos555 δε θέλω οδηγό. Το έχω ήδη κάνει με snow leopard απλά από εκεί και μετά δεν ασχολήθηκα λόγω αρκετών ασυμβατοτήτων.

Για παράδειγμα ο finder λειτουργεί ή έχεις βάλει άλλον explorer;;; Όσο για το λινκ στείλτο με πμ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o finder πάει γαίματα το μόνο που έχει ένα θέμα είναι το σαφάρι αλλά πέρασα firefox και δεν με ενδιαφερθεί. το itunes μια χαρά πάει γενικά πέρα από το σαφάρι δεν έχω άλλο θέμα και αυτό μπορώ να το φτιάξω αν ξανά περάσω το σαφάρι άλλα βαριέμαι και δεν έχω και χρόνο για πες μια το pc σου 

το pc που χρησιμοποιώ για media player είναι (ετοιμάσου να γελάσεις):

Athlon x2 2ghz 939 socket

3gb ram ddr400

Asrock 939A785GMH/128

ssd ocz agility 3 για boot και 1.5tb για data

Gigabyte Radeon 5770

Τίμιο μηχανάκι για την ηλικία του. Η τελευταία έκδοση osx που λειτουργούσε σχετικά καλά ήταν η 10.6.3 νομίζω (iHazzard).

Το πρόβλημα ήταν ο finder που συχνά έκλεινε και ξανα άνοιγε μόνος του και το hdmi audio που απλά δε μπορούσα να το patch-άρω γιατί δεν έβρισκα dsdt και δεν το έχω και πολύ με αυτό.

Μετά απλά δεν ασχολήθηκα γιατί πήρα το λάπτοπ (fujitsu ah552) και του πέρασα windows.

Τώρα με το maverics όμως με μπρίζωσες. Αν βρω χρόνο μπορεί και να το δοκιμάσω

είναι πολύ εύκολο να το εγκατάστασεις  απλα μπες με amd64 -v graphicsenabler=no και θα πανε ολα καλα

το usb να το φιαξεισ με αυτο εδω το εργαλειο  win32diskimager-v0.9-binary

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια δεν εχω ασχοληθει ποτε με Mac OS.Θα ηθελα να αρχισω με την τελευταια εκδοση (νομιζω 10.9 Mavericks).Το συστημα μου ειναι της υπογραφης και απο εβδομαδα παιρνω r9 270x.Ειναι συμβατο;

Επεξ/σία από SearchEngine

Θέλω να εγκαταστήσω το OSx στον υπολογιστή μου.
Απλά θέλω να μου πείτε αν γίνεται με το hardware που έχω και ποια έκδοση του OS να αγοράσω.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield)
GPU: MSI nVidia GeForce 560Ti
RAM: 2x 2Gb KIngston HyperX 800Mhz
MOB: MSI P35 Platinum 
HDD: Samsung SSD 840pro 256GB
CD-DVD Rom δεν υπάρχει (έχω ένα Samsung external, αν δεν γίνεται από USB η εγκατάσταση)

Διαβάζω κάτι για ρυθμίσεις στα BIOS και ότι μπορεί να δουλέψει, μπορεί και όχι. 
Ε, μη τα δώσω τζάμπα τα λεφτά, αν είναι να το ξέρω.

Είχε κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία με σύστημα σαν το δικό μου ή έστω κάποια από τα parts?

Σκεφτομαι να παω στην Qnix q2710 Evolution 2 2560x1440  . Εχει δοκιμασει κανεις 1440p monitor στο build του ? 

Θέλω να εγκαταστήσω το OSx στον υπολογιστή μου.
Απλά θέλω να μου πείτε αν γίνεται με το hardware που έχω και ποια έκδοση του OS να αγοράσω.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield)
GPU: MSI nVidia GeForce 560Ti
RAM: 2x 2Gb KIngston HyperX 800Mhz
MOB: MSI P35 Platinum 
HDD: Samsung SSD 840pro 256GB
CD-DVD Rom δεν υπάρχει (έχω ένα Samsung external, αν δεν γίνεται από USB η εγκατάσταση)

Διαβάζω κάτι για ρυθμίσεις στα BIOS και ότι μπορεί να δουλέψει, μπορεί και όχι. 
Ε, μη τα δώσω τζάμπα τα λεφτά, αν είναι να το ξέρω.

Είχε κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία με σύστημα σαν το δικό μου ή έστω κάποια από τα parts?

η mobo προβληματιζει , πιστευω με ορεξη και κοπο θα εισαι οκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...