Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω περασει τα mac os mavericks δουλευουν ολα τελεια εκτος απο το intel wifi και το usb tv tuner, για το τελευταιο υπαρχει καποιο kext ωστε να δουλεψει?

ψαξε να δεις αν υπαρχει καποιος driver αλλιως παρε ένα συμβατο με mac

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικα την λυση που βρηκα στο tonymac ηταν να εγκαταστησω τους drives για Alc892 Without DSDT απο mb 6.1 και οχι 6.2(ειχαν καποιο θεμα με 6.2) . Προς το παρον μετα απο long sleeps ο ήχος διατηρειται .

Ευχαριστω και για τις απαντησεις .

Τελικα την λυση που βρηκα στο tonymac ηταν να εγκαταστησω τους drives για Alc892 Without DSDT απο mb 6.1 και οχι 6.2(ειχαν καποιο θεμα με 6.2) . Προς το παρον μετα απο long sleeps ο ήχος διατηρειται .

Ευχαριστω και για τις απαντησεις .

Μιας και εχουμε ιδια καρτα ηχου, αν παρατηρησεις καποιο θεμα distortion στον ηχο σου βαλε το multibeast 5.3.1 και βαλε εκεινο το kext ηχου και θα στρωσει... Εμενα με ολες τις εκδοσεις multibeast 6.x.x μου κανει νερα

• Like 1

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν . Ένα bug που είχα και στην αρχή αλλα νόμιζα ότι είχε λυθεί .

Πατάω shutdown και μου κάνει reboot . 

Στο reboot αν θέλω να κάνω boot στα osx παταω f12 και διαλέγω τον δίσκο , αλλιώς κάνει by default στα Win8 .

Και τώρα λοιπόν με το reboot το ίδιο συμβαίνει και το κάνω τελικό shutdown από τα Windows .

Όμως επίσης κάτι πολύ περίεργο , η διαρκεία που μου δείχνει το logo της Gigabyte στο boot , με τις επιλογές f12 κτλ έχει μεγαλώσει παραπολυ . Ήταν περίπου 2sec και έχει γινει 20sec . 

Καμια ιδέα ?

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν . Ένα bug που είχα και στην αρχή αλλα νόμιζα ότι είχε λυθεί .

Πατάω shutdown και μου κάνει reboot . 

Στο reboot αν θέλω να κάνω boot στα osx παταω f12 και διαλέγω τον δίσκο , αλλιώς κάνει by default στα Win8 .

Και τώρα λοιπόν με το reboot το ίδιο συμβαίνει και το κάνω τελικό shutdown από τα Windows .

Όμως επίσης κάτι πολύ περίεργο , η διαρκεία που μου δείχνει το logo της Gigabyte στο boot , με τις επιλογές f12 κτλ έχει μεγαλώσει παραπολυ . Ήταν περίπου 2sec και έχει γινει 20sec . 

Καμια ιδέα ?

Κάνε ενα clear cmos και βλέπουμε....

• Like 1

ok ty , προς το παρον εκλεισα απο το bios το wake on lan και φενεται πως δουλευει . Θα δειξει .

Υπαρχει τροπος να ελεγχω τα fan απο cpu και gpu ? Η΄ εστω μονο απο cpu . Γιατι πχ στους 33 βαθμους ειναι στις 1k rpm και στους 70 στις 1.6k rpm . Προφανως δεν δουλευει απο μονο του ετσι οπως θα επρεπει . 

Τι μπορω να κανω ? (Δεν με πειραζει να τους χειριζομαι ειτε manualy ειτε να γινεται αυτοματα ) .

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα pc με τον i5-4430 και mobo τη gigabyte z87 hd3 . Επίσης εχω και ένα macbook retina και συνεπώς διαθέσιμα τα επίσημα osx mavericks.

Μπορεί κάποιος να μου πει πιο guide θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσω στην αρχή για να εγκαταστήσω mavericks στο pc?

Υπάρχει δυνατότητα για side by side εγκατάσταση (σε άλλο partition δηλαδή) μαζί με windows? Ο σκλήρός είναι ένας vertex 4 ssd

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα pc με τον i5-4430 και mobo τη gigabyte z87 hd3 . Επίσης εχω και ένα macbook retina και συνεπώς διαθέσιμα τα επίσημα osx mavericks.

Μπορεί κάποιος να μου πει πιο guide θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσω στην αρχή για να εγκαταστήσω mavericks στο pc?

Υπάρχει δυνατότητα για side by side εγκατάσταση (σε άλλο partition δηλαδή) μαζί με windows? Ο σκλήρός είναι ένας vertex 4 ssd

Εδώ είσαι 

http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html

Τωρα για να κανεις partition είναι λίγο πιο risky και complicated . 

H πιο safe οδός για first time είναι σε διαφορετικούς δίσκους .

Παιδιά στήνω ένα μηχάνημα με gigabyte ga-h61m-s2pv KAI Celeron G1620. Θα βάλω 4 ή 8 Gb ram, δε το έχω αποφασίσει ακόμα αλλα θέλω να παίξω ταυτόχρονα Win7 & MacOS (παίζει να βρώ κάπου το mavericks και να δουλέψει;).

Υπάρχει και μία nVidia GT610 (αν δε κάνω λάθος με το μοντέλο) την οποία σκοπευω επίσης να βάλω... Λέω να έχω σε άλλο δίσκο τα windows και σε άλλο τα osx για να μη μπερδευτώ...

Επειδη διαβασα μερικές σελίδες αλλα ειναι ατελείωτες και χάθηκα μπορεί κάποιος γνώστης να βοηθήσει λιγο με ένα reference σε Post ή κάποιον οδηγό;

Τί πρέπει να κάνω για να "δεί" το λειτουργικό την logitech c270?

πρέπει να περάσω κάποιο εξτρά kext?

την έβαλα απλά πάνω σε usb και λέει πως δεν υπάρχει web camera όταν ανοίγω πχ το photobooth

Τί πρέπει να κάνω για να "δεί" το λειτουργικό την logitech c270?

πρέπει να περάσω κάποιο εξτρά kext?

την έβαλα απλά πάνω σε usb και λέει πως δεν υπάρχει web camera όταν ανοίγω πχ το photobooth

Δεν γινεται αυτο, εμενα αναγνωριστηκε ASAP

μήπως μου λείπει ή είναι διαφορετικό κάποιο kext? τίποτα απο το multibeast να ήταν διαφορετικό?

και μένα μου φάνηκε περίεργο....

υπάρχει περίπτωση να έχω βάλει κάποιο bootflag που να μπλοκάρει την κάμερα?

πως μπορώ να δώ με τί flags φορτώνει το λειτουργικό?

μήπως μου λείπει ή είναι διαφορετικό κάποιο kext? τίποτα απο το multibeast να ήταν διαφορετικό?

και μένα μου φάνηκε περίεργο....

υπάρχει περίπτωση να έχω βάλει κάποιο bootflag που να μπλοκάρει την κάμερα?

πως μπορώ να δώ με τί flags φορτώνει το λειτουργικό?

Είχα την ίδια και δεν κατάφερα ποτέ να την κάνω να δουλέψει!!

Ακόμη και με το macam που υποτίθεται πως είναι universal driver....άναβε το λαμπάκι..αλλά δεν είδα την φατσούλα μου ποτέ!!!

Είδα και αποείδα λοιπόν και πήρα μια 610 από e-bay....και δουλεύει OBB.....τα πάντα όλα!

Μόλις πρόσεξα ότι επειδή πέρασα κάποιες αναβαθμίσεις τις apple πλέον η έκδοση του λειτουργικού είναι η 10.8.5 (όταν πρωτοπέρασα iatkos ml2 ήταν η 10.8.2)

Λέτε να οφείλετε εκεί το ότι δεν βλέπει την κάμερα? όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά! μην πω και καλύτερα απο πρίν, αν εξαιρέσουμε κάποια συχνότερα kernel panic απο το voodooHDA

Μου διορθώθηκε το sleep που ενώ μαύριζε η οθόνη δεν σταματουσαν οι ανεμιστήρες και μετά δεν ξανανοιγε ο υπολογιστής, μου διορθώθηκε ο ήχος που δεν είχα μικρόφωνο και ακουστικά...μόνο με την κάμερα δεν βγάζω άκρη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...