Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα,

προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω εγκατάσταση μέ CD iBOOT για Haswell εγκατάσταση το Snow Leopard 10.6 μιάς και έχω αγορασμένο το original CD. Ακολουθώ κανονικά τον οδηγό του tonymac και φτάνω στο σημείο όπου δέν κάνει boot στο λειτουργικό αλλά μου βγάζει το γκρί μηλαράκι σε άσπρο φόντο και μένει εκεί.

Κάνω την διαδικασία όπως λέει ο οδηγός, κάνω update σε 10.6.8 ενώ έχω ανοιγμένο το Multibeast και προχωράω με ρύθμιση Easybeast και System Settings και τίποτα άλλο επιλεγμένο. Προχωράω κανονικά και μετά το restart επιλέγω boot απο τον σκληρό και εκεί είναι που μένει στην λευκή οθόνη.

Επίσης, προσπάθησα να βάλω και Mavericks χωρίς πάλι αποτέλεσμα. Το Hardware είναι αυτό της υπογραφής μου.

Επειδή η μνήμη που έχω είναι 8GB σε ένα Dimm, μήπως υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Σε όλους τους οδηγούς εγκατάστασης βλέπω ότι προτείνουν 4GB...Εδώ να σημειώσω ότι, κάνοντας την εγκατάσταση και μπαίνοντας στο λειτουργικό δέν μου αναγνωρίζει κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου και επεξεργαστή.

Στο BIOS της μητρικής έχω απενεργοποιήσει το Virtual Technology, Internal Graphics και έχω βάλει την μνήμη σε Profile1 (1600MHz απο 1333 που είναι σε default). Τί κανω λάθος;

Βοήθεια παρακαλώ!!!

Κανεις boot με -x και μολις μπεις βαζεις multibeast και κανεις εγκατασταση το fakesmc και μετα μπουταρεις κανονικα και θα ανοιξει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντως μου φαινεται ακρως παραξενο να εχεις θεματα με το mavericks εχεις ΑΠΟΛΥΤΑ συμβατο συστημα

Μακάρι να είναι έτσι, θα το ξανακοιτάξω. Είχα προσπαθήσει με μία διανομή Niresh Mavericks. Θα το ξαναπάω βήμα-βήμα.

:-)

δεν ξέρω αν το έκανες ήδη αλλά θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις με official έκδοση mavericks.

Έχω δοκιμάσει με Niresh και όχι official untouched έκδοση. Θα δοκιμάσω με official (και iboot haswell) και ο ...Steve Jobs βοηθός!

:-D

Έχω δοκιμάσει με Niresh και όχι official untouched έκδοση. Θα δοκιμάσω με official (και iboot haswell) και ο ...Steve Jobs βοηθός!

:-D

Γιατι iBoot δεν σε καταλαβαινω; 

Γιατί υποστηρίζει haswell. Τί προτείνεις?

:confused:

Hello!!!! Απλα πας σε ενα Mac βαζεις φλασακι το φορματαρεις σε mac os extended journalated και κατεβαζεις το unibeast ή το myhack και βαζεις το mac στο usb με μια απλη διαδικασια, μετα κανεις boot from usb, εγκατασταση, boot με σημαια -x, βαζεις multibeast και το fakeSMC και κανεις reboot, enjoy your mac

Αν μιλάς για να boot-αρει ναι ίσως χρειαστεί και ενα null αν μιλάς για hackint0sh το υπερ απλουστεύεις και μετά αρχίζουν τα παράπονα τύπου δεν δουλεύει αυτό δεν δουλεύει εκείνο το hackint0sh δεν λειτουργεί σωστά,και πάει λέγοντας...

Το hackint0sh είναι κυρίως διάβασμα λοιπόν και μεράκι αυτοί που είναι διαβασμένοι και ανήσυχοι και δημιουργικοί θα έχουν σωστά μηχανήματα κ θα τα καταφέρνουν .. οι αδιάβαστοι πάντα θα ξεχωρίζουν.. αν δεν το θέλεις λοιπόν εσύ ο ίδιος αρκετά (τρίτο πρόσωπο) τότε δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.. ακόμα και οι άνθρωποι που θα το αγοράσουν "έτοιμο" πρέπει να το αγαπήσουν και να καταλάβουν την ιδιαιτερότητα του, και ξέρω τέτοιους ανθρώπους που το έχουν πάει και "παρακάτω" μόνοι τους με αυτόν τον τρόπο και με αυτή την αντιμετώπιση

Και όλα αυτά γιατί το hackint0sh επίσης και κυρίως στην τελευταία γενιά hardware είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται συνεχώς.. :)

Το hackint0sh είναι κυρίως διάβασμα λοιπόν και μεράκι αυτοί που είναι διαβασμένοι και ανήσυχοι και δημιουργικοί θα έχουν σωστά μηχανήματα κ θα τα καταφέρνουν .. οι αδιάβαστοι πάντα θα ξεχωρίζουν.. 

Αααααααυτο!

Δεν εχω ηχο μετα απο sleep . Εχει κανεις ιδεα για το που να προσανατολιστω ή γενικα καποιο reference ?

Επισης πως μπορω να ξερω ποιος driver για audio ειναι ο σωστος για την mobo μου ωστε να το βαλω με το multibeast ?

Edit : Αποτι ειδα η mobo μου εχει Audio - ALC 892 Chip /w Optical SPDIF Out .

Οποτε θα ηταν σωστη κινηση να εγκαταστησω το kext για Alc892 ? 

With DSTD or Without ? 

Δεν εχω ηχο μετα απο sleep . Εχει κανεις ιδεα για το που να προσανατολιστω ή γενικα καποιο reference ?

Επισης πως μπορω να ξερω ποιος driver για audio ειναι ο σωστος για την mobo μου ωστε να το βαλω με το multibeast ?

With DSTD or Without ? 

βαλε στο search του tonymacx86 τον τυπο του board που εχεις και θα βρεις ολες τις ρυθμισεις που χρειαζεσαι, ανεβαζουν οι χρηστες screenshot

With DSTD or Without ? 

No DSTD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...