Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To find my mac έχει προαπαιτούμενο το recovery partion για να λειτουργήσει.

Υπάρχουν τρόποι να το φτιάξεις και σε Hackint0sh.

Εχω ακολουθήσει τις οδηγίες με τον μοναδικό τρόπο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αλλά δεν δούλεψε... Τα βήματα τα έχω κάνει σωστά... Δουλεύει σε κανέναν σας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά κ δουλεύουν παιδιά, όλα δουλεύουν .. μην ρωτάτε αν δουλεύουν όλα,απλά διαβάστε κ εφαρμόστε σωστά αυτά που διαβάζετε.. δώσε μου λινκ από τον τρόπο που ακολούθησες.. έχεις κατεβάσει το img του λειτουργικού ? το έχεις τοποθετήσει στο σωστό μέρος ?

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά κ δουλεύουν παιδιά, όλα δουλεύουν .. μην ρωτάτε αν δουλεύουν όλα,απλά διαβάστε κ εφαρμόστε σωστά αυτά που διαβάζετε.. δώσε μου λινκ από τον τρόπο που ακολούθησες.. έχεις κατεβάσει το img του λειτουργικού ? το έχεις τοποθετήσει στο σωστό μέρος ?

http://www.insanelymac.com/forum/topic/271206-how-to-enable-find-my-mac-with-a-fake-recovery-hd-updated/

Εδώ το link. img για 10.9.0 (εγώ έχω 1.9.2) το έχει κάπου στην 3 σελίδα φυσικά και το έκανα.Αλλά η επιλογή παραμένει ανενεργή.

Τοποθέτηση στο fake partition που έχω φτιάξει

Ακόμη ένα νέο πρόβλημα είναι ότι το chimera δεν διαβάζει το Ubuntu partition μου...αλλά μόνο τον windows...

Εδώ πως το κάνω να το βλέπει;

Τα Ελληνικά γιατί τα δείχνει κινέζικα το chimera?

Επεξ/σία από hackertom

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ήθελα λίγο τα φώτα σας . Αγόρασα ενα λάπτοπ που ψάχνοντας για οδηγό δεν βρήκα κάτι , αλλα σε dell όπου ειναι και το λάπτοπ που πήρα βρήκα έναν με clover. Έγινε εγκατάσταση και όλα οκ. Ήθελα όμως να το εχω σε dual boot να παίζω και κανένα παιχνίδι σε win. Μήπως ξέρετε τον τροπο να κανω σε ενα ssd 180 ενα dual boot με clover ?. Αν έχετε στο νου σας ενα οδηγό dual σε clover για λάπτοπ . Και κάτι ακόμα όταν ξεκινάει και βγάζει την άσπρη οθόνη και το logo της Apple η φωτεινοτητα ειναι καλη όταν μπαίνει μέσα έρχεται και χαμηλώνει αυτο διορθώνεται να ειναι full?

Επεξ/σία από basileios

Τελικά κατάφερα να ενεργοποιήσω και το find my Mac αλλά δεν μου βρίσκει την τοποθεσία...

Αν στείλω μήνυμα ήχου στέλνει κανονικά αλλά τοποθεσία όχι!

Ακόμη δεν δουλεύουν η χάρτες της apple να μου βρουν τοποθεσία εννοώ όπως επίσης και το google maps...

Κάποια βοήθεια;

[*] απο τις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιήσει κανονικά την εύρεση τοποθεσίας απο το απόρρητο...

Καλησπέρα παίδες , πέρασα τα 10.9.2 σε asus p5q se plus με intel core to quad , ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ενεργοποίησω iCloud -AppStore - iMessage - FaceTime ,επίσης πως μπορώ να βάλω 1440x900 ανάλυση στην οθόνη μου όπως έχω στα windows ( καθώς έχω 1024x 768 και δε μπορώ υψηλότερη από τις προτεινόμενες )

για την ανάλυση το πιθανότερο είναι ότι δεν έχει αναγνωριστεί σωστά η κάρτα γραφικών σου και δε σου δίνει την ανάλυση που πρέπει.

Τι κάρτα είναι;

η καρτα γραφικων μου ειναι η  ati hd 5670, την ειχε αναγνωρισει κανονικα μεχρι που εβαλα μεσω multibeast to easybeast , μετα απο αυτο μου γραφει οτι ειναι η ati hd 5000  αλλα και πριν δεν ειχε 1440χ900 αναλυση ... τις ιδιες αναλυσεις ειχε για να επιλεξεις

New "value" dual boot project.

Mavericks 10.9.2 / Windows 8.1 pro

AsRock B85M pro 4 (latest patched bios.)

Intel i3 4330 3.5GHz

Intel HD 4600 1GB vRam

4GB Ram 1600MHz 

post-227308-0-97919500-1395553852_thumb.jpg

Πολύ καλές επιδόσεις επιπέδου i5 και με μόνο 4GB Ram

post-227308-0-52645500-1395554366_thumb.jpg

• Like 2

μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί οι φωτογραφίες μου στα ML φαίνονται σαν να έχουν καλύτερη ανάλυση και μεγαλύτερη οξύτητα απ'ότι στα win 8.1????

αφού και η κάρτα γραφικών και η οθόνη ίδιες είναι! τόσο καλύτερους drivers έχει η nvidia για τα μηχανήματα της apple????

Εχω ενα μικρο μικρο θεματακι, καθε φορα που κλεινω το pc και μετα το ανοιγω την αλλη μερα βρισκω μονιμως στον σκουπιδοτενεκε εναν αδειο φακελο που λεει recovered files, και αυτο γινεται περιπου 5 μερες τωρα! Να σημειωσω πως εχω βαλει wallpaper απο εναν δισκο ntfs ομως καθε φορα που κανω επανεκκινηση ενω θα επρεπε να "χασει" την τοποθεσια της εικονας και να βαλει το stock των Mavericks μου το κραταει, λετε αυτο να φταιει; Με μια προχειρη googloαναζητηση ολοι λενε πως δεν ειναι καποιο προβλημα αυτο απλα ειναι αρχεια που χρησιμοποιουνταν απο το συστημα στην προηγουμενη συνεδρια και τωρα που δεν χρειαζονται τα πεταει καδο! Ευχαριστω

P.S MoviemakerGR ωραιο το νεο build και @samniotis Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο με την intel ομως!

Το ntfs for mac το δημιουργεί αυτό. ναι εκτός απο ενοχλητικό δεν ειναι τίποτα αλλο υπάρχει μια διαδικασία στο νετ την είχα κάνει πριν 2 χρονια περίπου δεν την θυμάμαι ακριβώς.. αλλά αν ψάξεις θα την βρεις.

@samniotis το ιδιο έχω παρατηρήσει και εγώ με την nVidia ακομα και στην απεικόνιση γραμμάτων στους browser.

Το ntfs for mac το δημιουργεί αυτό. ναι εκτός απο ενοχλητικό δεν ειναι τίποτα αλλο υπάρχει μια διαδικασία στο νετ την είχα κάνει πριν 2 χρονια περίπου δεν την θυμάμαι ακριβώς.. αλλά αν ψάξεις θα την βρεις.

Σ'ευχαριστω πολυ, αφου δεν ενοχλει και πολυ το παραταω οπως ειναι! 

Παιδιά καλησπέρα,

προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω εγκατάσταση μέ CD iBOOT για Haswell εγκατάσταση το Snow Leopard 10.6 μιάς και έχω αγορασμένο το original CD. Ακολουθώ κανονικά τον οδηγό του tonymac και φτάνω στο σημείο όπου δέν κάνει boot στο λειτουργικό αλλά μου βγάζει το γκρί μηλαράκι σε άσπρο φόντο και μένει εκεί.

Κάνω την διαδικασία όπως λέει ο οδηγός, κάνω update σε 10.6.8 ενώ έχω ανοιγμένο το Multibeast και προχωράω με ρύθμιση Easybeast και System Settings και τίποτα άλλο επιλεγμένο. Προχωράω κανονικά και μετά το restart επιλέγω boot απο τον σκληρό και εκεί είναι που μένει στην λευκή οθόνη.

Επίσης, προσπάθησα να βάλω και Mavericks χωρίς πάλι αποτέλεσμα. Το Hardware είναι αυτό της υπογραφής μου.

Επειδή η μνήμη που έχω είναι 8GB σε ένα Dimm, μήπως υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Σε όλους τους οδηγούς εγκατάστασης βλέπω ότι προτείνουν 4GB...Εδώ να σημειώσω ότι, κάνοντας την εγκατάσταση και μπαίνοντας στο λειτουργικό δέν μου αναγνωρίζει κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου και επεξεργαστή.

Στο BIOS της μητρικής έχω απενεργοποιήσει το Virtual Technology, Internal Graphics και έχω βάλει την μνήμη σε Profile1 (1600MHz απο 1333 που είναι σε default). Τί κανω λάθος;

Βοήθεια παρακαλώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...