Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μέσα σε λίγες μέρες η nVidia κυκλοφόρησε κ νέους βελτιωμένους WebDrivers για το mavericks 10.9.2

Φυσικά και το 5.5.47 Cuda για όσα προγράμματα κάνουν χρήση αυτών..

post-227308-0-68723200-1394858080_thumb.jpg

post-227308-0-67840900-1394858087_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες για να καταφέρω (αφού κατάφερα να κλωνοποιήσω) να αυξήσω το μέγεθος του ενεργού partition!

ενώ ο καινούριος δίσκος είχε συνδεθεί μέσω usb case, δεν έλεγε με τίποτα να με αφήσει να μεγαλώσω το μέγεθος αν και το πρόβλημα ξεκίνησε απο την κλωνοποίηση που ενώ ο παλιός δίσκος ήταν μικρότερος και ο καινούριος μεγαλύτερος, δεν με άφηνε με τίποτα να κρατήσω το μέγεθος του καινούριου!!! παραζάλη !!!

τελικά ξεμουλάρωσε και με άφησε αφού πρώτα είχα δοκιμάσει ότι άλλη λύση υπήρχε, μέχρι και απο ubuntu με gparted δεν με άφηνε να πειράξω το hfs+!

Εννοείται ούτε σκέψη να τα στήσω απο την αρχή, ούτε που θυμόμουν πως κατάφερα να το κάνω να τρέξει πρίν τόσο καιρό - καταραμένο λιοντάράκι του βουνού!

Maps , τα ανοίγω και παγώνουν τα πάντα ! Άλλες φορές απλα είχε glitches . Now what ?

Προς το παρόν έκανα disable από τα bios τα internal graphics του cpu και φενεται να είναι ΟΚ .

Διάβασα και για ακόμα ένα solution , διαγράφοντας kexts . Η απορία μου είναι πως χρησιμοποιώ το Kext Utility και τι κάνει . 

Maps , τα ανοίγω και παγώνουν τα πάντα ! Άλλες φορές απλα είχε glitches . Now what ?

Προς το παρόν έκανα disable από τα bios τα internal graphics του cpu και φενεται να είναι ΟΚ .

Διάβασα και για ακόμα ένα solution , διαγράφοντας kexts . Η απορία μου είναι πως χρησιμοποιώ το Kext Utility και τι κάνει .

Προσθαφαιρεις kexts (πάντα κρατώντας backup) για να πειραματιστεις και να δεις τι σου ταιριάζει...

Προσθαφαιρεις kexts (πάντα κρατώντας backup) για να πειραματιστεις και να δεις τι σου ταιριάζει...

αυτό δεν μπορώ να το κάνω και manually ?

απο τότε που έστησα τον υπολογιστή με ML δεν μου δουλεύε ο ήχος (gigabyte H77M-D3H, VIA 2021) αλλά τώρα που τους άλλαξα σκληρό είπα να το ξαναψάξω μπάς και έχει βγεί κανά καινούριο kext. Εντέλει κάτι βρήκα που νομίζω ότι δεν το έχω δοκιμάσει εδώ http://www.osx86.net/files/file/422-applehda-audio-for-via2021-tested-on-ga-h77-d3h/ αλλά δεν θυμάμαι πως μπορείς να δοκιμάσεις κάτι και σε περίπτωση που γίνει "πανικός" να το ξαναγυρίσεις πίσω....

οπότε απ'ότι κατάλαβα, σβήνω/μετακινώ απο το "extensions" τα 2 kexts (voodoo & AppleHDA) και μετά με το kext wizard εγκαθιστώ τα 2 καινούρια που κατέβασα.

1 - καλύτερα να τα μετακινήσω κάπου αλλού τα παλιά ή δεν έχει σημασία εφόσον δεν λειτουργούν?

2 - πως επαναφέρω αν κάτι δεν πάει καλά? ή δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει μιας και έχει να κάνει μόνο με ήχο?

Έλα βρε Κυριάκο, ο άνθρωπός μου!!!  :-D

Σε ποιόν φάκελο να βάλω τα voodoo & applehda μήπως και τα χρειαστώ? πχ στον extra ή να τα πετάξω στην επιφάνεια εργασίας κι αν χρειαστούν να τα ξαναπεράσω με το kext wizard?

δεν έγινε δουλειά με τα καινούρια ΑΛΛΑ ο πωπόφαρδος ξαναπέρασα το voodoo αφού έσβησα τα άλλα 2, έκανα και fix permisions στον δίσκο και πλέον έχω ήχο!!!!

Άρχοντας!!!!

υγ

αν μου βρείς και κάνα τρόπο να ξανανοίγουν οι καρτέλες στον safari 6.0.4 μετά απο restart  αντί για την αρχική θα είμαστε οι καλύτεροι του χωριού!!

ούτε επιλογή στις ρυθμίσεις έχει και στο history το reopen μετά απο restart είναι γκρί

• Like 1

δεν έγινε δουλειά με τα καινούρια ΑΛΛΑ ο πωπόφαρδος ξαναπέρασα το voodoo αφού έσβησα τα άλλα 2, έκανα και fix permisions στον δίσκο και πλέον έχω ήχο!!!!

Άρχοντας!!!!

υγ

αν μου βρείς και κάνα τρόπο να ξανανοίγουν οι καρτέλες στον safari 6.0.4 μετά απο restart  αντί για την αρχική θα είμαστε οι καλύτεροι του χωριού!!

ούτε επιλογή στις ρυθμίσεις έχει και στο history το reopen μετά απο restart είναι γκρί

Υπάρχει πρόσθετο plug in ψαξτο.

Το find my iphone δουλεύει σε hackintosh?

Όλα δουλεύουν στο Hackint0sh αν είναι σωστή η εγκατάσταση,πόσο μάλλον το find my phone που λειτουργεί κάτω απ' οποιονδήποτε browser . Μήπως εννοείς το find my mac ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...