Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία..! Τέλεια! Ανυπομονώ να δοκιμάσω ξανά!  

Κάτι τελευταίο: Εφαρμογές και Games που έχω αγοράσει μέσω App Store για το iphone θα μπορώ να τα ξανακατεβάσω δωρεάν ή θα πρέπει να τα ξαναπληρώσω απο την αρχή ώστε να μπορώ να τα παίξω και στα Mavericks;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα τα βρεις όλα σου στο AppStore και το iTunes..  Μην μπερδεύεσαι όμως το ένα είναι iOs το άλλο osX...

βιάζεται να ενώσει τα λειτουργικα συστηματα ο φιλος :)

Παιδιά παίρνοντας απο την σκύλλα και την χάρυβδη κατάφερα σε 10.9.2 Mavericks να κάνω το laptop μου να παίζει στο νέο για μένα λειτουργικό!

Τα προβλήματα όμως δεν λένε να σταματήσουν...

Ενα απο αυτά είναι ότι ενώ κατάφερα να έχω iCloud & AppStore να κάνουν κανονικά login με το account δεν τα κατάφερα στο iMessage αν και έκανα πολλά test.

Ξέρει κάποιος αν δουλεύει το trick με το filenvram.dylib; Και αφού βγάλει ένα key μετά απο restart πως το χρησιμοποιώ; Τι είναι στην ουσία αυτό το key;

Παιδιά παίρνοντας απο την σκύλλα και την χάρυβδη κατάφερα σε 10.9.2 Mavericks να κάνω το laptop μου να παίζει στο νέο για μένα λειτουργικό!

Τα προβλήματα όμως δεν λένε να σταματήσουν...

Ενα απο αυτά είναι ότι ενώ κατάφερα να έχω iCloud & AppStore να κάνουν κανονικά login με το account δεν τα κατάφερα στο iMessage αν και έκανα πολλά test.

Ξέρει κάποιος αν δουλεύει το trick με το filenvram.dylib; Και αφού βγάλει ένα key μετά απο restart πως το χρησιμοποιώ; Τι είναι στην ουσία αυτό το key;

Εμενα δεν δουλευει το iMessage ουτε με ethernet ουτε με wifi ουτε με clover bootloader ουτε με τιποτα, και εχω απολυτα συμβατα κομματια

Εμενα δεν δουλευει το iMessage ουτε με ethernet ουτε με wifi ουτε με clover bootloader ουτε με τιποτα, και εχω απολυτα συμβατα κομματια

Προσοπικά πιστεύω κάτι πρέπει να παίζει με το UUID. Εκανα άλλη μια προσπάθια να βάλω το φυσικό UUID μου στον bootloader αλλά μου bootαρε με μαύρη οθόνη...

Ο οδηγός εδώ δεν τον ακολούθησα κατα 100%.

1. http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/87472-fixing-imessage-without-clover.html

Αν και έχω φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο θα ήθελα να μου δουλεύει το iMessage. Ακόμη ξέρει κάποιος εαν η Logitech C920 δουλεύει σε hackintosh;

To Facetime σου δουλεύει φίλε;

Προσοπικά πιστεύω κάτι πρέπει να παίζει με το UUID. Εκανα άλλη μια προσπάθια να βάλω το φυσικό UUID μου στον bootloader αλλά μου bootαρε με μαύρη οθόνη...

Ο οδηγός εδώ δεν τον ακολούθησα κατα 100%.

1. http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/87472-fixing-imessage-without-clover.html

Αν και έχω φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο θα ήθελα να μου δουλεύει το iMessage. Ακόμη ξέρει κάποιος εαν η Logitech C920 δουλεύει σε hackintosh;

To Facetime σου δουλεύει φίλε;

Facetime πληρως λειτουργικο Και η webcam μου ειναι κατι σκαλια κατωτερη της c920 πιστευω θα δουλευει τελεια και η δικια σου

Facetime πληρως λειτουργικο Και η webcam μου ειναι κατι σκαλια κατωτερη της c920 πιστευω θα δουλευει τελεια και η δικια σου

iMessage Fixed! :devil: >> http://www.tonymacx86.com/general-help/108018-whats-current-state-imessage-functionality-mine-isnt-working-any-current-fixes-2.html Post #12  :-D

κριμα και ηθελα να κανω μια αναβαθμιση, η apple λες να δωσει και αλλα αναβαθμιση μετα την 10.9.3 η θα παει στο νέο λειτουργικο

Εχω ενα θεμα . Ενω ολα ηταν καλα εδω και δυο μερες , μετα απο sleep , αφου περασουν 5-10 λεπτα κολλαει και μονο με reboot λυνεται . Βεβαια το προβλημα συνεχιζεται και μετα απο το reboot , χωρις να ξανακανω sleep . Καμια ιδεα ?

Αυτο εγινε ξαφνικα , γιατι πχ το δουλεψα και 1 μερα με final cut και LR , χωρις κανενα προβλημα .

Θυμάσαι που σου έλεγα ότι είναι καλύτερο το handmade unlock από το φαινομενικό εργοστασιακό ?

Μονο όταν κυκλοφορήσουν τα patch και φτιάξεις dsdt θα διορθωθούν (αν) αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...