Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά κατάφερα μεν να περάσω mavericks αλλά με αρκετά θεματάκια...

1) boot κάνω με GraphicsEnabler=Yes -x -v

Πως μπορώ να το περάσω στον chameleon να μην το πληκτολογώ σε κάθε επανακινηση;

2) Δεν έχω κάνει καμία εγκατάσταση kext

Επεξ/σία από hackertom
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεσω του vm θα τρεξεις το myhack και θα κανεις ενα ωραιοτατο bootable usb σαν να ειχες κανονικο mac

Δοκιμασα το myhack αλλα δεν τα καταφερα. μου κολλουσε στην εκκινηση ης εγκαταστασης.

Τελικα τα καταφερα με το multibeast και το unibeast !!!

Μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.

Παιδιά κατάφερα μεν να περάσω mavericks αλλά με αρκετά θεματάκια...

1) boot κάνω με GraphicsEnabler=Yes -x -v

Πως μπορώ να το περάσω στον chameleon να μην το πληκτολογώ σε κάθε επανακινηση;

2) Δεν έχω κάνει καμία εγκατάσταση kext

υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να τρεχεις τα μαβερικς .

δες περισσοτερα εδω

http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html

ετσι τα καταφερα.

στο τελευταιο βημα δειχνει το multibeast οπου επιλεγεις αυτο που θες. 

Δοκιμασα το myhack αλλα δεν τα καταφερα. μου κολλουσε στην εκκινηση ης εγκαταστασης.

Τελικα τα καταφερα με το multibeast και το unibeast !!!

Μεχρι στιγμης ολα μια χαρα.

υπαρχει ενα προγραμμα που μπορεις να τρεχεις τα μαβερικς .

δες περισσοτερα εδω

http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html

ετσι τα καταφερα.

στο τελευταιο βημα δειχνει το multibeast οπου επιλεγεις αυτο που θες. 

Εχω βάλει τα Mavericks φίλε μου... Αλλο είναι αυτό που ζητάω...Τελικά bootάρει με -v -f!

Τα δύσκολα τώρα... Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση kext με kext wizard με πετάει! Ακόμη και τo multibeast δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα kext του!

Δεν δουλεύει ο ήχος! ALC 888... (Στο αρχικό post γράφει οτι πρέπει να διαγράψω πρώτα αυτά που έχει μέσα..αλλά δεν ξέρω πως...)

Intel WiFi 5100 δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει... Ξέρουμε κανένα καλό WiFi USB που να έχει Mavericks Support; Αν πάρω κάποια καρτούλα απο ebay για Macbook και την βάλω στο λάπτοπ μου θα παίξει;

Logitect Camera του λάπτοπ επίσης δεν βγάζω άκρη γιατί δεν παίζει...

Αυτά με μια γρήγορη ματιά... Αν έχει κάποιος κάποια λύση... :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια υπαρχει sleep enabler kext για os x tiger 10.4.6 ?

Αν όχι, πώς μπορώ να δω τι συμβαίνει στο kernel τη στιγμή που ενεργοποιώ το sleep από το μενού?

Πώς θα μπορούσα να γράψω εγώ δικό μου driver για να έχω υποστήριξη για sleep σε ένα dell latitude d505?

EDIT:

Παιδια, βρηκα τον κωδικα του sleep enabler και απ'ο,τι φαινεται δεν είναι φτιαγμένο για tiger.

Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να κάνω ένα port και αν θα δουλεύει με intel gm855?

ακόμη να τονίσω ότι μπαίνει σε sleep, κλείνουν οι ανεμιστήρες και ξυπνάει μόνο αν το πειράξω αμέσως... Αλλιώς παθαίνει κάτι σαν hang και δεν ανοίγει η οθόνη!!

EDIT2:

Κιαλλο νεο παιδια!! Καταφερα και το εκανα compile για 10.4.6.. Αλλα μολις ενεργοποιω το sleep και επανερχεται επιτιχως... Τα κακά νέα είναι ότι το wifi δε λειτουργεί μετά από λίγο.. Μπορεί να συνδέεται αλλά δε φορτώνει τις σελίδες.

Και πάλι δεν δουλεύει σωστά... :( Κρίμα.. Θα το ερευνήσω περισσότερο και αν είναι θα το κάνω port.
C++ γνωρίζω λίγη..

Επεξ/σία από ICheats

καλησπέρα έκανα αναβάθμιση χωρίς να το θέλω ( γιατί δεν καθόμουν εγώ επάνω άλλος το πάτησε ) και μετά από επανεκκίνηση με αφαίρεσε τον ήχο και το trim με το multi beast τα επανέφερα άλλα μετά από λίγο κόλλησε . είδα στην κονσόλα στης πληροφορίες και με βγάζει συνεχεία αυτό 

4/3/14 9:26:42,196 μ.μ. mdworker[1349]: (Warning) Import: Bad path:
4/3/14 9:26:42,196 μ.μ. mdworker[1346]: (Warning) Import: Bad path:
4/3/14 9:26:42,196 μ.μ. mdworker[1347]: (Warning) Import: Bad path:
4/3/14 9:26:42,788 μ.μ. mdworker[1350]: (Warning) Import: Bad path:
4/3/14 9:26:42,788 μ.μ. mdworker[1351]: (Warning) Import: Bad path:
4/3/14 9:26:42,788 μ.μ. mdworker[1352]: (Warning) Import: Bad path:
 ξέρετε που οφείλετε και τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ?
άκυρο είδα ότι είναι από ένα εξωτερικό που ήταν συνδεμένος επάνω άλλα δεν τον είχα προσέξει :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειας σας.

Έκατσα και διάβασα όλο τα μηνύματα και κατάλαβα ότι το hackintosh θέλει πολύ διάβασμα και πειραματισμό. Εδω και μέρες έχω διαβάσει πολλούς οδηγούς και παρακολουθήσει πολλά βίντεο λόγο ότι θέλω να εγκαταστήσω Mac OS στο λάπττοπ της υπογραφής μου. Δεν έχω καταφέρει ακόμα κάτι λόγο εμπειρίας και ζητώ την βοήθεια σας.Σε παλιότερο μήνυμα στο νήμα αυτό o MoviemakerGr μου είχε πει ότι μπορώ να τρέξω SL 10.6.7 οπότε θα επικεντρωθώ σε αυτό.

Το θέμα είναι οτι δε ξέρω πως να φτιάξω bootble usb και δεν εχω κάποιον που να έχει mac αλλά διάβασα ότι γίνεται και με το transmac αλλά είναι λίγο περίπλοκο και η άλλη λύση είναι από VM.Πως προτείνετε να ξεκινήσω?

Και ένας οδηγός που προτείνουν οι περισσότεροι http://g560i3.blogspot.gr/

συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος

ps. βρήκα τρόπο να φτιάξω bootable usb μέσω του powerISO,πρέπει να κατεβάσω ένα dmg 10.6.7 και να το κάψω,και τον bootloader πως θα τον βάλω και ποιον από όλους?

ps.προσπάθησα με iboot και iboot legacy αλλά δεν κατάφερα τίποτα

post-144071-0-35618800-1394044720_thumb.jpg

post-144071-0-23046600-1394124808_thumb.jpg

Επεξ/σία από devill0

παιδια αν ξερει καποιος ποιο mac os μπορω να βαλω.....και αν ειναι δυνατον σε αυτο το λαπτοπ  TOSHIBA SATELLITE L750-1LM  I3-370M 4GB NVIDIA GF315M 512 MB            ευχαριστω απο πριν

καλησπερα παιδια περασα τα μακ αλλα εχω καποια θεματακια ( 10.9.0), οποιος μπορει ας βοηθησει( περασα με myhack tou nerish)
1) δε κλεινει ο πυργος μετα απο shut down, δηλαδη κλεινει η οθονη, κλεινουν τα μακ αλλα ο πυργος συνεχιζει και δουλευει και τον κλεινω απο το κουμπι 
2) εχω την  ati hd 5670  και  μου διαβαζει ati hd 5000, νταξει παρομοια ειναι δε λεω αλλα στην αναλυση δε παει καλα... εχω 1024 χ 768  οπου κανονικα θα επρεπε να εχω 1440χ900
3) εχω μια καμερα hercules hd duelpix  περασα το macam, την διαβασε αλλα μου λεει "not enough bandwidth"
4) μπορω να κανω update se 10.9.2 ?
αυτα μου εχουν μεινει καθως ειχα και αλλα και τα διορθωσα .. οποιος  μπορει ας βοηθησει !! 
ευχαριστω

εγώ θα σου συνιτούσα να προσπαθήσεις πρώτα με αυθεντικό mavericks (10.9) και αν δεν πιάσει αυτό τότε πειραματίζεσαι με τις εκδόσεις του niresh γιατί κάποιες είναι εκτενώς "τροποποιημένες". Είμαι παθών και ξέρω.

• Like 1

Μπορείς.. θα είσαι πολυ αργός όμως ακόμα και σε Usb 3 οπότε η καλύτερη "εξωτερική λύση" είναι ένας 60αρης η 32αρης ? Ssd σε κουτάκι Usb 3

Μπορείς.. θα είσαι πολυ αργός όμως ακόμα και σε Usb 3 οπότε η καλύτερη "εξωτερική λύση" είναι ένας 60αρης η 32αρης ? Ssd σε κουτάκι Usb 3

δεν παιζει ρολο η ταχυτητα του stick ? λεω να παρω ένα 128gb με 200 mb/sec write/read

Επειδή είμαι στην διαδικασία εγκατάστασης του Mac Os σε καινούργιο PC με Haswell (ακολουθώντας τον buyer quide 2014 του tonymacx86 στην αγορά των parts), γνωρίζει κάποιος απο πού μπορώ να κατεβάσω νόμιμα και να πληρώσω φυσικά την έκδοση 10.9 Mavericks για PC;

Έκανα προσπάθεια με τα Snow Leopard 10.6 που έχω original αγορασμένα (όλη την σουίτα μαζί με iwork 09 και ilife 09) αλλά δέν τα κατάφερα με multibeast (easybeast αλλά και dsdt).

Το PC είναι αυτό της υπογραφής μου. Ποιός να είναι ο ποιό κατάλληλος τρόπος άραγε;

Τo mavericks είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να πληρώσεις κανέναν γι'αυτο.

Αν δεν έχεις κάποιον υπολογιστή με osx να "το δανειστείς" και να φτιάξεις το stickaki τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 10.9 GM Version που βρίσκεις πολύ εύκολα στο διαδίκτυο,και αμέσως μετά να κατεβάσεις την δική σου κόπια από το AppStore και να κάνεις και τα UpDate σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...