MoviemakerGr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Σχετικά με το hardware? δοκίμασα χωρίς να Τσεκάρω τίποτα και πριν το installation μου πετάει ένα error , έχω φτιάξει και θέμα για αυτό , ( το θέμα είναι ότι τώρα δεν έχω PC καθώς έκανα φόρματ στον ssd που είχα τα windows για να περάσω τα mavericks και είμαι εδώ μέσω του κινητού) motherboard : asus p5q se plus , CPU : Intel quad core q9950 , και 4 gb ram Kingston ddr2 στα 800mhz , gpu ati hd 5670 , Kai ssd 128 gb sandisk Ετσι κι'αλλιως χωρίς Pc δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,οπότε βάλε πάλι Windows με το καλό στον υπολογιστή σου και κάτσε διάβασε πόσο συμβατό είναι το Hardware σου,τις συμβουλές που εχουν δοθεί εδω μεσα σε παρόμοιο Hardware,και τους τρόπους εγκατάστασης osx σε Pc. Λοιπόν βρήκα λύση. Έβαλα το unibeast usb, μπήκα terminal και πήγα στη διαδρομή /Volumes/yourvolume/System/Library/Extensions Και άλλαξα το αρχείο AppleIntelCPUPowerManagement.kext σε AppleIntelCPUPowerManagement.old . ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Στο αρχείο AppleIntelCPUPowerManagement.kext πρέπει να κάνετε grant τα permissions πρώτα με : chmod 777 AppleIntelCPUPowerManagement.kext Restart και όλα έτοιμα (Εκτός από trim και ήχο) Τα συγκεκριμένα έγιναν σε Nuc i3 thunderbolt edition! 10.9.2 installed!! Ωραίος αν τρέξεις πάλι τα sudo θα έχεις και ήχο φαντάζομαι,επίσης μπορεί να δούλευε και με το NullCPUPowerManagement.kext που απενεργοποιεί στην ουσία το AppleIntelCPUPowerManagement.kext Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiars Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δε μπορω να βρω τιποτα ωστε να μη περασω windows και μετα περασω παλι OS X , δε εχει κανεις τιποτα παρόμοιο με το δικο μου ; Για να περασω κατευθείαν τα mavericks ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasoliner Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι κι'αλλιως χωρίς Pc δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,οπότε βάλε πάλι Windows με το καλό στον υπολογιστή σου και κάτσε διάβασε πόσο συμβατό είναι το Hardware σου,τις συμβουλές που εχουν δοθεί εδω μεσα σε παρόμοιο Hardware,και τους τρόπους εγκατάστασης osx σε Pc. Ωραίος αν τρέξεις πάλι τα sudo θα έχεις και ήχο φαντάζομαι,επίσης μπορεί να δούλευε και με το NullCPUPowerManagement.kext που απενεργοποιεί στην ουσία το AppleIntelCPUPowerManagement.kext Ναι ο ήχος επανηλθε,όπως κ το trim μέσα από την εφαρμογή του multibeast!!Το null δεν το ξέρω,για δώσε more info!Αχρειαστο να ειναι,αλλα ποτέ δεν ξέρεις σε μελλοντική αναβάθμιση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δε μπορω να βρω τιποτα ωστε να μη περασω windows και μετα περασω παλι OS X , δε εχει κανεις τιποτα παρόμοιο με το δικο μου ; Για να περασω κατευθείαν τα mavericks ... Όχι πρέπει να φτιάξεις στικακι,να βρεις DSDT για την μητρική σου και να διαβάσεις αν και πως λειτουργεί η κάρτα γραφικών σου. Εγώ θα σου πρότεινα επίσης σε αυτό το Hardware να προσανατολιστείς στο Mountain lion. Ναι ο ήχος επανηλθε,όπως κ το trim μέσα από την εφαρμογή του multibeast!!Το null δεν το ξέρω,για δώσε more info!Αχρειαστο να ειναι,αλλα ποτέ δεν ξέρεις σε μελλοντική αναβάθμιση.. Στα απατσαριστα bios συμβαινει συχνα αυτό με το applecpu γι'αυτο εχει κατασκευαστεί το Nullpower που αναλαμβάνει να μην τρως KP στα Updates. Παρ'ολα αυτά το μόνο σίγουρο είναι το patching στο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasoliner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όχι πρέπει να φτιάξεις στικακι,να βρεις DSDT για την μητρική σου και να διαβάσεις αν και πως λειτουργεί η κάρτα γραφικών σου. Εγώ θα σου πρότεινα επίσης σε αυτό το Hardware να προσανατολιστείς στο Mountain lion. Στα απατσαριστα bios συμβαινει συχνα αυτό με το applecpu γι'αυτο εχει κατασκευαστεί το Nullpower που αναλαμβάνει να μην τρως KP στα Updates. Παρ'ολα αυτά το μόνο σίγουρο είναι το patching στο bios. Μάλιστα..Έχεις να προτείνεις κατι σχετικά με το patching του bios μου φιλτατε; Μπορώ να εγκαταστησω το nullpowermanagement απο multibeast όταν εχω ήδη εγκαταστήσει το AppleIntelCPUPowerManagement.kext απο την αρχική εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μάλιστα..Έχεις να προτείνεις κατι σχετικά με το patching του bios μου φιλτατε; Θέλεις windows η dual boot και να ελέγξεις πως συμπεριφέρεται στα bios update για να μην την "πατήσεις" π.χ επιτρέπει roll back ? Σε κάθε περίπτωση,θελει διάβασμα πριν, και χειρουργικές κινήσεις γιατι σε ένα λάθος " το έχασες".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasoliner Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Θέλεις windows η dual boot και να ελέγξεις πως συμπεριφέρεται στα bios update για να μην την "πατήσεις" π.χ επιτρέπει roll back ? Σε κάθε περίπτωση,θελει διάβασμα πριν, και χειρουργικές κινήσεις γιατι σε ένα λάθος " το έχασες".. Άστο καλύτερα τότε φιλαράκι,μην τρέχουμε άδικα.. Μπορώ να εγκαταστησω το nullpowermanagement απο multibeast όταν εχω ήδη εγκαταστήσει το patched AppleIntelCPUPowerManagement.kext απο την αρχική εγκατάσταση μέσω unibeast/multibeast? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω πως ναι μπορείς .. έτσι κ αλλιώς το στικακι που έχεις, μέσα στον κρυφό εξτρα φάκελο αυτό έχει για να μπορεί να boot-αρει σε όλα τα μηχανήματα.Από την άλλη δεν θα δεις κάποια διαφορά αφού έκανες rollback και δουλεύεις κανονικά. Το "νομίζω" είναι γιατί δεν έχω προλάβει να πειραματιστώ πολύ με αυτό το μηχανηματάκι για να μιλάω με εγγυήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianpcb2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Λέω να περάσω το iatkos ml2 στο PC μου. Αποτι είδα ειναι συμβάντος με osx86 (GA z77-ud3, i7 3770k, HD4000). Αξίζει το iatkos? Η να κοιτάξω αλλού? Θα μπορώ να συνδεθώ κανονικά στο App Store με το account μου η θα εχω πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ είχα περάσει το iatkos ml2 σε virtualbox και από εκεί κατέβασα το Mavericks και έφτιαξα το usb ώστε να εγκαταστήσω κανονικά το Mac OS X στο PC. Δεν θα έχεις πρόβλημα με το App Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οι "σταθερές" παραμένουν σταθερές.. και οι αξίες,παραμένουν αξίες.. κάτι που είχε προβλεφθεί και από εμάς εδώ ότι με την έλευση του 10.9.2 η nVidia θα κυκλοφορούσε τους δικούς της εναλλακτικούς Drivers. Για περισσότερα,τρόπο εγκατάστασης,και σημειώσεις - διευκρινίσεις στην πηγή εδώ. > http://www.tonymacx86.com/graphics/126146-nvidia-releases-alternate-graphics-drivers-10-9-2-331-01-01f01.html Link των Οδηγών > http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/73628/en-us Εντυπώσεις - UpDate* Σαφώς καλύτεροι από τους ενσωματωμένους στη GTX 770 που έχω εγώ με καλύτερα νούμερα στο GL αλλά και στο CL. σε εκκρεμότητα το UpDate των Cuda για αυτή την έκδοση που δεν κυκλοφόρησε ακόμα ώστε να boost-αρει τις εφαρμογές που τους υποστηρίζουν. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Kαλησπέρα στη παρέα.Θέλω να ρωτήσω σε laptop Lenovo με i3,3gb,vga 310m υπάρχει κάποια έκδοση και τρόπος να εγκαταστήσω mac os?? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiars Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , είδα σε ένα σιτε ότι το 10.7.3 είναι συμβατό και με την μητρική μου και με την κάρτα γραφικών μου... Τι άλλο ελέγχω ;; Και πως μπορώ μέσα από windows να φτιάξω , που μπορώ να τα κατεβάσω; Επίσης το 10.9.0 είναι συμβατά με την μητρική μου αλλά δεν είδα πουθενά την κάρτα γραφικών μου ( είδα μια παρόμοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianpcb2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να καταλαβω ως θα περασω το iatkos θα περασω το αρχειο .dmg στο usb και μετα θα το επιλεξω να διαβασει το usb? καπου χαθηκα. ειναι και η πρωτη μου φορα σε hackintosh στο sitehttp://iatkos.me/forum/viewtopic.php?f=77&t=23197 δεν μπορω να καταλαβω πως θα φτιαξω το usb. (δεν εχω mac) εχω κατεβασει και μια εκδοση με VMware ειναι ποιο ευκολο να προσπαθησω με αυτο? edit: οκ το ετρεξα με VMware αλλα εγω θελω να κανω εγκατασταση. Οποτε παλι απο την αρχη! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Damianpcb2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Προσπαθω να καταλαβω ως θα περασω το iatkos θα περασω το αρχειο .dmg στο usb και μετα θα το επιλεξω να διαβασει το usb? καπου χαθηκα. ειναι και η πρωτη μου φορα σε hackintosh στο sitehttp://iatkos.me/forum/viewtopic.php?f=77&t=23197 δεν μπορω να καταλαβω πως θα φτιαξω το usb. (δεν εχω mac) εχω κατεβασει και μια εκδοση με VMware ειναι ποιο ευκολο να προσπαθησω με αυτο? edit: οκ το ετρεξα με VMware αλλα εγω θελω να κανω εγκατασταση. Οποτε παλι απο την αρχη! Μεσω του vm θα τρεξεις το myhack και θα κανεις ενα ωραιοτατο bootable usb σαν να ειχες κανονικο mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα