nestoras7o Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 βαλε πανω μια gf210 να ξεμπερδευεις. Η windows απλα να ξεμπερδευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valblanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 αν δεν μπορεις μα ανταπεξερθεις στα δυσκολα τοτε ναι βαλε windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nestoras7o Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 αν δεν μπορεις μα ανταπεξερθεις στα δυσκολα τοτε ναι βαλε windows. H μια gf210 οπως προτεινες! Ολα φτιαχνουν ρε,θα δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 καλύτερα βάλε ένα λινουξακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 βρηκα το org.chameleon.Boot.plist αλλα φανταζομαι αυτο θελουμε! Αυτα που εχει μεσα ειναι αυτα: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>"1920x1080x32"</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Kernel</key> <string>mach_kernel</string> <key>Kernel Flags</key> <string></string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> ~ Βάζεις αυτές τις 2 "εντολές" τελευταίες μέσα στο αρχείο. Όταν λέμε τελευταίες πριν το </dict> k </plist> Πάρε backup πριν ξεκινήσεις να το διορθώνεις. <key>device-properties</key> <string>7f0000000100000001000000730000000200000002010c00d041030a000000000101060000027fff04002c0000004100410050004c002c00690067002d0070006c006100740066006f0072006d002d00690064000000080000000b006601140000006800640061002d0067006600780000000d0000006f6e626f6172642d31</string> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα.Θέλω να στήσω και γω λοιπόν ενα Hackintosh. Το Hardware που έχω επιλέξει είναι το εξής : Cpu : i5-4670k Motherboard : GA-Z87-HD3 Ram : Corsair 8GB 1600mhz Power supplies : Corsair CX600w Ssd : Samsung 840 EVO 120GB(Για το λειτουργικό σύστημα) hdd δίσκοι και case υπάρχει ήδη. Κάρτα γραφικών ξεχωριστή δεν θα χρειαστώ γιατί το σύστημα το θέλω για χρήση Daw και μόνο. (Η επιλογή του Hardware έγινε με βάση όσα προτείνουν στο tonymacx86.) Ο απωτερος σκοπός μου είναι στο τέλος όλης της διαδικασίας να μπορώ να τρέχω τα Mavericks κατεβασμένα απ'το apple store η τα snow leopard αγορασμένα και όχι να μείνω με κάποιο σπασμένο λειτουργικό. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα,κάποια τα έχω ξεκαθαρίσει και κάποια άλλα παραμένουν μπερδεμένα. Μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει ακριβώς στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω? Να πώ οτι δεν έχω έυκαιρο κάποιο mac η κάποιο άλλο hackintosh.Eπίσης στον pc που προοριζω για hackintosh δεν τρέχει κανένα λειτουργικό αυτή την στιγμή. Στο περίπου αυτό που έχω καταλάβει πως πρέπει να κάνω είναι να κατεβάσω το snow leopard απο κάποιο τράκερ,να το περάσω σε ενα στικάκι(8gb+ μέσω unibeast) να το εγκαταστήσω και ύστερα δημιουργώντας apple id θα μπορώ να κάνω upgrade μεσω του apple store τα mavericks? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε ενα vmware image και κανε απο εκει το usb stick εγω ετσι το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantino2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, θα στήσω και εγώ με την σειρά μου ένα σύστημα intel i5 4670k / ga-z87x-ud5h / corsair vengeance 8gb / samsung 840 evo 120gb. Είναι σύμφωνα με τον οδηγό αγοράς του tonymac86 κ θέλω να ξέρω άν θα πέρνω κανονικά τα updates απο το Mac OS όπως και επίσης τα applications αν μπορώ να τα λειτουργώ νόμιμα και απροβλημάτιστα. Επίσης, υπάρχουν κάποια motherboard που είναι πολύ κοντά σε Mac OS λογική περισσότερο απο τα άλλα; π.χ η ύπαρξη thunderbolt θύρας κτλ. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν Hackint0sh και υπάρχουν και Super Hackint0sh,υπάρχει η πεπατημένη υπάρχει και το ειδικότερο.. Για να γίνει πιο κατανοητό υπάρχει το stock-ατζιδικο υπάρχει κ το "ραμμένο πάνω μου" Σε κάθε περίπτωση και για τους δυο σας έχετε "αποφασίσει" ? την πρώτη περίπτωση προφανώς,οπότε προχωράτε με την συνέχεια αυτής όπως περιγράφεται σε μια εγκατάσταση Unibeast. To να μην υπάρχει άλλο ένα μηχάνημα με osx είναι μια έξτρα δυσκολία σε αυτή την περίπτωση και μια λύση είναι αυτή που σωστά προτάθηκε πιο πάνω. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιησετε μια GM version αρχικά του Mavericks την οποία θα κάνετε update με το 10.9.1 από το appstore αμέσως μετά. Το thunderbold λειτουργεί κατά περίπτωση ("είναι μια σχέση δυο") κ η λειτουργία του δεν κρίνεται ικανοποιητικη,ούτε για το έξτρα κόστος που απαιτεί μια τέτοια μητρική,ουτε για το εξτρα κόστος που απαιτεί ενα περιφερειακό με αυτή την διασύνδεση. Ναι θα μπορείτε κανονικά σε κάθε περίπτωση να κατεβάσετε απο το AppStore οτιδήποτε αν έχετε ενα Apple iD. Αυτό συμπεριλαμβανει και τα updates που ανάλογα την επιλογή μητρικής κ την εγκατάσταση "συναρτάται" η απλότητα του θέματος και ο αριθμός patching που σε κάθε περίπτωση το λιγότερο είναι δυο .. το trim αν υπάρχει SSD δίσκος και η ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Μεγάλη σημασία έχει το bios της μητρικής που όπως αποδείχτηκε σχετικά πρόσφατα σε εμένα,το χειροποίητο patching λειτουργεί καλύτερα από το default υποτίθεται ξεκλείδωτο της GByte. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για το πολύ καλό CL της R9-270x σας έγραψα, υπάρχει όμως και ένα μεγάλο desavantage το οποίο είναι οτι δεν επιτρέπει τα πολλαπλά μονιτορς - τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Ετσι πάλι όποιος θέλει πάνω από ενα monitor πρέπει να παραμείνει η να σκεφτεί την nVidia λύση. Για την ακρίβεια υπάρχει απο έναν developer ένα διορθωμένο framebuffer που κουτσά στραβά και μόνο για τις 270 - 270x υπάρχει μια προσωρινή ανεπίσημη λύση,όσο αφορά τα δυο monitors πράγμα όμως που δεν σου δίνει τα εχέγγυα ότι στην 10.9.2 θα συνεχίσει να ισχύει,αλλά ούτε οτι τα edits δεν είναι σε πειραματικό στάδιο. Με αυτό σαν δεδομένο αλλά και γενικότερα με έναν xtreme σχεδιασμό ώστε να εκμεταλλευτώ οσο καλύτερα μπορώ και να τελειοποιήσω ενα Rig που βάση του είναι αυτή η καταπληκτική μητρική της Asus που έχω προαναφέρει έγινε η αλλαγή στο ιδεατό δηλαδή σε μια κάρτα γραφικών που ήρθε και κούμπωσε γάντι πάνω της,την Asus GTX770-DC2OC-2GD5,και το μόνο επόμενο βήμα που απομένει ειναι μια υδροψυξη τύπου Η80 η H100 ώστε να δώσει χώρο στο μικρο prodigy,περισσότερη ανάσα και περιθώριο ν'ανεβει η μητρική με τον 3770κ ακόμα ψηλότερα με ασφάλεια και καλές θερμοκρασίες σε όλες τις εποχές του χρόνου.. Συνεχίζεται.. και επειδή ο καθενας παίρνει οτι του .. αξίζει έτσι ο 3770k πήρε μια Η75 και το chipset ενεργητική ψύξη. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2014 από MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εχω ενα dell latitude d505 με τα εξης specs: CPU: Pentium M 1.70 GHz / 600 MHz Current CPU Speed: 1.70 GHz Level 2 Cache: 2.048 ΜΒ System Memory: 1.016 MB Video Controller: Intel 855 GM / 855 GME Video Memory: 8 MB BIOS: A11 OS: Mac OS X 10.4.6 χωρις τα υπολοιπα updates της apple, και linux debian 7 wheezy στο αλλο partition Το Mac δουλευει παρα πολυ καλα αλλα υπαρχουν καποια tweaks που μενουν ακομη!! Πχ, wireless full support για WPA και WPA2 networks, πληρης υποστηρηξη στο sleep και ισως Quartz... Το wireless το εχω καλυψει εν μερει, χρησιμοποιω τον εξης driver για 10.4 http://code.google.com/p/iwidarwin/ αλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη σε WEP ή δίκτυα χωρίς ασφάλεια... Mόνο σε WPA / WPA2 και είχα hangs και KPs.. Επίσης θα μου άρεσε πολύ αν μπορούσα να ενεργοποιήσω το sleep. Δεν έχω εμπειρία στον προγραμματισμό για drivers αλλά γνωρίζω λίγη c++ και έχω γράψει προγράμματα για mac os... Τέλος δεν γνωρίζω αν είναι αναγκαίο και αν αξίζει για αυτό το μηχάνημα αλλά μήπως γίνεται να ενεργοποιήσω το Quartz με κάποιο kext πχ? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το μοντέλο του υπολογιστή σου και η εγκατάσταση σου,ξεπερνάει το rollback της εμπειρίας μου και της γνώσης μου. Θέλω να πω με αυτό οτι εγώ ξεκίνησα το hackint0sh από το 10.5 και έπειτα. Αυτό όμως είναι και ένα αβανταζ δηλαδή αν κάποιος έχει βρει το quartz με ποιον τρόπο λειτουργεί σε αυτή την κάρτα γραφικών η το wireless σου κλπ κάπου θα υπάρχει και ο τρόπος που επετέυχθει. Η πρόταση μου είναι λοιπόν να δεις και μόνο εκεί στο insanelyMac "την βιβλιογραφία" αν δεν το έχεις κάνει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICheats Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το μοντέλο του υπολογιστή σου και η εγκατάσταση σου,ξεπερνάει το rollback της εμπειρίας μου και της γνώσης μου. Θέλω να πω με αυτό οτι εγώ ξεκίνησα το hackint0sh από το 10.5 και έπειτα. Αυτό όμως είναι και ένα αβανταζ δηλαδή αν κάποιος έχει βρει το quartz με ποιον τρόπο λειτουργεί σε αυτή την κάρτα γραφικών η το wireless σου κλπ κάπου θα υπάρχει και ο τρόπος που επετέυχθει. Η πρόταση μου είναι λοιπόν να δεις και μόνο εκεί στο insanelyMac "την βιβλιογραφία" αν δεν το έχεις κάνει κιόλας. Καταλαβα!! Θα το κοιταξω εκτενεστερα στο insanelyMac γιατι δεν εχω δει κατι συγκεκριμενο απο το site παρα περιστασιακα και αναλογα με τα αποτελεσματα του google! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scottas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα στον παρελθον προσπαθησα να περασω hackintosh σε ενα desktop που εχω με ga-ep45t-ds3 αλλα η προσπαθεια μου ηταν ματαιη. εχω δει με παρομοιες μητρικες της συγκεκριμενης σειρας να γινεται με πολυ μεγαλη επιτυχια αυτο το εγχειρημα. Αξιζει να ασχοληθω η όχι? εχει αλλαξει κάτι απο τότε? υπαρχει καποιο μελος του φορουμ που να το εχει καταφερει με την συγκεκριμενη μητρικη? Επεισης να αναφερω οτι υπαρχει ενα macbook pro για τις οποιεσδηποτε διεργασιες πριν περασω και παλι στο εγχειρημα. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Intel NUC DC3217BY HDD: Kingston SSDNow mS200 60GB (mSATA) RAM: 3GB (1x 2GB + 1x 1GB που μου είχαν ξεμείνει) WiFi/Bluetooth: Atheros AR5B195 (WiFi: AR9285, Bluetooth: AR3011) OS: Mavericks 10.9.1 Η εγκατάσταση ήταν (ευτυχώς) αρκετά εύκολη και δεν αντιμετώπισα κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με Hackintosh. Σχετικά με την κάρτα WiFi/Bluetooth: Δεν αναγνώριζε το σύστημα την WiFi και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ένα *.kext (αν δεν κάνω λάθος, επειδή κατέβασα διάφορα, εδώ το βρήκα). Μετά την εγκατάστασή του, δούλεψε το ασύρματο κανονικά. Δυστυχώς το Bluetooth δεν φαίνεται να αναγνωρίζεται από το σύστημα. Υπάρχει καμια ιδέα/πρόταση για το τι μπορώ να κάνω; Να σημειώσω πως διάβασα ότι εάν πέρναγα το παραπάνω *.kext στο φάκελο /Extra του UniBeast USB που χρησιμοποίησα για να κάνω την εγκατάσταση του Mavericks, θα αναγνώριζε το σύστημα την ασύρματη κάρτα κατά την εγκατάσταση. Δυστυχώς δεν την αναγνώρισε, αλλά κατά το πρώτο login στο Mavericks, εμφανιζόταν το εικονίδιο του Bluetooth στην πάνω μπάρα (εκεί που είναι η ώρα και όλα τα υπόλοιπα εικονίδια). Άρα θεωρώ πως δουλεύει το Bluetooth αλλά μου λείπει κάποια ρύθμιση. Αναγνωρίστηκε το Bluetooth χρησιμοποιώντας τα *.kext που υπάρχουν εδώ. [edit]: Δυστυχώς όμως δεν είναι ανιχνεύσιμο και δεν μπορώ να το κλείσω, οπότε είναι σαν να μην δουλεύει και πάλι. Σχετικά με το Sleep: Κατά την επαναφορά από το Sleep, το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρινόταν και ο κέρσορας του mouse είχε κολλήσει στην στριφογυριστή μπάλα και δεν μπορούσα να κάνω click πουθενά - αν και κουνιόταν ο κέρσορας. Έκλεισα τον υπολογιστή κρατώντας πατημένο το κουμπί Power και όταν τον άνοιξα πάλι δεν αναγνώριζε τον σκληρό δίσκο. Αφού τον έβγαλα και τον ξαναέβαλα, τον αναγνώρισε ευτυχώς. Ένας ακόμα που είχε παρόμοιο πρόβλημα, ανέφερε πως αρκεί να βγει η μπρίζα και να ξαναμπει. Μετά από αυτό το συμβάν, έκανα πάλι εγκατάσταση από την αρχή και δεν ξαναδοκίμασα το Sleep. Σχετικά με τον ήχο: Δυστυχώς δεν έχω οθόνη με ηχεία για να δοκιμάσω εάν παίζει. Όταν με το καλό πάρει τη θέση του κάτω από την τηλεόραση, θα ενημερώσω εάν ενδιαφέρει κάποιον. Υπάρχουν κάποια test με το οποία μπορώ να δω κατά πόσο καλά δουλεύει το σύστημα ή στην πορεία θα φανούν όλα; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από macabre_sunsets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα