Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα έχω βρει οδηγούς που λένε ότι παίζει 100% (αλλαγή μόνο WiFi κάρτα με Atheros WiFI-BT combo). Επίσης βγαίνει και με i5 και i7. Μου αρέσει πάντως γιατί είναι μικρό, μικρότερο και από mac mini και οτιδήποτε build με micro-ITX.

Καταλαβαίνω οτι ειναι οικονομικό,αλλα ετσι και αλλιώς δεν εχεις Mac ? Αρα γιατι αν φτιάξεις ενα δεύτερο να ειναι ίδιων δυνατοτήτων ? Το Hackint0sh εχω την αίσθηση οτι αυτο που σου προσφέρει ειναι να έχεις κατι πιο δυνατό,και αναβαθμίσιμο και στα δυο λειτουργικά.. αλλιώς αν είναι να πάρεις mac mini καλύτερα να βρεις ενα σε καλή τιμή και να το χτυπήσεις.. Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ειναι μικρά και ζουζουνιαρικα ίσως, αλλα άλλη χαρα ο τετραπυρηνος και μια Gpu κόλαση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταλαβαίνω οτι ειναι οικονομικό,αλλα ετσι και αλλιώς δεν εχεις Mac ? Αρα γιατι αν φτιάξεις ενα δεύτερο να ειναι ίδιων δυνατοτήτων ?

Έχεις απόλυτο δίκιο, όντως δεν έχει νόημα, αλλά παρασύρθηκα, όμορφα τα άτιμα!

Το Hackint0sh εχω την αίσθηση οτι αυτο που σου προσφέρει ειναι να έχεις κατι πιο δυνατό,και αναβαθμίσιμο και στα δυο λειτουργικά..

ναι έτσι το βλέπω και εγώ.

αλλιώς αν είναι να πάρεις mac mini καλύτερα να βρεις ενα σε καλή τιμή και να το χτυπήσεις..

Αυτό σκεφτόμουν εξαρχής. Αν βρω σε καλή τιμή ένα macmini i7 (για να είναι δυνατότερο από αυτό που έχω και να έχει νόημα) ή αν δε, τότε ένα custom build για Hackintosh και Linux. 

• Like 1

Έχω το συγκεκριμένο σύστημα

Επεξεργαστή:intel i7 4770k 3.50 Ghz
Μητρική: Gigabyte ga-z87x-ud3h
Κάρτα γραφικών:Gigabyte GT 430
Μνήμες:Kingston KHX24C11T3K2/8X 8GB (2x4GB) DDR3 2400Mhz

Τροφοδοτικό:XFX pro550

HDD:Western Digital velociraptor 10000prm

Μπορώ να περάσω κάποια εκδοση Mac Os X και να τρέχει πολύ καλα?
και αν ναι με πια έκδοση?

Γεια σας παιδιά,λοιπόν στο PC1 της περιγραφής πέρασα τα iAtkOS L2 εν ολίγοις Mac Lion και όλα λειτουργούν μια χαρά (σχεδόν) αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις όμως:

1.Χρειάζονται τίποτα drivers για την κάρτα γραφικών;Γιατί βλέπω τα εφέ δεν είναι και πολύ smooth.

2.Δυστυχώς ο wifi adapter μου (TP-Link TL-WN7220ND) δεν λειτουργεί και δεν ξέρω αν υπάρχουν drivers και χωρίς αυτόν δεν μπορώ να έχω internet.

3.Γίνεται να χρησιμοποιήσω την υποδοχή "εισόδου γραμμής" (line input) που βρίσκεται από πίσω στον υπολογιστή για να βάλω το μικρόφωνο μου;Όπως κάνω και στα Windows;

Παιδιά ευχαριστώ εκ των προτέρων,μακάρι να μπορέσετε να με διαφωτίσετε γιατί όση χαρά πήρα όταν κατάφερα να τα bootάρω άλλη τόση μου έχει φύγει με τα προβλήματα που μου έκατσαν. :( 

δε γνωρίζω αν αναγνωρίζεται πλήρως η gt430 αλλά κατά τα άλλα μια χαρά σε βλέπω για mavericks.

Αν δεν παίζει η κάρτα γραφικών δοκίμασε με την intel hd του επεξεργαστή που παίζει στανταρ.

Έχω το συγκεκριμένο σύστημα

Επεξεργαστή:intel i7 4770k 3.50 Ghz

Μητρική: Gigabyte ga-z87x-ud3h

Κάρτα γραφικών:Gigabyte GT 430

Μνήμες:Kingston KHX24C11T3K2/8X 8GB (2x4GB) DDR3 2400Mhz

Τροφοδοτικό:XFX pro550

HDD:Western Digital velociraptor 10000prm

Μπορώ να περάσω κάποια εκδοση Mac Os X και να τρέχει πολύ καλα?

και αν ναι με πια έκδοση?

ολα ειναι οκ μονο με την καρτα ισως εχεις προβλημα. με την πρωτη ευκαιρια ομως αλλαξε την γιατι σου κραταει ολο το συστημα down 

Καλημέρα παίδες, υπάρχει κάποιο usb wifi stick που να ξέρουμε πως είναι αναγνωρίσιμο σε mac, γιατί έχω το TP-Link WN721N και δεν λειτουργεί και δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει...; (κατα προτίμηση ένα φθηνό)

Επίσης το app store μου βρήκε update για την έκδοση 10.9.1 NbK3JMN.jpg να την κάνω κανονικά ή θα έχω πρόβλημα;

ολα ειναι οκ μονο με την καρτα ισως εχεις προβλημα. με την πρωτη ευκαιρια ομως αλλαξε την γιατι σου κραταει ολο το συστημα down 

Ναι το έχω στα υποψιν μου :) Σε ευχαριστώ για την απάντηση..

καλημερα, γιατι εκανες την αλλαγη σε amd ?

Την πήρα να την δοκιμάσω κ έτυχε να μείνει.Οι Amd είναι καλύτερες μόνο στο Final Cut η σε CL εφαρμογές.

Καλημέρα παίδες, υπάρχει κάποιο usb wifi stick που να ξέρουμε πως είναι αναγνωρίσιμο σε mac, γιατί έχω το TP-Link WN721N και δεν λειτουργεί και δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει...; (κατα προτίμηση ένα φθηνό)

Φτηνό κ μικρο > http://fannet.gr/atlantis-nano-usb-wireless-150mbps-adapter.html

Στην 10.9.1 δεν αλλάζουν κ πολλά,πάντα όμως έχει σημασία ο τρόπος που έκανες την εγκατάσταση.

Φτηνό κ μικρο > http://fannet.gr/atlantis-nano-usb-wireless-150mbps-adapter.html

Στην 10.9.1 δεν αλλάζουν κ πολλά,πάντα όμως έχει σημασία ο τρόπος που έκανες την εγκατάσταση.

Μάλλον θα χρειαστεί να το ψάξω αρκετά το συγκεκριμένο για να το αγοράσω απο Ελλάδα, σωστά;

Βρήκα αυτό και απ' όσο είδα δουλεύει σε mac. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612186 να το αγοράσω;

Δηλαδή για καλό και για κακό να κάνω πρώτα ένα clone; Ποιό πρόγραμμα μου προτείνεις;

Μάλλον θα χρειαστεί να το ψάξω αρκετά το συγκεκριμένο για να το αγοράσω απο Ελλάδα, σωστά;

Παρε αλλοhttp://www.skroutz.gr/s/318907/Edimax-EW-7811Un.html

Βρήκα αυτό και απ' όσο είδα δουλεύει σε mac. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612186 να το αγοράσω;

Αυτό δεν το ξέρω και λέει μέχρι 10.6

Δηλαδή για καλό και για κακό να κάνω πρώτα ένα clone; Ποιό πρόγραμμα μου προτείνεις;

Carbon Copy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...