MoviemakerGr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα έχω βρει οδηγούς που λένε ότι παίζει 100% (αλλαγή μόνο WiFi κάρτα με Atheros WiFI-BT combo). Επίσης βγαίνει και με i5 και i7. Μου αρέσει πάντως γιατί είναι μικρό, μικρότερο και από mac mini και οτιδήποτε build με micro-ITX. Καταλαβαίνω οτι ειναι οικονομικό,αλλα ετσι και αλλιώς δεν εχεις Mac ? Αρα γιατι αν φτιάξεις ενα δεύτερο να ειναι ίδιων δυνατοτήτων ? Το Hackint0sh εχω την αίσθηση οτι αυτο που σου προσφέρει ειναι να έχεις κατι πιο δυνατό,και αναβαθμίσιμο και στα δυο λειτουργικά.. αλλιώς αν είναι να πάρεις mac mini καλύτερα να βρεις ενα σε καλή τιμή και να το χτυπήσεις.. Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι ειναι μικρά και ζουζουνιαρικα ίσως, αλλα άλλη χαρα ο τετραπυρηνος και μια Gpu κόλαση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καταλαβαίνω οτι ειναι οικονομικό,αλλα ετσι και αλλιώς δεν εχεις Mac ? Αρα γιατι αν φτιάξεις ενα δεύτερο να ειναι ίδιων δυνατοτήτων ? Έχεις απόλυτο δίκιο, όντως δεν έχει νόημα, αλλά παρασύρθηκα, όμορφα τα άτιμα! Το Hackint0sh εχω την αίσθηση οτι αυτο που σου προσφέρει ειναι να έχεις κατι πιο δυνατό,και αναβαθμίσιμο και στα δυο λειτουργικά.. ναι έτσι το βλέπω και εγώ. αλλιώς αν είναι να πάρεις mac mini καλύτερα να βρεις ενα σε καλή τιμή και να το χτυπήσεις.. Αυτό σκεφτόμουν εξαρχής. Αν βρω σε καλή τιμή ένα macmini i7 (για να είναι δυνατότερο από αυτό που έχω και να έχει νόημα) ή αν δε, τότε ένα custom build για Hackintosh και Linux. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelistyler Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το συγκεκριμένο σύστημα Επεξεργαστή:intel i7 4770k 3.50 GhzΜητρική: Gigabyte ga-z87x-ud3hΚάρτα γραφικών:Gigabyte GT 430Μνήμες:Kingston KHX24C11T3K2/8X 8GB (2x4GB) DDR3 2400Mhz Τροφοδοτικό:XFX pro550 HDD:Western Digital velociraptor 10000prm Μπορώ να περάσω κάποια εκδοση Mac Os X και να τρέχει πολύ καλα?και αν ναι με πια έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechBossGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά,λοιπόν στο PC1 της περιγραφής πέρασα τα iAtkOS L2 εν ολίγοις Mac Lion και όλα λειτουργούν μια χαρά (σχεδόν) αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις όμως: 1.Χρειάζονται τίποτα drivers για την κάρτα γραφικών;Γιατί βλέπω τα εφέ δεν είναι και πολύ smooth. 2.Δυστυχώς ο wifi adapter μου (TP-Link TL-WN7220ND) δεν λειτουργεί και δεν ξέρω αν υπάρχουν drivers και χωρίς αυτόν δεν μπορώ να έχω internet. 3.Γίνεται να χρησιμοποιήσω την υποδοχή "εισόδου γραμμής" (line input) που βρίσκεται από πίσω στον υπολογιστή για να βάλω το μικρόφωνο μου;Όπως κάνω και στα Windows; Παιδιά ευχαριστώ εκ των προτέρων,μακάρι να μπορέσετε να με διαφωτίσετε γιατί όση χαρά πήρα όταν κατάφερα να τα bootάρω άλλη τόση μου έχει φύγει με τα προβλήματα που μου έκατσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 δε γνωρίζω αν αναγνωρίζεται πλήρως η gt430 αλλά κατά τα άλλα μια χαρά σε βλέπω για mavericks. Αν δεν παίζει η κάρτα γραφικών δοκίμασε με την intel hd του επεξεργαστή που παίζει στανταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsthebest Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτη μου επαφή με Hackintosh και με αρκετό διάβασμα λειτουργούν όλα άψογα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το συγκεκριμένο σύστημα Επεξεργαστή:intel i7 4770k 3.50 Ghz Μητρική: Gigabyte ga-z87x-ud3h Κάρτα γραφικών:Gigabyte GT 430 Μνήμες:Kingston KHX24C11T3K2/8X 8GB (2x4GB) DDR3 2400Mhz Τροφοδοτικό:XFX pro550 HDD:Western Digital velociraptor 10000prm Μπορώ να περάσω κάποια εκδοση Mac Os X και να τρέχει πολύ καλα? και αν ναι με πια έκδοση? ολα ειναι οκ μονο με την καρτα ισως εχεις προβλημα. με την πρωτη ευκαιρια ομως αλλαξε την γιατι σου κραταει ολο το συστημα down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Final 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Final Patch.jpg New_Fotor.jpg καλημερα, γιατι εκανες την αλλαγη σε amd ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsthebest Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παίδες, υπάρχει κάποιο usb wifi stick που να ξέρουμε πως είναι αναγνωρίσιμο σε mac, γιατί έχω το TP-Link WN721N και δεν λειτουργεί και δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει...; (κατα προτίμηση ένα φθηνό)Επίσης το app store μου βρήκε update για την έκδοση 10.9.1 να την κάνω κανονικά ή θα έχω πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelistyler Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ολα ειναι οκ μονο με την καρτα ισως εχεις προβλημα. με την πρωτη ευκαιρια ομως αλλαξε την γιατι σου κραταει ολο το συστημα down Ναι το έχω στα υποψιν μου Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα, γιατι εκανες την αλλαγη σε amd ? Την πήρα να την δοκιμάσω κ έτυχε να μείνει.Οι Amd είναι καλύτερες μόνο στο Final Cut η σε CL εφαρμογές. Καλημέρα παίδες, υπάρχει κάποιο usb wifi stick που να ξέρουμε πως είναι αναγνωρίσιμο σε mac, γιατί έχω το TP-Link WN721N και δεν λειτουργεί και δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει...; (κατα προτίμηση ένα φθηνό) Φτηνό κ μικρο > http://fannet.gr/atlantis-nano-usb-wireless-150mbps-adapter.html Στην 10.9.1 δεν αλλάζουν κ πολλά,πάντα όμως έχει σημασία ο τρόπος που έκανες την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsthebest Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Φτηνό κ μικρο > http://fannet.gr/atlantis-nano-usb-wireless-150mbps-adapter.html Στην 10.9.1 δεν αλλάζουν κ πολλά,πάντα όμως έχει σημασία ο τρόπος που έκανες την εγκατάσταση. Μάλλον θα χρειαστεί να το ψάξω αρκετά το συγκεκριμένο για να το αγοράσω απο Ελλάδα, σωστά; Βρήκα αυτό και απ' όσο είδα δουλεύει σε mac. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612186 να το αγοράσω; Δηλαδή για καλό και για κακό να κάνω πρώτα ένα clone; Ποιό πρόγραμμα μου προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον θα χρειαστεί να το ψάξω αρκετά το συγκεκριμένο για να το αγοράσω απο Ελλάδα, σωστά; Παρε αλλο > http://www.skroutz.gr/s/318907/Edimax-EW-7811Un.html Βρήκα αυτό και απ' όσο είδα δουλεύει σε mac. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612186 να το αγοράσω; Αυτό δεν το ξέρω και λέει μέχρι 10.6 Δηλαδή για καλό και για κακό να κάνω πρώτα ένα clone; Ποιό πρόγραμμα μου προτείνεις; Carbon Copy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsthebest Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος ο Guru.... Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα