martinoff Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δεν τρώει kp από συσκευή 99% το δε -v το θεωρώ ούτως η άλλος απαραίτητο για να δει που θα φάει το kp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σήμερα έχω ένα σπουδαίο νέο.. έτσι τουλάχιστον νομίζω.. γιατί εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Την ευθύνη για αυτόν τον ενθουσιασμό την έχει η Asus και συγκεκριμένα αυτό το πραγματάκι.. Μια ITX μητρική βασισμένη στο Z77 chipset με έναν 3770k - και δώστε προσοχή σε αυτό - σχεδιασμένη με 10-Phase Digital Power IMG_0089.JPG γι'αυτο και εγώ απ'οτι βλέπετε την τίμησα δεόντως με μια ψηκτρουλα στα.. μέτρα της. Αυτό το πραγματάκι από σήμερα τρέχει φυσικά 2 λειτουργικά με 2 Vertex 4 και είναι ότι πιο γρήγορο έχω δει μέχρι σήμερα με διαφορά κιόλας.. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό ? 1) λόγος το patching bios απαραίτητο για να τρέξει σωστά το osX,με αποτέλεσμα να ξεκλειδώνει όλο το εύρος από το power management 2) Λόγος η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Asus σε αυτή την σειρά μητρικών που πατώντας ένα κουμπί αναλαμβάνει να οβερκλοκαρει με ασφάλεια και χωρίς καθόλου κόπο 3) λόγος τα 16 GB Ram στα 1600MHz. και οκ αυτό θα μου πείτε το ξέρουμε το έχουμε απο πέρσι στα Windows,αλλά το σημαντικό όλων είναι ότι όλο αυτό λειτουργεί ολοσωστα και απρόσκοπτα ακέραιο στο osX με αποτέλεσμα ο υπολογιστής να ξεκινάει με το που βλέπουμε το μηλαρακι,στα 1.6 και να ανεβάζει μέχρι και 4.2 (έχω δει μέχρι στιγμής) τελείως χαλαρά,σαν να έχει κατασκευαστεί γι'αυτο. Στο Geekbench δεν κατάφερα να δω ψηλότερο σκορ από αυτό που έχω στην υπογραφή μου αλίμονο κιόλας αν συνέβαινε αυτό από την πρώτη μέρα, αλλά βγάζει χαλαρά 16.000+ από μόνο του,και με κέρδισε ολοκληρωτικά κάνοντας με να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη που είχα βολευτεί στις Gbyte και δεν τολμούσα (αν και πάντα το ήθελα) να πειραματιστώ και με την Asus. Επόμενο βήμα εξαγωγή DSDT και patching για να δούμε αν κρύβονται και άλλες τόσο καλές εκπλήξεις.. ...συνεχίζεται.. 1.6 εως 4.3GHz και 1866 Mhz οι ram,με μια εξωφρενική άνεση. 4.3.jpg Επιστροφή στο λευκό "περίβλημα" 1.jpg 2.jpg Σήμερα μπαίνει και το πλαϊνό πλεξι με ανθρακωνήματα περίγραμμα και είναι έτοιμος.. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2014 από MoviemakerGr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν βρήκα ούτε στο Extra κανένα αρχείο VoodooHDA .Ορίστε μία φωτογραφία με το KP που μου έβγαζε !https://www.dropbox.com/s/naapkiieuupepcx/Photo%2028-1-14%20-%202%2006%2014%20%CE%BC.%CE%BC..jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα μπαίνει και το πλαϊνό πλεξι με ανθρακωνήματα περίγραμμα και είναι έτοιμος.. Record Pc.jpg γιατι πηγες σε Asus ? κανει κατι καλυτερα απο της gigabyte η ετσι για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν βρήκα ούτε στο Extra κανένα αρχείο VoodooHDA . Ορίστε μία φωτογραφία με το KP που μου έβγαζε ! https://www.dropbox.com/s/naapkiieuupepcx/Photo%2028-1-14%20-%202%2006%2014%20%CE%BC.%CE%BC..jpg Βάλε το show all files,μήπως ειναι κάπου Hidden Κλασικο VoodooHDA KP είναι αυτό. γιατι πηγες σε Asus ? κανει κατι καλυτερα απο της gigabyte η ετσι για αλλαγη Απο την στιγμή που θα πατσαρεις το Bios μέχρι στιγμής όλα καλύτερα τα κάνει.. απλά έχει αυτόν τον ύφαλο πρώτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 σε κονσόλα (terminal) find / -type f -name Voodoo\* delete το smbios και φτιάξε άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Βάλε το show all files,μήπως ειναι κάπου Hidden Κλασικο VoodooHDA KP είναι αυτό. Απο την στιγμή που θα πατσαρεις το Bios μέχρι στιγμής όλα καλύτερα τα κάνει.. απλά έχει αυτόν τον ύφαλο πρώτο.. μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει ποιο καλα ? ειναι ποιο σταθερο, ποιο γρηγορο η ειναι θεμα overclocking. αν αξιζει να παω σε Asus απο το mb που εχω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές ώστε να αλλάξεις από μια που ήδη έχεις,και να χάσεις κάποια χρήματα. Η Asus είναι πιο "παιχνιδιάρικη" και αν σου κάτσει πολύ πιο σταθερή στο Oc κάτι που κάνει επίσης by default αν έχεις k επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Γεια χαρά και πάλι ! Όλα κομπλέ παίδες, ύπηρχε κάπου κρυμμένο ένα getdump αρχείο που έκανε όλη την ζημιά !Το διέγραψα και εγκατέστησα τα σωστά drivers και όλα πάνε ρολόι πλέον ! Μία τελευταία ερώτηση αν ξέρετε και αν είναι εύκολο να απαντηθεί,To Mac OS X το εγκατέστησα σε έναν 500GB SATA HDD μόνο του, και έχω και άλλον έναν δίσκο ATA 40GB με Win7 Ultimate μέσα που τα είχα εγκατεστημένα πριν στήσω το Mac.Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξω να παίζει DualBoot και αν είναι εφικτό υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος ή οδηγός ?Thanks παίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίος ! Κοίτα οι δισκοι εχουν πέσει πολυ σε τιμή,πάρε καλύτερα εναν Sata με 35-40 ευρώ όταν θα μπορείς,να είσαι αυτόνομος ώστε να μπορείς να πας και το Hackint0sh σου παρακάτω χωρίς να κινδυνεύουν όλα.. μια καλή περίπτωση θα ήταν να είχες προλάβει τον SSD Kingston στα 60 ευρω και να έκανες και πάνω του speedboot τον μηχανικό με τα win.. όπως έχω κάνει εγώ σε αυτό που πουλάω,και είναι σαν να έχει 2 SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οπότε τώρα έτσι όπως είμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι ε?Ή είναι επίφοβο να τα κάνω π%^^$#$α όλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Θέλεις εγκατάσταση από την αρχή any way.. εκτός αν συρρικνώσεις το υπάρχων partition και σου δώσει δικαίωμα να φορμάρεις το καινούριο που θα δημιουργηθεί σε Dos.. αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα στο επιτρέψει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οι ειδικοί τι λένε για αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33013&cat=77 ή αυτό με thunderbold http://www.amazon.com/dp/B0093LINT2/?ie=UTF8&tag=tonymacx86com-20; (http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-d33217gke.html) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ότι ειναι κατι που δεν εχουμε δοκιμάσει,αρα δεν εχουμε άποψη (τουλάχιστον εγώ). Αρα περιμένεις αλλη γνωμη η ανατρεχεις στην βιβλιογκουγκλογραφια. Εγώ θα πω κατι που ξέρω "αλλα τα ματια του λαγού και αλλο οι επεξεργαστές U" φυσικά κ ανάλογο το αντίτιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα έχω βρει οδηγούς που λένε ότι παίζει 100% (αλλαγή μόνο WiFi κάρτα με Atheros WiFI-BT combo). Επίσης βγαίνει και με i5 και i7. Μου αρέσει πάντως γιατί είναι μικρό, μικρότερο και από mac mini και οτιδήποτε build με micro-ITX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα