MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα , έχω την p5w dh deluxe της asus. Προσφέρεται για Hackintosh η Όχι; http://noberoi.wordpress.com/2012/10/17/install-mac-os-x-mountaion-lion-on-a-intel-pc-with-asus-p5w-dh-deluxe-_hacknt0sh_/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 http://noberoi.wordpress.com/2012/10/17/install-mac-os-x-mountaion-lion-on-a-intel-pc-with-asus-p5w-dh-deluxe-_hacknt0sh_/ Το ειδα και εγω αυτο αλλα το θεμα μου ειναι που θα βρω μακ για να φτιαξω το Bootable USB !!! Αλλος τροπος δεν υπαρχει? να βρω ας πουμε ετοιμο το image να το περασω στο φλασακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το ειδα και εγω αυτο αλλα το θεμα μου ειναι που θα βρω μακ για να φτιαξω το Bootable USB !!! Αλλος τροπος δεν υπαρχει? να βρω ας πουμε ετοιμο το image να το περασω στο φλασακι? Αν δεν έχεις πρόσβαση..μόνο με vmware... εκτός αν βρεις φλασάκι από φίλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μεχρι ποια εκδοση μπορω να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 10.8.5 θα είσαι τούμπανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν το κανω ετσι http://www.macbreaker.com/2014/01/install-osx-mavericks-on-pc-with-niresh.html λετε να πετυχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ΟΚ. Πες μου κάτι, όταν λέει "Your Hackintosh will now be able to boot normally, without the help of your Unibeast boot USB drive." εννοεί ότι κάνεις install κατευθείαν το MacOSX offical installer, όπως και σε ένα Mac; Λοιπόν το bios που ειχα βρει έτοιμο ήταν το 5xx τώρα πατσαρα εγώ και έκανα update το τελευταίο 1xxx. Η απάντηση είναι λοιπόν ναι γίνονται πατσινκ όλα τα UEFI BIOS απο όλες τις μητρικές,και της σειράς 8x με μια διαδικασία μέτριας δυσκολίας,αλλά προσοχή γιατί μιλάμε για bios.. κάθε λάθος μπορεί να "σε στείλει" στον άλλον κόσμο. Τώρα σε αυτό που ρωτάς,χωρίς bootloader που εμπεριέχεται στο Unibeast πως θα μπουταρεις ? όχι σε κάθε περίπτωση θέλεις unibeast η άλλη μέθοδο ώστε να χρησιμοποιήσεις bootloader και fakeSMC το ελάχιστο. Αν το κανω ετσι http://www.macbreaker.com/2014/01/install-osx-mavericks-on-pc-with-niresh.html λετε να πετυχει? Δοκίμασετο δείχνει να είναι οκ. αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει εγώ ποτέ. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ήταν απλά θέμα χρόνου.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αυτό σου λεω και γω ΔΕΝ ειναι μονο για επαγγελματική χρήση. Είναι πολύ καλύτερο σαν OS από τα windows και με πολύ λιγότερα προβλήματα. Από κει και πέρα είναι φυσικά και σε σχέση με το τί θέλει και μπορεί ο καθένας. Μπορείς να πάρεις τούμπανο πολύ καλύτερο (ας πούμε) specs απο μακ αλλά δεν παύει ναναι windows. Και τα μακ δεν παυουν να δουλεύουν καλύτερα και πιο απροβλημάτιστα. 'Η πολυ απλα περνει ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ pc και του περναει UBUNTU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 'Η πολυ απλα περνει ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ pc και του περναει UBUNTU. ..και στα νετβοοκ τι θα βάζουμε ? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 lubuntu ή puppy χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν έβαλα τα αρχειάκια που μου έδωσες για την ALC662 sound card αλλά πάλι μου βγαζε kernel panic σε VoodooHDA.kext .Μάλλον κάτι λάθος κάνω.Ακολουθώ την παρακάτω διαδικασία.1)Κατέβασα το φάκελο που μου δωσες με τα 3 αρχεία ALC662.kext , AppleHDA.kext & HDAEnabler.kext .2)Εψαξα στο S/L/E και δεν βρήκα κανένα αρχείο VoodooHDA .3)Άνοιξα το Kextutility , περίμενα λιγάκι να φορτώσει και ύστερα έκανα drag and drop το ALC662.kext , ύστερα το AppleHDA.kext & τέλος το HDAEnabler.kext .4)Πάτησα Quit στο Kextutility και έκανα restart .5) Kernel Panic στο boot ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αν έχεις kernel panic απο VoodooHDA σημαίνει ότι κάπου υπάρχει .. δες και στον Extra folder. Αν Bootereis απο στικακι κοίτα και στον Extra στο στικακι.. Εκτός αν δεν περιγράφεις σωστά το KP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 μην κάνεις boot από usb αλλά με -x -v DSDT=null και ότι άλλο θέλει η μητρική σου πχ RootUID=1 η 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Είναι καλύτερα να τα λύνει τα προβλήματα παρά να τα παρακάμπτει με -x αφού έχει τελειώσει την εγκατάσταση. Άσε που μπορεί να τον μπερδέψει επειδή δεν θα του δουλεύουν κ άλλες συσκευές.. ως εναλλακτική όμως is ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα