pierrelerous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και παλι. Εγινε κανονικα η εγκατασταση με iboot και snow leopard. To θεμα ειναι τωρα οτι δεν κανει boot το laptop αν δεν υπαρχει το cd με το iboot στο drive. Επισης δεν μου εχει βρει ηχο,καρτα γραφικων,και δε δουλευει keyboard και touchpad. Ετρεξα κανονικα multibeast αλλα τιποτα. Και κατι τελευταιο. Παω να φτιαξω bootable usb με unibeast και mountain lion απο app store και συνεχεια βγαζει error. Καποια λυση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν είναι original η εικόνα και μέσα στα Appns φάκελο δεν φτιάχνει stick το unibeast. Τα snow δεν συμπεριλαμβάνουν drivers για το σύγχρονο laptop σου. Οπότε είσαι πάλι στο σημείο 0 Για να φτιαχτεί το stick πρέπει να υπάρχει η εικόνα του λειτουργικού όπως στην φώτο,μόνο που θα λέει "mountain"αντί "mavericks". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σήμερα έχω ένα σπουδαίο νέο.. έτσι τουλάχιστον νομίζω.. γιατί εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Την ευθύνη για αυτόν τον ενθουσιασμό την έχει η Asus και συγκεκριμένα αυτό το πραγματάκι.. Μια ITX μητρική βασισμένη στο Z77 chipset με έναν 3770k - και δώστε προσοχή σε αυτό - σχεδιασμένη με 10-Phase Digital Power γι'αυτο και εγώ απ'οτι βλέπετε την τίμησα δεόντως με μια ψηκτρουλα στα.. μέτρα της. Αυτό το πραγματάκι από σήμερα τρέχει φυσικά 2 λειτουργικά με 2 Vertex 4 και είναι ότι πιο γρήγορο έχω δει μέχρι σήμερα με διαφορά κιόλας.. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό ? 1) λόγος το patching bios απαραίτητο για να τρέξει σωστά το osX,με αποτέλεσμα να ξεκλειδώνει όλο το εύρος από το power management 2) Λόγος η πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Asus σε αυτή την σειρά μητρικών που πατώντας ένα κουμπί αναλαμβάνει να οβερκλοκαρει με ασφάλεια και χωρίς καθόλου κόπο 3) λόγος τα 16 GB Ram στα 1600MHz. και οκ αυτό θα μου πείτε το ξέρουμε το έχουμε απο πέρσι στα Windows,αλλά το σημαντικό όλων είναι ότι όλο αυτό λειτουργεί ολοσωστα και απρόσκοπτα ακέραιο στο osX με αποτέλεσμα ο υπολογιστής να ξεκινάει με το που βλέπουμε το μηλαρακι,στα 1.6 και να ανεβάζει μέχρι και 4.2 (έχω δει μέχρι στιγμής) τελείως χαλαρά,σαν να έχει κατασκευαστεί γι'αυτο. Στο Geekbench δεν κατάφερα να δω ψηλότερο σκορ από αυτό που έχω στην υπογραφή μου αλίμονο κιόλας αν συνέβαινε αυτό από την πρώτη μέρα, αλλά βγάζει χαλαρά 16.000+ από μόνο του,και με κέρδισε ολοκληρωτικά κάνοντας με να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη που είχα βολευτεί στις Gbyte και δεν τολμούσα (αν και πάντα το ήθελα) να πειραματιστώ και με την Asus. Επόμενο βήμα εξαγωγή DSDT και patching για να δούμε αν κρύβονται και άλλες τόσο καλές εκπλήξεις.. ...συνεχίζεται.. 1.6 εως 4.3GHz και 1866 Mhz οι ram,με μια εξωφρενική άνεση. Επιστροφή στο λευκό "περίβλημα" Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2014 από MoviemakerGr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος! Εγώ πάντως το πρώτο Hackintosh (10.7, 10.8 και 10.9) το έστησα σε μια ASUS P5B Deluxe, πανεύκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρά και πάλι !MoviemakerGR βρήκα το DSDT για την motherboard μου και εγκατέστησα πάλι από την αρχή το OS X 10.9 και δεν έχω κανένα freeze.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ με τίποτα να φτιάξω την onboard κάρτα ήχου της Gigabyte (G31M-S2L rev 1.1)Ότι και να κάνω μου βγάζει kernel panic στο boot το VoodooHDA.kext .Έχεις να προτείνεις κάτι ή καμιά συμβουλή ?Thanks ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πιο chip ήχου φοράει ? Γιατί δεν μένεις μόνο με το Voodoo ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Realtek ALC662 Audio CodecΔεν έχω ήχο καθόλου από την πρώτη στιγμή ! Δεν ξέρω τι θέμα παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για δοκίμασε αυτο αλλα πριν σβήσε όλα τα Voodoo απο το S/L/E > http://niresh12495.com/files/category/7-audio/?sort_order=desc&sort_key=file_downloads&num=10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αν και προτιμώ και γω τις gigabyte, στη δουλειά έχω στήσει 3 hack με Asus P8Z77-V(3770k/16gb ram/840pro) με το αντίστοιχο bios patching και μπορώ να πω ότι και γω έχω εντυπωσιαστεί. Keep up the good work 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 @MovieMakerGR Επειδή μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω, αν δε βαριέσαι μου εξηγείς. Αναφέρεις patching bios. Εννοείς αυτό http://www.macbreaker.com/2012/11/how-to-set-up-asus-hackintosh.html ΟΚ, δηλαδή μετά κάνεις install DSDT free; Επίσης λέει στο τέλος "Your Hackintosh will now be able to boot normally, without the help of your Unibeast boot USB drive." Όπα χάνω κάτι; Δηλαδή κατευθείαν το MacOSX offical installer από ένα bootable USB; Κάτι χάνω σίγουρα. Τελικά αν είναι έτσι γιατί να πάω σε GigaByte και να θέλω και Unibeast; Ψιλομπερδεύτηκα τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ti έχεις τώρα θύμισε μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αυτή τη στιγμή σε OSX ένα Air, αλλά ψάχνω για σύνθεση σταθερού με mini-ITX (Haswell) και κουτάκι Fractal design Node 304 (άσχετο). Οπότε με το patching bios (αν έχω καταλάβει καλά με βάση αυτά που σου έγραψα παραπάνω) μπήκα σε σκέψεις μεταξύ ASUS (που είχα μέχρι πρόσφατα Hackintosh) και Gigabyte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Haswell υπάρχει patch ? δηλαδή Z87 ? δεν το είδα κάπου.. εκτός αν το φτιάξεις εσύ .. αλλιώς κ εσύ στο στανταρακι Gbyte. Τις επόμενες μέρες θα ξέρω πόσο εύκολο είναι να το πατσαρει κανείς μόνος του,είναι το επόμενο "διαγώνισμα" .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ΟΚ. Πες μου κάτι, όταν λέει "Your Hackintosh will now be able to boot normally, without the help of your Unibeast boot USB drive." εννοεί ότι κάνεις install κατευθείαν το MacOSX offical installer, όπως και σε ένα Mac; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα , έχω την p5w dh deluxe της asus. Προσφέρεται για Hackintosh η Όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα