Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με λιγότερο από 10GB απώλεια του SSD το σχέδιο πέτυχε όπως και η ιδέα.. :rolleyes:

attachicon.gifnew.jpg

Τι ομορφο συστημα και τι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ποντικι που εχεις!!! Μπορεις να μου πεις το μοντελο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το μοντέλο είναι logi M560 αλλά πρόσεξε γιατί δεν έχει drvrs για osX . έχει και άλλα εξίσου όμορφα για osX.

ΤΙ εννοεις δεν εχει drivers για osx? Αν το συνδεσεις δεν θα δουλεψει; Θα στειλω μειλ στην μαμα logitech μηπως γινεται να παραγγειλω ενα δεξιοχειρο αλλα να μου το φτιαξουν αυτοι αριστεροχειρο

ΤΙ εννοεις δεν εχει drivers για osx? Αν το συνδεσεις δεν θα δουλεψει; Θα στειλω μειλ στην μαμα logitech μηπως γινεται να παραγγειλω ενα δεξιοχειρο αλλα να μου το φτιαξουν αυτοι αριστεροχειρο

Δουλευει κανονικα απλα δεν μπορεις να κανεις fine tune κ προγραμματισμό πλήκτρων.

καλησπερα στο φορουμ του insomnia.

εχω το παρακατω λαπτοπ με τα εξης χαρακτηριστικα.

Asus K55VD, i7 3630QM 2.4GHZ, 8GB DD3, INTEL HD GRAPHICS 4000 & NVIDIA 610M, SSD SAMSUNG 256GB 840PRO.

ειναι εφικτη η εγκατασταση Mac OS Mavericks η πρεπει να παω σε Mountain Lion ? επισης ειδα οτι ισως υπαρχουν προβληματα

με το wi-fi. το λαπτοπ εχει Qualcomm Atheros AR9485. ειναι συμβατος ?

Έχεις καλες πιθανότητες,το mountain καλύτερο για laptops αυτη την στιγμη που μιλάμε..

Η atheros αντικατάσταση πολυ πιο απλό απο το να διορθώνεις kexts και να patchαρεις dsdt και να μην είσαι κ σίγουρος οτι θα δουλέψει - δουλεύει πάντα.

ευχαριστω για την απαντηση.

οποτε απο οσο ξερω και ειδα, κανω εγκατασταση το iAtkos ML2 σε virtual pc πρωτα για να φτιαξω bootable usb

με unibeast Κτλ και μετα με το usb αυτο αρχιζω κανονικα εγκατασταση στο laptop.

το usb θα περιεχει unibeast, multibeast και mountain lion μεσα ? ποια εκδοση ? απο τo app store η retail ?

και τελος υπαρχει καποιο Link για αντικατασταση atheros ? φανταζομαι δεν θα ειναι δυσκολο για να γινει.

Μια πρόσβαση σε ενα μηχάνημα που τρέχει ηδη osX απλουστεύει κατα πολύ τα πράγματα,αλλιώς virtu και όποιο σου κάτσει το iAtkos δεν είναι μονόδρομος. Αν έχεις πρόσβαση δε σε μηχάνημα θα εχει ήδη την εικόνα του λειτουργικού πάνω του,αλλιώς 10.8.0 GM μέχρι να έχεις πρόσβαση στο AppStore ωστε ν'αγορασεις την δική σου.

Unibeast με laptop support,βρες την διαδικασία και διάβασε την θα σου λύσει πολλά ερωτηματικά..

Atheros AR5B93 ειναι η σωστή,από εκεί και πέρα ανοίγεις το laptop και την αλλάζεις,άρα βρίσκεις λινκ απλά αποσυναρμολόγησης του φορητού σου.

Την HD 4000 ψάχνεις στο osx όχι την nVidia τουλάχιστον στην αρχή,- -έχεις δουλίτσα,ελπίζω και πολύ ελεύθερο χρόνο.. :)

Γεια χαρά παίδες,

Λοιπόν εγκατέστησα κομπλέ (ύστερα από πολύ κόπο) το 10.9 στο σύστημα μου (Core 2 Quad Q6600, Gigabyte G31M,4GB Ram και Nvidia GTX650) και έχω θέμα.

30-40 δευτερόλεπτα μετά το login και αφού εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας όλο το σύστημα κολλάει (FREEZE) δεν λειτουργεί τίποτα !
Καμία πρόταση ?

Έκανα εγκατάσταση με myHack

Ψάξε να βρεις DSDT ( http://tldp.org/HOWTO/ACPI-HOWTO/dsdt.html ) για την συγκεκριμένη μητρική που έχεις.

Μόλις το βρεις απλά τοποθέτησε το στο EXTRA φάκελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...