Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μια ερώτηση, σε ένα σύστημα με FX6300, 970A-UD3, 7870XT, μπορεί να στηθεί το OSX έστω και σε VMware Workstation 10?

Υπάρχει Real Mac, αλλά στο συγκεκριμένο σύστημα θέλω το osx έστω και εικονικά, για ένα πρόγραμμα.

Μπορεί να γίνει κάτι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Coming Soon Haswell i5 Gaming and value Editing Pc .

Ήρθε ο καιρός να πάμε παρακάτω

Στόχος ένα all around Pc όσο πιο οικονομικό γίνεται χωρίς εκπτώσεις όμως στην ποιότητα.

Τα καινούρια στοιχεία - στοιχήματα είναι ακόμα 3 .

Ένα κουτί ελάχιστα πιο φαρδύ από το bittfenix που επιτρέπει μητρική μεγέθους (Μ)

μητρική 1150 κ Haswell επεξεργαστής που να δουλέψει με DsDt και όλα τα patch.

και μια δική μου ιδέα φερμένη από τα Laptops ώστε να εκμεταλλευτούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κ των Win 8,παντρεύοντας έναν SSD που θα εγκαταστήσουμε το osX με έναν μηχανικό που θα τον πουσαρουμε με ένα κομμάτι του SSD.

Έτσι (θέλω να πιστεύω) ότι θα έχουμε σχεδόν όλη την ταχύτητα,χωρίς το εξτρα κόστος του δεύτερου SSD και χωρίς καμιά έκπτωση στην χωρητικότητα μιας και ενα κομμάτι του μηχανικού επίσης θα διατεθεί στο osX.

Το πόσο θα πετύχει αυτό θα το ξέρουμε  περίπου σε μια εβδομάδα.

GPU η Firepro D300 που έχουμε ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν και στελεχώνει το νέο Mac-Pro,κερδίζοντας την λέξη "editing" στον τίτλο.

Coming soon λοιπόν.

post-227308-0-63210500-1390270898_thumb.jpg

post-227308-0-85108400-1390270916_thumb.jpg

post-227308-0-14976600-1390270932_thumb.jpg

post-227308-0-41967800-1390270945_thumb.jpg

• Like 3

μετά από αρκετές δοκιμές τα πράγματα δείχνουν να έχουν καλυτερέψει αρκετά
δηλωμένο πλέον σαν mac mini 6,1 και με δικό μου dstd (δεν είμαι σίγουρος ότι όλα τα έχω κάνει σωστά) το mavericks τα πάει περίφημα
στο iterm μπήκαν colors,brew,vim και με έχουν εκπλήξει θετικά
nvcc δεν έχω ασχοληθεί ακόμα γιατί θα πρέπει να σιγουρευτώ πως θα βάλω το cuda toolkit χωρίς να σπάσω το σύμπαν

έχω όμως ένα θέμα με τα step του cpu, δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλεύει σε όλα τα στεπ αλλά μόνο x16 / x42
καμιά ιδέα ?

moviemaker λέω να πάω σε αυτο, τι λες ;

Για τα steps καταρχην,αν βλέπεις αυτά τα δυο x16/x42 είσαι super μην ψάχνεις ενδιάμεσα.

Η μητρική που δείχνεις δεν είναι συμβατή με τον επεξεργαστή σου,η μητρική που έχεις είναι Super και δεν έχεις κανένα λόγο να πας σε επόμενη γενιά..

Αυτή ειναι η δική μου γνώμη,εκτος αν σκέφτεσαι και αλλα πράγματα που δεν εχεις μοιραστεί ακόμα μαζί μας.

αν το κάνω θα πάει μαζί με τον 4770 (όχι ότι με ενοχλεί ο sandy, ίσα ίσα κάθε άλλο αλλά το μικρόβιο βλέπεις )

η μητρική που σου έδειξα έχει και dp οπότε θα μπορέσω να καθυστερήσω την αγορά κάρτας

από την άλλη η broadwell είναι ακόμα μακριά και μάλλον είναι καλή ώρα για haswell

κάπως έτσι το σκέφτομαι, δεν ξέρω

για τα step με στεναχωρείς  :cry:

αν το κάνω θα πάει μαζί με τον 4770 (όχι ότι με ενοχλεί ο sandy, ίσα ίσα κάθε άλλο αλλά το μικρόβιο βλέπεις )

η μητρική που σου έδειξα έχει και dp οπότε θα μπορέσω να καθυστερήσω την αγορά κάρτας

από την άλλη η broadwell είναι ακόμα μακριά και μάλλον είναι καλή ώρα για haswell

κάπως έτσι το σκέφτομαι, δεν ξέρω

για τα step με στεναχωρείς  :cry:

1) αν το δώσεις το  setaki σου να είμαι ο πρώτος που θα ενημερωθώ αν θέλεις, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θέλω να εξαντλήσεις όλο "το λογικό σου" περιθώριο.. :P :rolleyes:

2) μήπως δεν καταλαβα καλα ? μονο laptop με επεξεργαστή U εχω δει να χρησιμοποιεί και να είναι χρηστικό ενδιάμεσο step.. εσένα γιατί σου λείπει ?? και τι σου λέει οτι με αυτόν τον επεξεργαστή θα προλάβεις - προλάβαινες να το δεις.. :D

Υ.γ αν πας σε non (k) να πας τον 4771 κ τοτε θα συζητήσουμε κ την μητρική.

1- οκ

2- για τα βολτ στον επεξεργαστή και μόνο, δλδ δεν είναι ανάγκη όταν κάνει preview στο ae να πάει 1,32v, η σε ένα youtube πχ

ναι μεν για 1-2 δευτερόλεπτα αλλά πάει 1,32, θα μπορούσε να πάει και 1,25 πχ. Ψυχολογικό δλδ το θέμα :P

ο μόνος λόγος για να σκεφτώ το non k είναι το vt-d  που θα μου έδινε όντως πολύ βοήθεια για δοκιμές στα VM μου αλλά και τώρα με τον k νομίζω ότι είναι καλύτερα να έχω το + στα Ghz 

εάν πάω σε non k θα αντέξει στο χρόνο άραγε ; τότε θα αλλάξει και το z87 για αυτό το λες ;

Υπάρχουν πολλα ψυχολογικά θεματα βλεπω :P χαχαχα το VT ξέχνατο Dissbl by def on Hackint0sh..

για να γλυτώσεις κανενα σεβαστο φραγκο το είπα εγω μιας και απο μονος του τα σπαει..

Νομιζω οτι η αντοχη στον χρονο σε αυτα τα Pcs "μας ξεπερνάει" :D

• Like 1

Υπάρχουν πολλα ψυχολογικά θεματα βλεπω :P χαχαχα το VT ξέχνατο Dissbl by def on Hackint0sh..

για να γλυτώσεις κανενα σεβαστο φραγκο το είπα εγω μιας και απο μονος του τα σπαει..

Νομιζω οτι η αντοχη στον χρονο σε αυτα τα Pcs "μας ξεπερνάει" :D

Αν χρησιμοποιει ξεχωριστη καρτα γραφικων ας παει καλυτερα εδω που ειναι ενας 4770 χωρις καρτα γραφικων στην ουσια

• Like 1

Του κοβεις 0.2 απο το turbo mode του κοβω και εγω το (κ) χαχα θα επαναστατήσει..

btw δεν είναι κακή ιδέα.

Just sayin... Ειναι πολυ κατω το κοστος με αυτον και δεν χανει και κατι στην ουσια

Coming Soon Haswell i5 Gaming and value Editing Pc .

Ήρθε ο καιρός να πάμε παρακάτω

Στόχος ένα all around Pc όσο πιο οικονομικό γίνεται χωρίς εκπτώσεις όμως στην ποιότητα.

Τα καινούρια στοιχεία - στοιχήματα είναι ακόμα 3 .

Ένα κουτί ελάχιστα πιο φαρδύ από το bittfenix που επιτρέπει μητρική μεγέθους (Μ)

μητρική 1150 κ Haswell επεξεργαστής που να δουλέψει με DsDt και όλα τα patch.

και μια δική μου ιδέα φερμένη από τα Laptops ώστε να εκμεταλλευτούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κ των Win 8,παντρεύοντας έναν SSD που θα εγκαταστήσουμε το osX με έναν μηχανικό που θα τον πουσαρουμε με ένα κομμάτι του SSD.

Έτσι (θέλω να πιστεύω) ότι θα έχουμε σχεδόν όλη την ταχύτητα,χωρίς το εξτρα κόστος του δεύτερου SSD και χωρίς καμιά έκπτωση στην χωρητικότητα μιας και ενα κομμάτι του μηχανικού επίσης θα διατεθεί στο osX.

Το πόσο θα πετύχει αυτό θα το ξέρουμε  περίπου σε μια εβδομάδα.

GPU η Firepro D300 που έχουμε ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν και στελεχώνει το νέο Mac-Pro,κερδίζοντας την λέξη "editing" στον τίτλο.

Coming soon λοιπόν.

Working..... πάνω σε μια πραγματικά πολύ καλή επιλογή κουτιού .. :)

to be continue..

post-227308-0-44534200-1390596506_thumb.jpg

post-227308-0-38712100-1390596511_thumb.jpg

post-227308-0-71603900-1390596518_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...