MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Να την τσιμπήσω;;; http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68ma-d2h-b3rev_10 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/230827-gigabye-z68-mb-sandy-bridge-cpu/ Μια χαρά.. επεξεργαστή κ κάρτα γραφικών τι σκοπεύεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 θέλω να του βάλω έναν i3. Ελπίζω να καταφέρω να βρώ για 1155. Αν πάρω του πακέτου που δίνει το παιδί στην αγγελία? Μπορείτε να μου προτείνετε μια φτηνή και συμβατή κάρτα γραφικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πάρε μια GT σειρά 6xx η 7xx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 αλλιώς αν θέλω να πάρω μια φτηνή με socket 1150 για τους νέους i3 τέταρτης γενιάς (hd4000 compatible) για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος;;; υπάρχει καμία κάτω από τα 90 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 αλλιώς αν θέλω να πάρω μια φτηνή με socket 1150 για τους νέους i3 τέταρτης γενιάς (hd4000 compatible) για μικρότερη κατανάλωση ρεύματος;;; υπάρχει καμία κάτω από τα 90 ευρώ? ναι η gt 640 2gb της gigabyte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 εννοούσα αν υπάρχει μια 100% συμβατή μητρική κάτω από τα 90 ευρώ σε socket 1150 σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 η πρωτη αποπειρα μετα απο καιρο που ηθελα να δοκιμασω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 για πείτε μια γνώμη οι γνώστες πρέπει να πάρω κάρτα γιατί έχω μερικά κρασαρίσματα (βασικά κρεμάει ο Χ και μερικές φορές επανέρχεται μερικές θέλει hard reset) δοκίμασα διάφορα με το multibeast αλλά το πρόβλημα παραμένει και έτσι λέω να δοκιμάσω πρώτα την κάρτα είμαι με dsdt free me gigabyte ga-z68xp-ud4 και uefi bios intel core i7 2600k oc στα 4.2 Ghz τώρα έχω gtx 560Ti δεν με ενδιαφέρουν τα games παρά μόνο το cuda η opencl 660 or ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Γιατί δε δοκιμάζεις με την Intel 3000 που έχει το CPU σου (να γλυτώσεις και από έξοδα!). CUDA δεν βέβαια, αλλά με OpenCL παίζεις κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 γιατί η μητρική έχει όριο 1920χ1080 και η οθόνη μου 2560x1440 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 για πείτε μια γνώμη οι γνώστες πρέπει να πάρω κάρτα γιατί έχω μερικά κρασαρίσματα (βασικά κρεμάει ο Χ και μερικές φορές επανέρχεται μερικές θέλει hard reset) δοκίμασα διάφορα με το multibeast αλλά το πρόβλημα παραμένει και έτσι λέω να δοκιμάσω πρώτα την κάρτα είμαι με dsdt free me gigabyte ga-z68xp-ud4 και uefi bios intel core i7 2600k oc στα 4.2 Ghz τώρα έχω gtx 560Ti δεν με ενδιαφέρουν τα games παρά μόνο το cuda η opencl 660 or ? Τι χρήση κάνεις στον υπολογιστή σου και σ'ενδιαφερει το cuda κ το openCl ? Γιατί Mavericks τόσο νωρίς και σε z68 chipset και όχι mountain και dsdt αν θέλεις υπολογιστή stable ? Όταν λες κρεμάει ο X ? βάλε και ένα = να καταλάβουμε όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 χρήση ερασιτεχνικά nvcc και επεξεργασία εικόνας (ae) γιατί δεν είμαι διαβασμένος και ακολούθησα τον οδηγό που έχει το tonymacx86 (και αφού είναι για δοκιμή δεν ήθελα να δώσω λεφτά για OS,οπότε κατέβασα νόμιμα το mavericks), επίσης η μητρική είναι σε uefi και δεν υπάρχει dsdt (όχι δεν το γυρνάω σε bios, το έκανα στο παρελθόν και ξαναγύρισα σε uefi) κάνει freeze η οθόνη, δεν δουλεύει το keybord, δεν μπορείς να διαλέξεις/πατήσεις οτιδήποτε, ο δείκτης του mouse δουλεύει έχω τέσσερα λογ από κονσολε αλλά δεν είμαι σε osx τώρα βάλε και ένα = να καταλάβουμε όλοι hmmm δεν το έχω, δλδ ; λίγο που διάβασα τώρα η 560 που έχω είναι καλύτερη από την 660 σε cuda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αν τα θέλεις και τα δυο πας σε GTX 580 αν γέρνεις στο CL πας σε R9-270x αν θέλεις cuda πας σε GTX 770 αν θέλεις να μην δώσεις πολλά χρήματα και ολα να είναι εύκολα πας σε GTX 760 η 660 που είπες.Τώρα για τα cuda και την τελευταία σου σημείωση πρώτα απ'ολα πρέπει να δουλεύουν σωστά και μετά να δούμε πια είναι περισσότερα.. Πολύ καλά είσαι στο uefi λίγο το oc είναι ταλαιπωρία μόνο με αυτό, αλλά στο osX είναι καλύτερο,οπότε κανείς δεν θα σου πει ν'αλλαξεις. Όταν έλεγα dstd δεν εννοούσα να βρεις έτοιμο αλλά να φτιάξεις. Η σειρά 5 από το 10.8.3 και μετά έχει φριζαρίσματα,θέλει ειδική αντιμετώπιση την οποία έχω διαβάσει κάπου κάποτε αλλά πρακτικά δεν την ξέρω (κάνει ποτέ) για να στην αναλύσω. Δεν ξέρω επίσης αν αυτό ισχύει με τους drvrs της nVidia στο 10.8.5. Δια'ταυτα όπως έχω πει και άλλες φορές,το hackint0sh θέλει πολύ διάβασμα και δεν το λέω ως μομφή αλλά ως βοήθεια,αν θέλεις να έχεις ένα μηχάνημα σταθερό και μια εγκατάσταση που να εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ακριβό κ καλό hardware που έχουμε αγοράσει.. πάντα όμως σε αντιστοιχία με το δικό μας ζητούμενο δηλαδή με τι είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Διάβολος λοιπόν πάντα κρύβεται στις λεπτομέρειες.. σε μια εγκατάσταση Hackint0sh θα προσθέσω εγώ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 καλημερα παιδια,θελω να βαλω το 10.8 σε ενα φορητο με δυσκολο hardware που εχω,εχει τον fusion ε350 amd.συγκεκριμενα ειναι το http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02776811. επειδη ειναι η πρωτη μου προσπαθεια,θελω απλα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω με ενα τοσο δυσκολο hardware και που πρεπει να διαφοροποιηθω σε σχεση με τον οδηγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Ειλικρινά δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι προτιμότερο αν θέλεις να δοκιμάσεις το osX να βρεις ένα καλό και συμβατό netbook π.χ ενα Dell 10v η ενα Lenovo s10-2 παρά να την παλέψεις με AmD η οποία πάλη δεν θα τελειώσει ποτέ με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εσύ έχεις διπλά πραγματικά δύσκολη αποστολή,ενα ο AmD που θέλει δικό του κερνελ το οποίο τις περισσότερες φορές είναι για μια και μονο έκδοση αρα πολυ δύσκολα κάνει κανείς update στην επόμενη και δεύτερο ολο αυτό σε Laptop που δεν μπορείς να προσθαφαιρέσεις το απλό,π.χ μια κάρτα γραφικών η μια camera η ένα touchpad.. Ενδεικτικό είναι οτι σε μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα για την κάρτα γραφικών σου σε mountain 10.8 το μόνο αποτέλεσμα ήταν αυτό,ούτε καν δηλαδή .. > http://forum.voodooprojects.org/index.php?topic=1959.180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα