VaggD Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω και εγώ την βοήθεια σας! Έχω το έξεις μηχάνημα. Έχω ελπίδες ? Processor:Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz Video Card :NVIDIA GeForce GTX 260 Motherboard : ASUS P6T Deluxe Ram:3GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δες εδώ > http://www.tonymacx86.com/mountain-lion-desktop-support/62238-asus-p6t-gtx-260-mountain-lion-cant-wake-sleep.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εφόσον είναι εφικτό τα υπόλοιπα θα τα λύσω. Thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εφόσον είναι εφικτό τα υπόλοιπα θα τα λύσω. Thanks Σωστά 'στάθηκες" .. αυτό είχα στο μυαλό μου κ εγώ ,, ποτέ δεν μ'ενοιαξε το sleep ούτε στα Windows και ας είναι λειτουργικό σ'εμενα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aesop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 μπορει να παιξει σε αυτο το μηχανημα? http://www.skroutz.gr/s/388115/HP-Pavilion-dv6-6b19-ev-sv-i7-2670QM-8GB-1TB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ενδεχομένως ναι .. γοογλαρετο να δεις τι ευρήματα θα προκύψουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizardous Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ποιον οδηγό ακολούθησες? Σορρυ για το αργοπορημένο reply αλλά δεν μου είχε έρθει κάποια ειδοποίηση! Λοιπόν αρχικά πρέπει να έχεις πρόσβαση σε κάποιο Mac ή έστω να έχεις Mac σε κάποιο virtual software. Αφού έχεις κατεβάσει το dmg των mavericks πρέπει να κατεβάσεις το MyHack. Όταν τρέξεις το MyHack θα σου βγάλει από μόνο του τι βήματα θα ακολουθήσεις με το flashaκι..(το flashaκι πρέπει να είναι τουλάχιστον 8GB) Μετά από αυτό απλά κουμπώνεις το flashaκι στο pc σου το βάζεις πρώτο για boot, bootάρει, ανοίγεις disk utility φορμάρεις τον σκληρό σου και στο τέλος τρέχει μόνο του το MyHack και σου πετάει διάφορα μηνύματα, εγώ πάτησα σε όλα decline. Μετά ότι χρειαστείς από kexts στείλε μου inbox ώστε να μπορέσω να σου απαντήσω άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Σορρυ για το αργοπορημένο reply αλλά δεν μου είχε έρθει κάποια ειδοποίηση! Λοιπόν αρχικά πρέπει να έχεις πρόσβαση σε κάποιο Mac ή έστω να έχεις Mac σε κάποιο virtual software. Αφού έχεις κατεβάσει το dmg των mavericks πρέπει να κατεβάσεις το MyHack. Όταν τρέξεις το MyHack θα σου βγάλει από μόνο του τι βήματα θα ακολουθήσεις με το flashaκι..(το flashaκι πρέπει να είναι τουλάχιστον 8GB) Μετά από αυτό απλά κουμπώνεις το flashaκι στο pc σου το βάζεις πρώτο για boot, bootάρει, ανοίγεις disk utility φορμάρεις τον σκληρό σου και στο τέλος τρέχει μόνο του το MyHack και σου πετάει διάφορα μηνύματα, εγώ πάτησα σε όλα decline. Μετά ότι χρειαστείς από kexts στείλε μου inbox ώστε να μπορέσω να σου απαντήσω άμεσα! GraphicsEnabler=No αναλογα την καρτα γραφικων που εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Έχω μια απορία. Αν κάνω την εγκατάσταση με το MyHack, δεν θα χρειαστεί να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο bios ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Στα desktop προτιμήστε το unibeast.. απο εκεί και πέρα και ο τονυ και ο τύπος που έχει το MyHack δίνουν γενικές κατευθύνσεις στις σελίδες τους με πρώτο απ'ολα το bios.. φυσικά και θα κάνεις αλλαγές σε κάθε περίπτωση.. με πρωταρχικό το AHCI mode στον ελεγκτή των δίσκων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μπορείτε να μου προτείνετε μία μητρική 100% συμβατή με το unibeast αλλά μέχρι 60 ευρώ? Θέλω να φτιάξω ένα pc για ένα παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πρώτη απόπειρα με διορθωμένο SmBios από τον καινούριο Mac pro 6,1 .. (μισοδουλεψε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πρώτη απόπειρα με διορθωμένο SmBios από τον καινούριο Mac pro 6,1 .. (μισοδουλεψε) SmBios.jpg Βγαλτον κουβα και βαλε το prodigy μην το βλεπω!!! Απαπαπαπαπααπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 έλα ωραίο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Να την τσιμπήσω;;; http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68ma-d2h-b3rev_10 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/230827-gigabye-z68-mb-sandy-bridge-cpu/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα