alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα στην παρεα.. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την εγκατασταση mac os στο pc μου. δεν εχω mac ουτε καποιος φιλος..οποτε αν μπορειτε να βοηθησετε να κανω μια σωστη εγκατασταση με iboot multibeast myhack.. Specs : Mobo Gigabyte Z68A-D3H-B3 Cpu Intel 2500K SB Gpu Ati Radeon 6950 Hdd 500GB WD Ram 4gb Corsair ολα τα usb τα ειχα βγαλει εκτος απο mouse keyboard.καμια pci καρτα πανω. εκανα μια αποπειρα εγω προμηθευτηκα τα snow leopard retail σε ISO τα εκαψα σε dual layer dvd. εκαψα το iboot 3.3.0 σε DVD γιατι δεν ειχα cd. αλλαξα τις απαιτουμενες ρυθμισεις στο bios.achi str3 optimized defaults. εβαλα το iboot εκανα run απο cd.μετα εβαλα τα mac πατησα f5 μου τα εμφανισε. την πρωτη φορα τα ετρεξα χωρις command.5 λεπτα φορτωνε το εικονιδιο της apple μετα μου πεταει το mouse σε γκρι οθονη και μετα απο 3 λεπτα το pc κλεινει.τα ετρεξα με τα commands μετα αλλα παλι τπτ..κολαει στο σημα τις apple. τι μπορω να κανω?κανω καπου λαθος? ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι λογικό να κλείνει το Pc σου αφού είδες mouse και γκρι οθόνη.. με -x προσπάθησες ? Στο hardware δε που έχεις αυτό που κάνεις με τα Snow είναι downgrade .. το λιγότερο που θα βάλεις είναι mountain. και δεν ξέρω που ζεις,άλλα ειναι σημαντικό να βρεις από ενα φίλο ενα osX για να φτιάξεις στικακι,η άλλη λύση είναι να τα βάλεις αρχικά σε virtual. Το hardware σου είναι νεότερο απ'οτι μπορούν ν'αναγνωρισουν τα Snow.. το iBoot αλλά και το retail snow δεν εμπεριέχει τους κατάλληλους οδηγούς.. στο αδιέξοδο σου δες αυτό που σου είπα με το virtual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ωραια..αν βαλω τα leopard virtual θα μπορεσω να κανω εγκατασταση το myhack και να το περασω σε usb?υπαρχει αλλος τροπος να περασει maverics η lion χωρις mac? μπορεις να μου πεις εναν τροπο να περασω τα snow σε virtual ωστε να κατεβασω το myhack και να συνεχισω την διαδικασια με maverics? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ναι όποιο osx και να βάλεις σε virtual θα μπορέσεις να φτιάξεις stickaki.. ίσως να υπάρχει άλλος ένας τρόπος αλλά εγώ στο πρώτο μου (τι θυμάμαι ) το έκανα σε virtual και βασανίστηκα τόσο ώστε μετέπειτα φρόντισα να εχω εναν δεύτερο υπολογιστή που να τρέχει osX άρα αυτόν τον δεύτερο τρόπο δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άρα δεν τον ξέρω για να σε βοηθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 οκ θα googlaro και θα περασω τα osx σε virtual..αν χρειαστω κατι θα ποσταρω..ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie_v99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω ζορίστηκα λίγο με virtual αλλά εγινε δουλειά. VirtualBox με iAtkos ML2 είναι από τα λίγα vm που έτρεχε χωρίς προβλημα. Θα βρείς πολύ εύκολα video tutorials για αυτό και όχι μόνο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Vmware... Κυκλοφορούν στο ίντερνετ έτοιμες εκδόσεις leopard για Vmware... Πέρνα μια... Και μετά φτιάξε στικακι... Θα σου πρότεινα με unibeast... Αλλά καλύτερα άκου τον moviemakergr... Είναι guru... Όχι... Μουφα... Γνήσιος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 να περασω τα retail σε vmware η θα μου βγαλει την πιστη?να κατεβασω καλυτερα ετοιμη εκδοση?τα maverics πρεπει να ναι retail η οτι ναναι?πρεπει να ειναι σε .dmg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ψάξε για Vmware έκδοση που είναι έτοιμη.. Μετά ότι θέλεις να βάλεις στο στικακι καλύτερα αγόρασε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 εβαλα vm και το myhack αλλα οταν το βαζω να κανει scan για το flasaki δεν το βρισκει..τι κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 To flashaki γίνεται format κανονικά απο το disk utility ? είναι mount και το βλέπει δηλαδή το osx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το βρηκα.το εκανα partiotion 1 master boot record και apply.σωστα?τωρα το βλεπει το myhack. κατι αλλο.εχω δυο σκληρους.ο ενας για mac και ο αλλος windows.με αυτο τον τροπο θα μπορω dual boot? λοιπον εβαλα το ,dmg mavericks και εβγαλε προβλημα. the domain/defualt pair of(/volumes/os x base system/system/library/coreservices/systemversion, productversion) does not exist ERROR: selection does not appear to be a valid OS X installation source Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ναι σωστά.. κάθε λειτουργικό ξεχωριστά όταν θα ξεκινήσεις με το καλό την εγκατάσταση του osX αποσύνδεσε τον win δισκο για κάθε ενδεχόμενο. Ελπίζω κ την εγκατάσταση των Windows να την έχεις κάνει σε Ahci mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 δεν την εχω σε achi,,θα το αλλαζω καθε φορα απο το bios.δεν πειραζει.εβγαλε θεμα ομως..τι κανω? λοιπον εβαλα το ,dmg mavericks και εβγαλε προβλημα. the domain/defualt pair of(/volumes/os x base system/system/library/coreservices/systemversion, productversion) does not exist ERROR: selection does not appear to be a valid OS X installation source εκανα mount το .dmg και εκανα copy paste το πρωτο αρχειο που εβγαλε mavericks..δεν ξερω αν το εκανα καλα..ελπιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 έχεις κάνει copy το dmg στο desktop του osx ? αν ναι η εχει πρόβλημα το αρχείο σου,η το vmware δεν μπορεί ν'ανταποκριθεί στις λειτουργίες του myHack..δοκίμασε κ με το unibeast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα