Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα. να ρωτήσω λίγο όταν κάνουμε boot και θέλουμε να επιλέξουμε λειτουργικό τα win αλλα και τα άλλα partition εκτός από το OS μου τα εμφανίζει με κινέζικα κάποιο πρόβλημα στην γραμματοσειρά. μήπως αυτό διορθώνετε?

Δημοσ.

καλησπέρα. να ρωτήσω λίγο όταν κάνουμε boot και θέλουμε να επιλέξουμε λειτουργικό τα win αλλα και τα άλλα partition εκτός από το OS μου τα εμφανίζει με κινέζικα κάποιο πρόβλημα στην γραμματοσειρά. μήπως αυτό διορθώνετε?

Χωρις να ειμαι βεβαιος νομιζω οτι έχεις βαλει ελληνικα σε καποιο partition.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και αλλαξα στα αγγλικα και ειναι οκ.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι βεβαιος νομιζω οτι έχεις βαλει ελληνικα σε καποιο partition.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και αλλαξα στα αγγλικα και ειναι οκ.

Οχι αγγλικά ειναι όλα :(
Δημοσ.

Εχει πεσει στην αντιληψη σας κανενα λαπτοπακι - τυπου προσφορας οπως το πολυ Τιμιο Fujitsu LifeBook AH552 .

Ψαχνω τοσον καιρο και δεν μπορω να βρω κατι με σωστο cpu 2.4+ , ram 4Gb και vga HD 4000 .

Καποιος φιλος μου ειχε πει να κοιταξω απο εξωτερικο αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο με λιγα χρηματα

Κοίτα προς τα εδώ,αυτήν την σειρά γενικότερα. > http://www.tonymacx86.com/mavericks-laptop-support/112940-guide-mavericks-lenovo-g580.html

Οχι αγγλικά ειναι όλα :(

Δοκίμασε τον τελευταίο chimera για bootloader.

Δημοσ.

Με "επιδερμικές" αλλαγές - δυσδιάκριτες τουλάχιστον μέχρι στιγμής,έρχεται το πρώτο (beta) update του Mavericks.

Ούτε τα patch του ήχου και του trim δεν χρειάστηκε να επαναλάβω..

post-227308-0-95536900-1384743875_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα βρει κατι bugs με το file system περιμενω να δω εαν με το μικρο update το διορθωσανε . Παντως εχω κρατησει για παν ενδεχομενο και την τελευταια εκδοση του ML που ηταν τελεια ...

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα το Mavericks στο PC μου κατεβασμένο  κανονικά από το App Store και μεταφορά του σε USB drive.

Μέχρι στιγμής όλα μου φαίνονται άψογα και όλα λειτουργούν κανονικά (δεν έχω δοκιμάσει το sleep μόνο). Ήχος, Lan, Dual Monitors κ.τ.λ. κανένα πρόβλημα.

Gigasteo83 τι είδους προβληματάκια με το file system δηλαδή ???  Ρωτάω γιατί συνήθως ότι σχετίζεται με το file system από προβληματάκι μπορεί πολύ εύκολα να γίνει προβληματάρα.

(για καλό και για κακό πάντως έχω κρατήσει και τον δίσκο με το πλήρως λειτουργικό εδώ και μήνες ML).

Το PC είναι

GA Z77 DS3H rev 1.1

i5 3570k

ATI Radeon HD7750 + 2x23 Monitors

2xSSD 250 GB

16 GB RAM

Δημοσ.

Ερώτηση.. Από τη στιγμή που θα στήσουμε επιτυχώς το hackintosh μπορούμε να κρατήσουμε image με το acronis true image πχ όπως και στα παράθυρα;; Κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...