basileios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα. να ρωτήσω λίγο όταν κάνουμε boot και θέλουμε να επιλέξουμε λειτουργικό τα win αλλα και τα άλλα partition εκτός από το OS μου τα εμφανίζει με κινέζικα κάποιο πρόβλημα στην γραμματοσειρά. μήπως αυτό διορθώνετε?
BillyVan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα. να ρωτήσω λίγο όταν κάνουμε boot και θέλουμε να επιλέξουμε λειτουργικό τα win αλλα και τα άλλα partition εκτός από το OS μου τα εμφανίζει με κινέζικα κάποιο πρόβλημα στην γραμματοσειρά. μήπως αυτό διορθώνετε? Χωρις να ειμαι βεβαιος νομιζω οτι έχεις βαλει ελληνικα σε καποιο partition. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και αλλαξα στα αγγλικα και ειναι οκ.
basileios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Χωρις να ειμαι βεβαιος νομιζω οτι έχεις βαλει ελληνικα σε καποιο partition. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και αλλαξα στα αγγλικα και ειναι οκ. Οχι αγγλικά ειναι όλα
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Εχει πεσει στην αντιληψη σας κανενα λαπτοπακι - τυπου προσφορας οπως το πολυ Τιμιο Fujitsu LifeBook AH552 . Ψαχνω τοσον καιρο και δεν μπορω να βρω κατι με σωστο cpu 2.4+ , ram 4Gb και vga HD 4000 . Καποιος φιλος μου ειχε πει να κοιταξω απο εξωτερικο αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο με λιγα χρηματα Κοίτα προς τα εδώ,αυτήν την σειρά γενικότερα. > http://www.tonymacx86.com/mavericks-laptop-support/112940-guide-mavericks-lenovo-g580.html Οχι αγγλικά ειναι όλα Δοκίμασε τον τελευταίο chimera για bootloader.
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Με "επιδερμικές" αλλαγές - δυσδιάκριτες τουλάχιστον μέχρι στιγμής,έρχεται το πρώτο (beta) update του Mavericks. Ούτε τα patch του ήχου και του trim δεν χρειάστηκε να επαναλάβω.. 1
gigasteo83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ειχα βρει κατι bugs με το file system περιμενω να δω εαν με το μικρο update το διορθωσανε . Παντως εχω κρατησει για παν ενδεχομενο και την τελευταια εκδοση του ML που ηταν τελεια ...
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δωρεάν για σήμερα > Giveaway of the Day - Paragon HFS+ for Windows 10 Special Edition (English Version) http://www.giveawayoftheday.com/paragon-hfs-for-windows-10/ 2
ZauZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πέρασα σήμερα το Mavericks στο PC μου κατεβασμένο κανονικά από το App Store και μεταφορά του σε USB drive. Μέχρι στιγμής όλα μου φαίνονται άψογα και όλα λειτουργούν κανονικά (δεν έχω δοκιμάσει το sleep μόνο). Ήχος, Lan, Dual Monitors κ.τ.λ. κανένα πρόβλημα. Gigasteo83 τι είδους προβληματάκια με το file system δηλαδή ??? Ρωτάω γιατί συνήθως ότι σχετίζεται με το file system από προβληματάκι μπορεί πολύ εύκολα να γίνει προβληματάρα. (για καλό και για κακό πάντως έχω κρατήσει και τον δίσκο με το πλήρως λειτουργικό εδώ και μήνες ML). Το PC είναι GA Z77 DS3H rev 1.1 i5 3570k ATI Radeon HD7750 + 2x23 Monitors 2xSSD 250 GB 16 GB RAM
shodan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ερώτηση.. Από τη στιγμή που θα στήσουμε επιτυχώς το hackintosh μπορούμε να κρατήσουμε image με το acronis true image πχ όπως και στα παράθυρα;; Κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως;
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 εγώ χρησιμοποιώ το Carbon Copy Cloner +1
FRANkiller13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, εγώ που έχω GA-990FXA-UD3 (rev 1.2) AMD FX 4100 3.6GHz Asus GeForce EN9500 GT 512mb ( http://cdn.ubergizmo.com/photos/2008/7/asus-9500gt.jpg ) 500GB HDD - Και έναν για τα backups 500GB ( δεύτερος δηλαδή ) 4 GB Ram Πια από τα Mac μπορώ να βάλω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα