Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε για να πεσω 4 βαθμους δεν αξιζει πιστευω! Πολυ vfm τελικα η hyper 212 evo!!!  Θυμαμαι το wallpaper το ειχε βαλει νομιζω σε καποιο ποστ του εδω, αυτος το εχει φτιαξει;

Κατσε να δουμε ποσο θα πιασει ο 3570K με το OC με αυτην την ψυκτρα και μπορουμε να συγκρινουμε μετα .

Ποσο την ειχες αγορασει την hyper 212 evo ?

ΥΓ : Η σοκοφρετα στην φωτο που προσθεσα μετα ειναι για τον ΜΜ και την μεγαλη χαρη που μου εκανε 

/clap clap   B)   B) Ευχαριστω Φιλε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατσε να δουμε ποσο θα πιασει ο 3570K με το OC με αυτην την ψυκτρα και μπορουμε να συγκρινουμε μετα .

Ποσο την ειχες αγορασει την hyper 212 evo ?

ΥΓ : Η σοκοφρετα στην φωτο που προσθεσα μετα ειναι για τον ΜΜ και την μεγαλη χαρη που μου εκανε 

/clap clap   B)   B) Ευχαριστω Φιλε

Εξαρταται την μητρικη που εχεις, εμενα που δεν εχει v-core adjustment και ας ειναι z77 παει μεχρι 4.2 και ειναι σταθερο! Τωρα αν εχουμε την ιδια μεχρι εκει θα πας και συ... 30€ την πηρα την evo

Κανένα περίγραμμα απο μαύρα ανθρακωνηματα θα βάλουμε στο πλεξι η πρέπει να έρθω να το κάνω με τα χεράκια μου να φάω και τις σοκοφρετες ?!!!!  :P :lol: :lol:

Έχω ένα Sony Vaio FW51MF/H με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

:: Processor
Intel Core 2 Duo P8700 2.53 GHz (Intel Core 2 Duo)
:: Mainboard
Intel PM45
:: Memory
6144 MB, DDR 2-800, 4 GByte + 2 GByte
:: Graphics adapter
ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1024 MB, up to 1790 MByte shared Memory
:: Soundcard
Realtek ALC262 HD Audio
:: Connections
1 Express Card 34mm, 3 USB 2.0, 1 Firewire, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, Audio Connections: 3.5 mm headphone-out, microphone-in, Card Reader: Memory Stick HG Pro Duo, SD-Card,
:: Networking
Marvell Yukon 88E8055 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (10/100/1000MBit), Intel Wireless WiFi Link 5100 AGN (a b g n )

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να εγκαταστήσω OS X και εάν ναι ποια έκδοση ? Είχα δοκιμάσει παλιότερα χωρίς επιτυχία.

Ευχαριστώ

είναι πολύ πιθανό να μπαίνει και snow leopard και lion και mountain lion. Εγώ θα δοκίμαζα το τελευταίο.

Το μόνο που δε θα δουλέψει είναι το Wifi. Δεν έχω δει να υποστηρίζεται.

Επίσης ίσως σε παιδέψει λίγο η κάρτα γραφικών αλλά είδα ότι κάποιοι την έχουν δουλέψει.

είναι πολύ πιθανό να μπαίνει και snow leopard και lion και mountain lion. Εγώ θα δοκίμαζα το τελευταίο.

Το μόνο που δε θα δουλέψει είναι το Wifi. Δεν έχω δει να υποστηρίζεται.

Επίσης ίσως σε παιδέψει λίγο η κάρτα γραφικών αλλά είδα ότι κάποιοι την έχουν δουλέψει.

Σε ευχαριστώ πολύ. 

Tο wifi μου είναι απαραίτητο, οπότε το ξεχνάω για καθημερινή χρήση. :-(

Καλησπέρα σε όλους!
Έχω ένα Acer Aspire το μοντέλο 5739G με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T6600 (2.2 GHz ,800MHz FSB), με 4GB Ram, με Κάρτα γραφικών NVidia Geforce GT240M up to 2796MB TurboCache, με κάρτα δικτύου Intel® WiFi Link  AGN και Controller Qualcomm Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet (NDIS 6.30) και κάρτα ήχου High Definiton Audio AC97 Audio Driver ALC888 
και θέλω να εγκαταστήσω τα mac os x Mountain Lion στο Acer Aspire που έχω εγκαταστήσει και τα Snow Leopard, αλλά βρίσκω ορισμένα κολλήματα:
1. Στα Snow Leopard δεν έχω καθόλου ίντερνετ. Ούτε ασύρματο ,ούτε ενσύρματο και απ΄ ό,τι καταλαβαίνω πρέπει να φταίει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί τα απαραίτητα kexts ή drivers όπως τα ξέρει ο πολύς ο κόσμος που χρησιμοποιεί ,windows.

2. Επίσης επιχείρησα να εγκαταστήσω τα kexts για το NETGEAR Wireless USB Adapter που έχω, αλλά και σε αυτό το σημείο αντιμετωπίζω πάλι πρόβλημα. Τα Snow Leopard όταν συνδέω το USB δεν βλέπει τα Kexts, πράγμα που μου φαίνεται περίεργο, γιατί δοκίμασα όλα τα USB που έχω.
Επίσης  αν και  τα φορμάρισα ,με mac os x extended (journaled ) μέσα απο τα Snow Leopard , και με eXFAT μέσα απο τα windows 8.1 Professional, πάλι δεν έγινε τίποτα. Και στην δεύτερη περίπτωση, μου πέταξε μέσα στα Snow Leopard  το παρακάτω μήνυμα:

"The disk you inserted was not readable by this computer "

και μου δίνει ως επιλογή να κάνω initialize, το οποίο ,όταν το πατώ μου πετάει πάλι ένα μήνυμα αλλά πάλι, χωρίς να  δείχνει τα kexts του NETGEAR USB Adapter που έχω.
3. Επίσης σκέφτηκα να βρω ένα πρόγραμμα που θα με αφήνει να βλέπω τα δεδομένα που υπάρχουν στα Snow Leopard ,για να μπορέσω με αυτό τον τρόπο να τοποθετήσω τους απαραίτητους kexts για το NETGEAR Wireless USB Adapter που έχω, αλλά κολλάω και σε αυτό το σημείο γιατί δεν ξέρω πιο πρόγραμμα κάνει αυτή την δουλειά και έτσι το άφησα , αν και σκέφτηκα και για κάτι επίσης ,αντίστοιχο για τα Windows 8.1 που να μου δίνει την δυνατότητα να βλέπω  να γράφω, να αφαιρώ ή  να προσθέτω, πάλι δεδομένα στo Partition των Snow Leopard, αλλά επειδή δεν το ξέρω, δεν προχώρησα.
4. Επίσης, προσπάθησα να φτιάξω ένα MAC OS X Mountain Lion Bootable USB, αλλά και εκεί κόλλησα μιας και μου είπαν ότι έχει αλλάξει η διαδικασία για να κάψεις τα Mountain Lion και ότι δεν γίνεται απλά με drag n' drop του dmg αρχείου των Mountain Lion στην θέση που είναι το USB μέσω απο το Disk Utility, αλλά απαιτείται κάποια διαδικασία, την οποία επίσης δεν γνωρίζω για να την κάνω.
5.Τέλος έχω και ένα άλλο θέμα με το Triple boot System που θέλω να φτιάξω. Δεν γνωρίζω ποιον Bootloader και με ποιο πρόγραμμα το εγκαθιστώ στον φορητό μου, για να μπορώ να έχω την δυνατότητα κατά το άνοιγμα του φορητού, να διαλέγω σε ποιο λειτουργικό σύστημα θέλω να περάσω.

Μπορείτε να με βοηθήσετε ,ούτως ώστε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα;

Θα με υποχρεώνατε αν με βοηθούσατε και μου εξηγούσατε την λύση του καθενός.

Επίσης θα με υποχρεώνατε αν επικοινωνούσατε μαζί μου και με βοηθούσατε και εξηγούσατε ,βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω για την κάθε περίπτωση.

Γνωρίζω ότι κάποιοι απο εσάς έχουν πολλές ασχολίες, αλλά απο την άλλη πιστεύω ότι για κάποιο που το έχει κάνει και ξέρει τις λύσεις, ότι θα είναι μια  υπόθεση ,μερικών λεπτών και δεν θα του δαπανήσω αρκετό χρόνο απο τον πολύτιμο χρόνο που έχει ,για να και κάτι άλλο.
Παρόλα αυτά ,όπως προείπα, θα υποχρεωνόμουν αν κάποιος με βοηθούσε και θα χαιρόμουν αν και αυτός ,δεχόταν την δική μου βοήθεια, σε κάτι που γνωρίζω και δεν γνωρίζει , ο ίδιος.

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας,

strawb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1..καλησπέρα με βγάζει αυτό το error διορθώνεται ? (QTKitServer-(4071) Safari περιεχόμενο Ιστού (Δεν αποκρίνεται) )

και κάτι ακόμα. 2.. έχω την z77-DS3H και cpu i2500k ενώ έχω βάλει από το MultiBeast to ssdt δεν ανεβαίνει ο επεξεργαστής ποιο ψηλά από τα 3.3 μήπως μπορείτε να με πείτε πως τον ανεβάζω ?

Και 3.. Ήθελα να ρωτήσω όταν κάνω επιλογή στο boot σε ποιο partitions να πάω τα win μου τα εμφανίζει κινεζικά τα γράμματα αυτο πως διορθώνεται ?

Ευχαριστώ καλο βράδυ

Επεξ/σία από basileios

μπορείς απλά να αντικαταστήσεις την κάρτα wifi με μια fully compatible και να λύσεις το πρόβλημά σου όπως έκανα και εγώ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα

Εννοείς κάποια εξωτερική usb;

Έχεις να προτείνεις κάποια που είναι συμβατή;

Ευχαριστώ!

Προσπαθώ να εγκαταστήσω Mavericks, σε Fujitsu lifebook AH532 το οποιο έχει προεγκτατεστημενα windows7, με την μέθοδο που προτείνει ο Piterakos83. Ολα μια χαρά μεχρι την στιγμη που αφού έχει γινει η εγκατασταση μπουταρω απο usb και επιλέγω το σκληρό. Εκεί μου βγαζει μήνυμα panic για το power management kext. Χρησιμοποιησα και αυτό που ειναι στο extra (AppleIntelCPUPowerManagement.kext) αλλά κατεβασα και το NullCPUPowerManagement.kext που κυκλοφορεί. Κανένα απ τα δυο δεν δούλεψε. Το laptop δεν μπουτάρει γενικά ουτε και στα windows. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...