Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανε link ενα παράδειγμα υπάρχει κάποιο που δεν έπαιξε ? Δεν μου έχει τύχει.. εγώ γιατί νομίζω οτι είναι συμβατά αλλά αλλάζει μόνο η αποκωδικοποίηση - player ? Τυχερός - αδιάβαστος ?

Πάντως έχει θέματα το tube καιρό τώρα ,, Εσένα αυτό στο κάνει κ με Firefox κ με Chrome κ με Safari ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που νόμιζα εγώ είναι ότι αν το βίντεο δεν υπάρχει σε κωδικοποίηση html5, τότε το παίζει αναγκαστικά με flash.

Θέμα έχω σε όλους του browsers.

Παλευω να φτιαξω τις μπροστα usb 3.0... Εχω ενα ταλαιπωρο φλασακι usb 2.0 και αν το συνδεσω σε μια απο τις μπλε θυρες πριν μπω στο osx, το δειχνει συνδεδεμενο κανονικα, αν ομως κανω eject και το ξαναβαλω δεν το βλεπει... Δοκιμασα να βαλω τον driver usb 3.0 universal και τιποτα, και τωρα παιζω με τις ρυθμισεις στο bios... Το καλυτερο μεχρι στιγμης ειναι το xHCI Mode off αλλα αν βαλω usb 3.0 συσκευη δεν θα παιζει με usb 3.0 ταχυτητες... Να σου πω, μιας και εχουμε ιδια μητρικη και ιδιο κουτι, δες μια στο bios πως ειναι το xhci setting σου και πες μου αν εχεις δοκιμασει και usb 3.0 συσκευες στο front panel και αν δουλεψαν! Ευχαριστω

Μια από τα ίδια...

Εχω το ιδιο ακριβως 'πανελακι' για την ud5h σαν αυτο του bitfinix με τα usb3.0 ενω ΟΛΕΣ οι αλλες usb3.0 δουλευουν κανονικα αυτες αρνουνται να δουλεψουν κανονικα οσα patch - kexts και αν εχω χρησιμοποιησει . Οποτε Δεν το κουραζω παραπανω , εχω αλλες 4 usb3.0 απο πισω για να παιξω μπαλα .... Οποιος το βρει πως δουλευει θα ειναι ενα ακομα βημα προς την τελειοτητα , εγω με τοσο διαβασμα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη και δεν ειδα καπου καποιος να το εχει καταφερει αυτο . 

Εχω το ιδιο ακριβως 'πανελακι' για την ud5h σαν αυτο του bitfinix με τα usb3.0 ενω ΟΛΕΣ οι αλλες usb3.0 δουλευουν κανονικα αυτες αρνουνται να δουλεψουν κανονικα οσα patch - kexts και αν εχω χρησιμοποιησει . Οποτε Δεν το κουραζω παραπανω , εχω αλλες 4 usb3.0 απο πισω για να παιξω μπαλα .... Οποιος το βρει πως δουλευει θα ειναι ενα ακομα βημα προς την τελειοτητα , εγω με τοσο διαβασμα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη και δεν ειδα καπου καποιος να το εχει καταφερει αυτο . 

ισως αν συνδεσεις την συσκευη πριν bootαρεις να παιξει κανονικα αν ειναι usb 3.0

Το θεμα ειναι οτι το εχω dual boot με win οποτε δε συμφερει να τις απενεργοποιησω

Μην τις απενεργοποιησεις, απλα καντες usb 2.0 αν δεν χρησιμοποιεις usb 3.0 δισκους και φλασακια

Γεια οποιον ενδιαφερεται εχω φτιαξει ενα usb stick Corsair (USB3.0, 16Gb) με Dual Install Mountain Lion  Και Mavericks.

Στο Corsair 600T με μητρικη Z77X UD5H δουλευει σε ολες τις θυρες USB 2 και USB 3 και ολοκληρωνει την εγκατασταση και στα 2 λειτουργικα. Οι μονες USB 2 που δεν βλεπει το corsair για να bootarei απο εκει ειναι το Front Panel. Οι ρυθμισεις στο BIOS ειναι : 

xHCI Mode Enabled 

XHCI Hand-Off Enabled 

EHCI Hand-Off Enabled 

Σε λιγες μερες θα δοκιμασω να κανω εγκατασταση και στο Bitfinix με την Ζ77N Wifi για να δω ποιες θυρες δουλευουν και εκει .

Σκέφτομαι να ασχοληθώ με τον hackintosh μιας και μετά την εγκατάσταση του Mac OS X σε virtualbox το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

Πριν προχωρήσω για πείτε μου αν θα είμαι οκ με το παρακάτω σύστημα.

Link.png Site: Gigabyte GA-P67A-UD5-B3

Intel i7-2600K @ 3.5Ghz

8 GB RAM

GeForce 9600 GT

Σκέφτομαι να ασχοληθώ με τον hackintosh μιας και μετά την εγκατάσταση του Mac OS X σε virtualbox το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

Πριν προχωρήσω για πείτε μου αν θα είμαι οκ με το παρακάτω σύστημα.

Link.png Site: Gigabyte GA-P67A-UD5-B3

Intel i7-2600K @ 3.5Ghz

8 GB RAM

GeForce 9600 GT

You'll be fine!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...