MoviemakerGr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Mac pro H' iMac H' Mac Mini οτι μου κανει καλυτερα για το μηχανιμα - προσπαθω να βρω μηπως φταει και αυτο που δεν ανεβαζει Turbo Mode Το κατάλαβα,σε πειράζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Mac pro H' iMac H' Mac Mini οτι μου κανει καλυτερα για το μηχανιμα - προσπαθω να βρω μηπως φταει και αυτο που δεν ανεβαζει Turbo Mode Εδω εισαι, εμενα με βοηθησε πολυ αυτο εδω το post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Η μητρικη με αναγκασε να προβω σε δυναμικα μετρα - εκανα disable το EIST και μετα το restart δεν το κραταγε . Γιαυτο ξαναπερασα το τελευταιο BIOS φαινεται οτι κατι δεν του καθοτανε καλα... Anyway τωρα εστρωσε η δουλεια - ξαναγυρισαμε παλι στα καλα νουμερακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Η μητρικη με αναγκασε να προβω σε δυναμικα μετρα - εκανα disable το EIST και μετα το restart δεν το κραταγε . Γιαυτο ξαναπερασα το τελευταιο BIOS φαινεται οτι κατι δεν του καθοτανε καλα... Anyway τωρα εστρωσε η δουλεια - ξαναγυρισαμε παλι στα καλα νουμερακια. mac mini 6,2 best configuration btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 mac mini 6,2 best configuration btw Βρίσκεις ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μολις βρω λιγο χρονο θα γινει upgrade και στο μικρο bitfinix , που για την ωρα δεν εχει κλεισει για 17 ημερες... Ολο νεα Wallpapers εισαι φιλε Κυριακο... /clap /clap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Βρίσκεις ? new.jpg Σκοτωνει το μηχανακι!!!! Αν εχουμε το ιδιο mb εχεις παει στα 4.3 ghz χωρις να αλλαξεις vcore??? Εμενα στα 4.2 top-αρει οσον αφορα το stable o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σε καμιά εβδομάδα θα έχουμε και haswell build and screenshots.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σε καμιά εβδομάδα θα έχουμε και haswell build and screenshots.. Παλευω να φτιαξω τις μπροστα usb 3.0... Εχω ενα ταλαιπωρο φλασακι usb 2.0 και αν το συνδεσω σε μια απο τις μπλε θυρες πριν μπω στο osx, το δειχνει συνδεδεμενο κανονικα, αν ομως κανω eject και το ξαναβαλω δεν το βλεπει... Δοκιμασα να βαλω τον driver usb 3.0 universal και τιποτα, και τωρα παιζω με τις ρυθμισεις στο bios... Το καλυτερο μεχρι στιγμης ειναι το xHCI Mode off αλλα αν βαλω usb 3.0 συσκευη δεν θα παιζει με usb 3.0 ταχυτητες... Να σου πω, μιας και εχουμε ιδια μητρικη και ιδιο κουτι, δες μια στο bios πως ειναι το xhci setting σου και πες μου αν εχεις δοκιμασει και usb 3.0 συσκευες στο front panel και αν δουλεψαν! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα σε Lion 10.7.2. Όταν παίζω youtube, μετά από λίγο ο ήχος κόβεται, ενώ το βίντεο συνεχίζει κανονικά. Το θέμα είναι ότι χάνω το audio μόνο στο youtube/flash player, όχι σε όλο το μηχάνημα. Δηλαδή ήχος από άλλα προγράμματα παίζει κανονικά, αλλά στο youtube όχι. Αυτό συμβαίνει λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει το βίντεο. Έχω δοκιμάσει και κανα δυό παλαιότερες εκδόσεις του flash player, αλλά πάλι το ίδιο. Έχω δοκιμάσει και Firefox, χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμα πιο παράξενο είναι το γεγονός ότι μερικές σπάνιες φορές, ο ήχος δεν χάνεται... Αλλά τις περισσότερες φορές χάνεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα σε Lion 10.7.2. Όταν παίζω youtube, μετά από λίγο ο ήχος κόβεται, ενώ το βίντεο συνεχίζει κανονικά. Το θέμα είναι ότι χάνω το audio μόνο στο youtube/flash player, όχι σε όλο το μηχάνημα. Δηλαδή ήχος από άλλα προγράμματα παίζει κανονικά, αλλά στο youtube όχι. Αυτό συμβαίνει λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει το βίντεο. Έχω δοκιμάσει και κανα δυό παλαιότερες εκδόσεις του flash player, αλλά πάλι το ίδιο. Έχω δοκιμάσει και Firefox, χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμα πιο παράξενο είναι το γεγονός ότι μερικές σπάνιες φορές, ο ήχος δεν χάνεται... Αλλά τις περισσότερες φορές χάνεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. HTML 5 δοκίμασες στο tube ? Παλευω να φτιαξω τις μπροστα usb 3.0... Εχω ενα ταλαιπωρο φλασακι usb 2.0 και αν το συνδεσω σε μια απο τις μπλε θυρες πριν μπω στο osx, το δειχνει συνδεδεμενο κανονικα, αν ομως κανω eject και το ξαναβαλω δεν το βλεπει... Δοκιμασα να βαλω τον driver usb 3.0 universal και τιποτα, και τωρα παιζω με τις ρυθμισεις στο bios... Το καλυτερο μεχρι στιγμης ειναι το xHCI Mode off αλλα αν βαλω usb 3.0 συσκευη δεν θα παιζει με usb 3.0 ταχυτητες... Να σου πω, μιας και εχουμε ιδια μητρικη και ιδιο κουτι, δες μια στο bios πως ειναι το xhci setting σου και πες μου αν εχεις δοκιμασει και usb 3.0 συσκευες στο front panel και αν δουλεψαν! Ευχαριστω Εγω τις φροντ τις εχω USB 2 δεν εχω προσέξει κατι,οι ρυθμίσεις είναι ΟΝ ΟΝ SMART Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 HTML 5 δοκίμασες στο tube ? Εγω τις φροντ τις εχω USB 2 δεν εχω προσέξει κατι,οι ρυθμίσεις είναι ΟΝ ΟΝ SMART thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 HTML 5 δοκίμασες στο tube ? 2-3 videos που δοκίμασα παίζουν μια χαρά. Σε flash videos, τα 8 στα 10 χάνουν τον ήχο λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 2-3 videos που δοκίμασα παίζουν μια χαρά. Σε flash videos, τα 8 στα 10 χάνουν τον ήχο λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Κράτα το .. και εγώ αυτο επιλέγω αρκετό καιρό τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά τα περισσότερα videos δεν υπάρχουν σε html5 μορφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα