Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγω μπηκα να κανω εγκατασταση απο ml με bootable usb σε mavericks και αντι να κανει update και να αφησει τα παντα ολα οπως ηταν μου εκανε σχεδον clean install... Με εβαλε να φτιαξω παλι user και εχω χασει τις ληψεις μου και οτι ηταν στην επιφανεια εργασιας... Εφαρμογες τις εχω σε εναν φακελο recovered files και εχω πολλα νευρα... ΦΦΦΦΦΦ Σκαστος θα παω, αντε παλι τωρα να κατεβαζεις και να κανεις εγκατασταση τις εφαρμογες και και και και... Προσοχη ολοι backup με super duper πριν κανετε οτιδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μπορουμε να κανουμε εγκατασταση απο το appstore η μονο απο usb ? και μετα την εγκατασταση ξαναβαζουμε τις ρυθμισεις απο το multibeast η τις κραταει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Βασικά κάπου δεν έπιασε το έντιτ του αρχικού ποστ. Ξεχάστε τον usb αντάπτορα, παρήγγειλα την παρακάτω κάρτα η οποία φαίνεται να είναι συμβατή με Mac OS: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271235252434&ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Δυστυχώς, η κάρτα είναι blacklisted (ως μη συμβατό - και καλά - hardware) από το BIOS του Pavilion, με αποτέλεσμα να αρνείται το laptop να boot-αρει. Γαμω τα κλειδώματά τους μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μπορουμε να κανουμε εγκατασταση απο το appstore η μονο απο usb ? και μετα την εγκατασταση ξαναβαζουμε τις ρυθμισεις απο το multibeast η τις κραταει ? Καθαρή εγκατάσταση από usb είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για κάθε καινούριο λειτουργικό.. Ότι άλλο 99.9% είναι kernel panic . . τώρα αν θυμάσαι τι έχεις κάνει ακριβώς ! στην εγκατάσταση και λειτούργησε με το προηγούμενο μπορείς να τα καταφέρεις να τα περάσεις από πάνω ώστε να μην χάσεις αυτά που έχεις.. αν και το παράδειγμα του @Χαρχα πιο πάνω τελικά μας λέει ότι απλά θα κάνει διπλό κόπο.. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τρέξεις το multibeast στο τέλος όπως σε όλες τις εγκαταστάσεις.. Δυστυχώς, η κάρτα είναι blacklisted (ως μη συμβατό - και καλά - hardware) από το BIOS του Pavilion, με αποτέλεσμα να αρνείται το laptop να boot-αρει. Γαμω τα κλειδώματά τους μέσα... Δυστυχώς μόνο modifying bios σε αυτή την περίπτωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καθαρή εγκατάσταση από usb είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για κάθε καινούριο λειτουργικό.. Ότι άλλο 99.9% είναι kernel panic . . τώρα αν θυμάσαι τι έχεις κάνει ακριβώς ! στην εγκατάσταση και λειτούργησε με το προηγούμενο μπορείς να τα καταφέρεις να τα περάσεις από πάνω ώστε να μην χάσεις αυτά που έχεις.. αν και το παράδειγμα του @Χαρχα πιο πάνω τελικά μας λέει ότι απλά θα κάνει διπλό κόπο.. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τρέξεις το multibeast στο τέλος όπως σε όλες τις εγκαταστάσεις.. Δυστυχώς μόνο modifying bios σε αυτή την περίπτωση.. Το μελετάω ήδη, απλά και μόνο για να μην πάει χαμένη η wireless κάρτα. Έπρεπε να είχα πάρει ένα usb wifi απο την αρχή, να είχα ξεμπερδέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μην κατηγορείς τον εαυτό σου το σωστό κ το ενδεδειγμένο έκανες.. απλά παντα υπάρχει λανθάνουσα ακόμα και σε αυτό.. πια κάρτα πήρες ακριβώς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 DW 1390. Έχει πάνω τσιπακι Broadcom 4311. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αυτή στο λινκ είναι ? Εσύ αθηνα είσαι ? θέλεις να έρθεις να σου δώσω μια Atheros που έχω σε αυτό το μέγεθος να την δοκιμάσεις ? αν και οι πιθανότητες λένε ότι θα συμβεί το ίδιο. http://www.txcesssurplus.com/servlet/the-2750/Broadcom-DW-1390-Mini/Detail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν θυμάμαι καλά η δικιά μου πρέπει να είναι Rev 02, κατα τ' άλλα ίδιες φαίνονται. Θα δοκιμάσω να πατσάρω μια φορά το BIOS, και if (laptop_is_not_bricked()) { if (patching_does_not_work()) } τότε κανονίζουμε να δοκιμάσω και την Atheros. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τελικά οι μητρικές με UEFI Bios είναι απαραίτητες για τα τα Mavericks η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όχι απαραίτητη δεν είναι,ότι προτέρημα έχεις με τα προηγούμενα λειτουργικά το ίδιο και σ'αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όχι απαραίτητη δεν είναι,ότι προτέρημα έχεις με τα προηγούμενα λειτουργικά το ίδιο και σ'αυτο. Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχθές έκανα μια προσπάθεια για να εγκαταστήσω το Mavericks στο hackintosh που έχω (τώρα τρέχω 10.8.4). Το λειτουργικό έγινε κανονικά download από AppStore και η δοκιμή για να μην τρέχω με τίποτα απρόοπτα έγινε σε δεύτερο καθαρό δίσκο (όχι SSD). Η διαδικασία της εγκατάστασης έγινε με USB και όλα πήγαν άψογα. Δοκίμασα το λειτουργικό για 10-15 λεπτά γιατί δεν είχα χρόνο και το μόνο που δεν δούλεψε σχεδόν out of the box ήταν το sleep. Όταν βρώ χρόνο θα κάνω ένα clean install στον SSD μου. Το PC μου είναι : Motherboard : Gigabyte Z77-DS3H rev 1.1 (η διαφορά από την rev 1.0 είναι ότι η 1.1 έχει άλλο Ethernet Chip και λειτουργεί out of the box). CPU : i5 3570k 16 GB Ram SSD 256 MB Ati Radeon HD7750 2 GB Dual Monitors Samsung 23'' (1 με DVI και ένα με HDMI). Να σημειώσω ότι δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στο download μέσα από το hackintosh. Δεν ξέρω, ίσως γιατί το apple id μου το έφτιαξα όταν αγόρασα το macbook οπότε ισχύει για κανονικό μηχάνημα apple ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Eπιτέλους εχω απο σημερα επισημα τ Mavericks ενεργοποιημενα κ τα παντα να δουλευουν αψογα, εφαγα μερονυχτα να βρω την ακρη αλλα στο τελος το καταφερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Eπιτέλους εχω απο σημερα επισημα τ Mavericks ενεργοποιημενα κ τα παντα να δουλευουν αψογα, εφαγα μερονυχτα να βρω την ακρη αλλα στο τελος το καταφερα!!! ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα