MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αυτή μάλλον εννοείς.. > GA-H67M-D2-B3 μια χαρα παίζουν όλα,περισσότερο διάβασμα χρειάζεται.. Κατέβασε το Multibeast και τρέξε αρχικά MONO το linux2mac να έχεις ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark ange! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ποιο multibeast να κατεβασω? το 4.6.1 κανει? αν μπορεις σε παρακαλω παρα πολυ στειλε λινκ... προσπαθω τοσες ωρες και τα εχω παιξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Έχεις π.μ ___________________________________________________________________________________________________________________________ OsX 10.9 Mavericks GM ii Done ! Νομίζω θα έχει γίνει κατανοητό γιατί επιμένω να ανεβάζω αυτό το παράθυρο στα screenshot μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Έχεις π.μ ___________________________________________________________________________________________________________________________ OsX 10.9 Mavericks GM ii Done ! Νομίζω θα έχει γίνει κατανοητό γιατί επιμένω να ανεβάζω αυτό το παράθυρο στα screenshot μου.. 123.jpg οχι σε ολους, να εξηγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 την εχουν δωσει για κατεβασμα, αλλα εγω δεν μπορω μου βγαζει μηνυμα λαθους, εχει και αλλος το ιδιο προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Σε εμένα κατεβαίνει κανονικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εγω φτιαχνω bootable usb με unibeast και την βαζω!!!!!! ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ APPLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Σε εμένα κατεβαίνει κανονικά.. download.jpg μου σταματαει στα 300mb περιπου, θα δοκιμασω αυριο παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το είδες ? > UniBeast 3.0 Update Link > http://www.tonymacx86.com/396-unibeast-3-0-update.html (οπού να'ναι θα σκασει κ το Multi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το είδες ? > UniBeast 3.0 Update Unibeast.jpg Link > http://www.tonymacx86.com/396-unibeast-3-0-update.html Ρε φιλε τι στο καλο ταξιδευουν μπροστα στο χρονο οι τυποι; Εμενα με καραβολευει παντως τωρα το βαζω στο usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 http://www.tonymacx86.com/395-multibeast-6-0-update.html# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 εγω κανω upgrade λετε να εχω προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark ange! Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 παιδια πως μπορω να μπω σε safe mode? τι πρεπει να πατησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deschri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Οταν καταφερω και την κατεβασω ,αξιζει να μπω στη διαδικασια να την περασω αντι της gm(13A598) που εχω ηδη κι αν με ποιον τροπο myhack ή unibeast- multibeast; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ειπα τελικα να ξαναμπω στην διαδικασια να ξανακανω clean install γτ το update ηθελε guide partition στο δισκο μ. και ξανααντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με την καρτα γραφικων μετα την αντικατασταση των kexts για να μ αναγνωρισει την καρτα. Με GraphicsEnabler=No, ασπρη οθονη και κολαει εκει. Με GraphicsEnabler=No -v kernel panic με GraphicsEnabler=YES παλι kernel panic bootarei μονο με -x safe mode. χρειαζομαι την βοηθεια σας παιδια εχω πελαγωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα