Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή μάλλον εννοείς.. > GA-H67M-D2-B3 μια χαρα παίζουν όλα,περισσότερο διάβασμα χρειάζεται..

Κατέβασε το Multibeast και τρέξε αρχικά MONO το linux2mac να έχεις ethernet.

post-227308-0-64736800-1382404708_thumb.jpg

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιο multibeast να κατεβασω? το 4.6.1 κανει? αν μπορεις σε παρακαλω παρα πολυ στειλε λινκ... προσπαθω τοσες ωρες και τα εχω παιξει... 

Δημοσ.

Έχεις π.μ

___________________________________________________________________________________________________________________________

OsX 10.9 Mavericks GM ii

Done ! Νομίζω θα έχει γίνει κατανοητό γιατί επιμένω να ανεβάζω αυτό το παράθυρο στα screenshot μου.. :)

post-227308-0-36195700-1382406627_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις π.μ

___________________________________________________________________________________________________________________________

OsX 10.9 Mavericks GM ii

Done ! Νομίζω θα έχει γίνει κατανοητό γιατί επιμένω να ανεβάζω αυτό το παράθυρο στα screenshot μου.. :)

attachicon.gif123.jpg

οχι σε ολους, να εξηγεις :)

Δημοσ.

την εχουν δωσει για κατεβασμα, αλλα εγω δεν μπορω μου βγαζει μηνυμα λαθους, εχει και αλλος το ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.

Οταν καταφερω και την κατεβασω ,αξιζει να μπω στη διαδικασια να την περασω αντι της gm(13A598) που εχω ηδη κι αν με ποιον τροπο myhack ή unibeast- multibeast; 

Δημοσ.

Ειπα τελικα να ξαναμπω στην διαδικασια να ξανακανω clean install γτ το update ηθελε guide partition στο δισκο μ. και ξανααντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με την καρτα γραφικων μετα την αντικατασταση των kexts για να μ αναγνωρισει την καρτα. Με GraphicsEnabler=No, ασπρη οθονη και κολαει εκει. Με GraphicsEnabler=No   -v   kernel panic WP_20131023_001_zps9f82ca92.jpg με GraphicsEnabler=YES

παλι kernel panic WP_20131023_002_zps74783f9e.jpg

bootarei μονο με -x safe mode.

χρειαζομαι την βοηθεια σας παιδια εχω πελαγωσει :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...