Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου κάνει εντύπωση. Η μόνη μας διαφορά ουσιαστικά είναι η φίρμα του ssd. Είπες ότι είχες εγκαταστήσει πρώτα τα windows ε; Αν ναι αυτό σημαίνει πως έχεις φορμάρει το δίσκο σου σε Master Boot Record, σωστά; Εγώ πρώτα έβαλα το OSX και επέλεξα GUID Partition Table. Αλλά μου φαίνεται απίθανο να κάνει μόνο αυτό τη διαφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχεις βάλει το NullCPUPowerManagement που καταργεί ουσία το Αpplecpupowermanagement..

Σβηστο.αλλα αν δεν έχεις σωστό power να ξέρεις θα φας kernel panic.

Mόλις έκανα κάποια τέστ. Η διαφορά μας οφείλεται στο ότι εγώ χρησιμοποιούσα παλαιότερη έκδοση geekbench, η τελευταία τόσα βγάζει οπότε νομίζω είσαι οκ deschri. Sorry δεν το είχα παρατηρήσει

Είναι όπως προείπα πολύ εύκολο να το δοκιμάσετε .. βάλτε να βλέπετε τον πολλαπλασιαστή,και αν μπαίνει ο επεξεργαστής σε Turbo mode.

Έχεις βάλει το NullCPUPowerManagement που καταργεί ουσία το Αpplecpupowermanagement..

Σβηστο.αλλα αν δεν έχεις σωστό power να ξέρεις θα φας kernel panic.

Δεν υπαρχει κατι τετοιο τουλαχιστον στο S/L/E kai γενικα εψαξα δε μου εβγαλε τετοιο kext. 

Mόλις έκανα κάποια τέστ. Η διαφορά μας οφείλεται στο ότι εγώ χρησιμοποιούσα παλαιότερη έκδοση geekbench, η τελευταία τόσα βγάζει οπότε νομίζω είσαι οκ deschri. Sorry δεν το είχα παρατηρήσει

Ναι εκανα κι εγω τωρα το τεστ με παλαιοτερη εκδοση και μου εβγαλε 6073. Περιεργα πραγματα!

Είναι όπως προείπα πολύ εύκολο να το δοκιμάσετε .. βάλτε να βλέπετε τον πολλαπλασιαστή,και αν μπαίνει ο επεξεργαστής σε Turbo mode.

Πως το βλεπουμε;

Λοιπόν με Gigabyte Z77-WiFi N και i3-3225 έβαλα 10.8.5 αλλά 2 προβληματάκια...Το ένα είναι ότι στο κουτί BitFenix Prodigy τα USB 3.0 δε δουλεύουν παρά μόνο όταν έχω βάλει stick ή σκληρό και μετά bootarw.

Η καρτα γραφικών Asus GT-640 είναι οκ.

To 2o είναι με το wifi πως το ενεργοποιώ.

Να σημειώσω ότι το έχω dual boot με windows 8 και ο μόνος τρόπος να μπει στα Mac είναι να υπάρχει μέσα το Unibeast USB αλλιώς τζίφος.

Αν δεν φτιάξεις - τελειώσεις το boot σου να ξεκινάει σωστά δεν θα λύσεις τα υπόλοιπα προβλήματα σου.. εστίασε σε αυτό.

Υπάρχουν 100δες εγκαταστάσεις με αυτή την μητρική βρες μια και ακολούθησε την κατά γραμμα.

Τα στικακια πάντα φορτώνουν περισσότερα kexts γιατί ο ρόλος τους είναι να καταφέρεις να κάνεις την εγκατάσταση μετά όμως από ένα ακόμα restart ο ρόλος τους πρέπει να έχει τελειώσει.

το μεγαλο μ παραπονο ειναι τα mavericks που δν μπορουσα να εγκαταστησω σωστα τ 3d accelaration της καρτας γραφικων και κατι θεματακια με usb 3 ελπιζω οταν κυκλοφορθσουν επισημα να βγει αναλυτικος οδηγος για την καρτα μ και την μητρικη να τα χαρω και εγω πληρως, προς το παρον mountain lion μεχρι να βρω λυση :D

το μεγαλο μ παραπονο ειναι τα mavericks που δν μπορουσα να εγκαταστησω σωστα τ 3d accelaration της καρτας γραφικων και κατι θεματακια με usb 3 ελπιζω οταν κυκλοφορθσουν επισημα να βγει αναλυτικος οδηγος για την καρτα μ και την μητρικη να τα χαρω και εγω πληρως, προς το παρον mountain lion μεχρι να βρω λυση :D

της εννοεις 3d accer. της καρτας 

παιδιά καλησπέρα. Έβαλα στον υπολογιστή μου τα 10.9 όλα μια χαρά δουλεύουν κομπλέ αλλά έχω ενα θεματάκι... Δε μου διβάζει τη κάρτα δικτύου. Προσπαθώ να βάλω το ασυρματο φλασάκι μου και δε βρίσκω drivers. έχω το rt3070... καμία βοηθεια παρακαλώ? επειγη...

Αν δεν δουλεύουν  αυτά θα περιμένεις να κυκλοφορήσει για Mavericks η θα πάρεις κάποιο άλλο.

http://www.osx86.net/files/file/2592-ralink-rt2770-2870-3070-etc-usb-wireless/

http://www.insanelymac.com/forum/topic/292130-ralink-rt3070-driver-on-109/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...