jumaru99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2022 στις 4:09 ΜΜ, doctorScien είπε υπάρχει κάποιος που μπορει να με βοηθήσει στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΉΔΗ ΣΤΗΜΕΝΟΥ HAKINTOSH? Περιοχη Νεου κόσμου Το μηχανημα ειναι ηδη στημενο και τρεχει καποιο OS ( μπορώ να δω..) απλά ειμαι με μια gtx730... και παλιους οδηγους.... Το hardware προφανως ειναι συμβατο και δυνατο με gigabyte x99 5960x 8C/16t και θα ήθελα αν μπαινει καμμια καλυτερη κάρτα γραφικών πχ gtx970/980 ώστε με διαφορετικο boot να τρέχει και windows 10. Οποιος εχει γνώσεις και μπορει να βοηθησει αw ποσταρει. εννοείται πως αν περασει απο εδώ και βοηθήσει σε στήσιμο θα υπάρξει και αμοιβή Ευχαριστω.. Ποιο macOS φοράει τώρα; Εδώ και χρόνια έχει σταματήσει η υποστήριξη των nVidia. Οπότε αναγκαστηκά πας σε AMD κάρτες γραφικών. Συν ότι απαραίτητα σε πρόσφατη έκδοση, θα πρέπει να έχεις SSD. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από jumaru99
doctorScien Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.... ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.. ΕΧΩ SSD ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ... ME CLOVER ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ..... ΚΑΙ ΜΙΑ NVIDIA 730... OK ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΙ ΠΙΑ AMD KANEI ..H ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ?
doctorScien Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 ok ειχα 1 χρονο να τον βαλω μπρος.... Εχει clover του 2017 αλλα πλεον δεν μπουταρει σε mac os ... γιατι αν θυμαμαι καλα ειχα μπει και ειχα αλλαξει οδηγουσ για οθονη... σε amd μεσα απο το λειτουργικο..
gigasteo83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Ειπα να παιξω λιγο και εγω σαν παιδι .
Cacciatore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Ακολούθησες κάποιον οδηγό για το στήσιμο σε ryzen φίλε μου η το πηγές όλο ψαχτά και trial n error?
jannos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 On 12/11/2022 at 15:03, doctorScien said: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.... ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.. ΕΧΩ SSD ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ... ME CLOVER ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ..... ΚΑΙ ΜΙΑ NVIDIA 730... OK ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΙ ΠΙΑ AMD KANEI ..H ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ? Οχι φιλε μου... δες εδω. https://dortania.github.io/GPU-Buyers-Guide/modern-gpus/amd-gpu.html#r7-r9 Μην ξεχασεις να δεις απο ποια εκδοση Osx ξεκινα την υποστηριξη η καθε καρτα και μεχρι που φτανει.
panatha1369 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 παιδια εχω ryzen 5 1400 16gb ram nvidia 710 καρτα γραφικων..Στο αμεσο μελλον σκεφτομαι για 5700g χωρις καρτα γραφικων..υπαρχει καμια εκδοση macos για να βαλω στο υπαρχον συστημα λογο swift?
prefuse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) ισχύει οτι με νέο hardware πχ 13gen intel CPU και asus pro art Z790 μητρική δεν μπορούμε να έχουμε hackintos? Aναφέρθηκε και λίγο παραπάνω οτι οι NVIDIA κάρτες γραφικών δεν υποστηρίζονται, ισχύει και θα ισχυεί για πάντα ή υπάρχουν μελλοντικές πιθανότητες, να βγει κάποιος τρόπος/drivers; βρήκα τις παρακάτω λίστες με υποστηριζόμενο hardware αλλα δεν γράφει κάπου πότε έγινε η τελευταία ανανέωση. https://www.tonymacx86.com/buyersguide/building-a-customac-hackintosh-the-ultimate-buyers-guide/#Graphics_Cards Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από prefuse
anonymGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Στις 6/6/2023 στις 2:49 ΜΜ, prefuse είπε ισχύει οτι με νέο hardware πχ 13gen intel CPU και asus pro art Z790 μητρική δεν μπορούμε να έχουμε hackintos? Aναφέρθηκε και λίγο παραπάνω οτι οι NVIDIA κάρτες γραφικών δεν υποστηρίζονται, ισχύει και θα ισχυεί για πάντα ή υπάρχουν μελλοντικές πιθανότητες, να βγει κάποιος τρόπος/drivers; βρήκα τις παρακάτω λίστες με υποστηριζόμενο hardware αλλα δεν γράφει κάπου πότε έγινε η τελευταία ανανέωση. https://www.tonymacx86.com/buyersguide/building-a-customac-hackintosh-the-ultimate-buyers-guide/#Graphics_Cards https://dortania.github.io/getting-started/
nextsak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, anonymGR είπε https://dortania.github.io/getting-started/ Aπό ότι φαίνεται μέχρι Ζ690 προς το παρόν. Δες τα golden builds. Για Nvidia δεν θα ήμουν και πολύ αισιόδοξος.
visualizer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Z790 Gigabyte gaming x ax , i5 13600k και rx6600 δεν έχει κανένα θέμα .
Bigis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Σε 13900κ γινεται να κανεις τι IGPU να δουλεψει γτ εχω nvidia καρτα ?
jimmakosapple Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Bigis είπε Σε 13900κ γινεται να κανεις τι IGPU να δουλεψει γτ εχω nvidia καρτα ? Όχι δεν γίνεται δυστυχώς. Θα πρέπει να πας σε AMD gpu εάν θέλεις να χτίσεις hackintosh με αυτόν τον επεξεργαστή.
thodoris20s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να βάλω σε 2ο δίσκο macOS στο desktop μου. Είπα να γράψω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Το PC Build μου είναι : MOBO: ASRock Fatal1ty B450 Gaming ITX/ac CPU: AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz GPU: AMD Radeon RX 470 ή 460 (δεν θυμάμαι ακριβώς πρέπει να το επιβεβαιώσω Έχω βρει αυτόν τον οδηγό και σκέφτομαι να τον δοκιμάσω το Σ/Κ. Απ'ότι διαβάζω και βλέπω η διαδικασία έχει απλοποιηθεί αρκετά σε σχέση με παλιά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει εαν το σύστημα μου είναι συμβατό αρχικά και δεύτερον αν υπάρχει κάποιος οδηγός με απλά βήματα να ακολουθήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
KiriosD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 καλησπέρα, έχοντας σιχτιρίσει με μικροαλλαγές στο EFI folder και με τα kext και όλα... Παρακαλώ να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου αν ενδιαφέρεται επι πληρωμή να διορθώσει/φτιάξει νέο config. Πρόκειται για VM σε proxmox με ήδη σχεδόν λειτουργικό sonoma. Sonona 14.1.2 // Proxmox 8.1.3 Τα τρέχων προβλήματα/ερωτήματα είναι για 1.usb port mapping 2. λειτουργικό wifi/bt 3. onboard ήχος 13gen intel 1. fresco logic 1100 USB PCIe // δουλεύει και θεωρητικά plug n play αλλά έχει θέματα (εικόνα με κάμερα έχει lag, usb dongle για πληκτρολογιο ποντίκι δε δουλεύει, εξωτερική κάρτα ήχου παίζει... usb drive δουλεύει αλλά δε δοκίμασα ταχύτητες) 2. Βluetooth από Intel WiFi ax201 // φαίνεται να δουλεύει το wifi αλλά το BT κομμάτι όχι (είναι passthrough USB) 3. Onboard Sound // δε βγάζω άκρη με τα alcid θεωρητικά τα δοκίμασα όλα, είναι το Realtek 1168 που μάλλον είναι το S1220A το ίδιο passthrough usb dongle δουλεύει αλλά όχι οταν είναι πάνω στη κάρτα PCIe USB Οπότε καταλήγω στο ότι κάπου σκαλώνω με το USB ports και θα χρειαστεί μια δεύτερη ματιά για τα του ήχου. gpu passthrough rx6600 // ειναι ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα