Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nextsak είπε

Πραγματικά πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Από την έρευνα που έκανα μόνο αυτός έχει αυτή την άποψη. Προσωπικά έχω σε Big Sur αυτή την καρτα και δουλέυει δίχως kexts. Τωρα αν χρειάζονται και ίσως βελτιώσουν την αποδοτικότητα της δεν το ξέρω. 

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@jimmakosapple

Καλημέρα, επειδή από ότι έχω καταλάβει είσαι πιο έμπειρος από εμένα, μήπως θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στο config μου?

Είμαι με 18,3 και είπα να δοκιμάσω με ότι έχω έτοιμο πριν προχωρήσω σε 19,1 kai Big Sur

config.plist

Επεξ/σία από nextsak
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nextsak είπε

@jimmakosapple

Καλημέρα, επειδή από ότι έχω καταλάβει είσαι πιο έμπειρος από εμένα, μήπως θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στο config μου?

Είμαι με 18,3 και είπα να δοκιμάσω με ότι έχω έτοιμο πριν προχωρήσω σε 19,1 kai Big Sur

config.plist 23 kB · 1 download

Το σύστημα σου, είναι αυτό της υπογραφής? Έχεις φτιάξει κάποιον EFI folder opencore? Έαν ναι, ανέβασε τον στο dropbox εάν μπορείς. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε

Το σύστημα σου, είναι αυτό της υπογραφής? Έχεις φτιάξει κάποιον EFI folder opencore? Έαν ναι, ανέβασε τον στο dropbox εάν μπορείς. 

Nai, το σύστημα της υπογραφής.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου

https://www.dropbox.com/sh/1np7ay6j88v3as8/AADtZZy29H8QoBL9h1kxsxC1a?dl=0

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nextsak είπε

Nai, το σύστημα της υπογραφής.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου

https://www.dropbox.com/sh/1np7ay6j88v3as8/AADtZZy29H8QoBL9h1kxsxC1a?dl=0

Για τον opencore όπως θα διάβασες θα πρέπει να κάνεις enable το Above 4G και να κλείσες το CSM support. Επίσης να είναι ξεκλείδωτη η NVRAM σου. 

Έκανα κάποιες αλλαγές στον EFI folder σου και σου δημιούργησα serial για iMac 19,1. Λογικά πάντα θα πρέπει να μπει. 

https://www.dropbox.com/s/en8eelowl0vt6ry/OPENCORE 0.6.3 - IMAC 19%2C1.zip?dl=0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε

Για τον opencore όπως θα διάβασες θα πρέπει να κάνεις enable το Above 4G και να κλείσες το CSM support. Επίσης να είναι ξεκλείδωτη η NVRAM σου. 

Έκανα κάποιες αλλαγές στον EFI folder σου και σου δημιούργησα serial για iMac 19,1. Λογικά πάντα θα πρέπει να μπει. 

https://www.dropbox.com/s/en8eelowl0vt6ry/OPENCORE 0.6.3 - IMAC 19%2C1.zip?dl=0

ναι το έχω διαβάσει.

Σε ευχαριστώ πολύ. serial για iMac 19,1 έχω ήδη, αλλά έλεγα να μην πειράξω καθόλου το τωρινό και να δοκίμαζα με τα ίδια serial που έχω τώρα.

Αν είναι όλα καλά να προχωρήσω στο 19.1

Ξεκλείδωτη NVRAM? Πως;

Επεξ/σία από nextsak
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nextsak είπε

ναι το έχω διαβάσει.

Σε ευχαριστώ πολύ. serial για iMac 19,1 έχω ήδη, αλλά έλεγα να μην πειράξω καθόλου το τωρινό και να δοκίμαζα με τα ίδια serial που έχω τώρα.

Αν είναι όλα καλά να προχωρήσω στο 19.1

Ξεκλείδωτη NVRAM? Πως;

Στο menu του bios σου έχει την επιλογή CFG LOCK? 

IMG_4662.JPG

Βρε η μητρική σου μήπως είναι Z370 και όχι Ζ390? 

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω να ασχοληθώ με Mac και Hackintosh γενικότερα από το 2014 και το Maverick. Πέρσι πήρα ένα σύστημα με 3700x, 5700xt και μητρική X470 Gaming Pro Carbon.

Κάποιου θα έχει πάρει το μάτι του τον οδηγό του Snazzy Labs για Opencore και Catalina, σκέφτομαι στις αρχές του επόμενου μήνα που θα πάρω καινούργιο ssd, να ρίξω μία δοκιμή.

Οι ερωτήσεις που έχω είναι:

1) Είναι ο οδηγός που ανέφερα καλός για να αρχίσω;

2) Παλιά έπρεπε να περιμένω update από TonyMacx86 κάθε φορά που έβγαινε ένα Mac OS update όμως έπαιζα με Chameleon, τώρα ισχύει το ίδιο με OpenCore;

3) Έχει κανείς ιδέα πως αποδίδει το Mac σε σχέση με Linux; Τώρα είμαι με Manjaro Gnome και δεν έχω κανένα πρόβλημα, θέλω όμως να δω πως είναι το Android Studio σε Mac.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nextsak είπε

Oχι δεν έχει

Nai, z370 είναι Αοrus gaming 5

Στην υπογραφή σου λες, Ζ390, αν θέλεις άλλαξε το. Οπότε είσαι με native nvram.  Μπορείς να προχωρήσεις. 

1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Καλησπέρα! Έχω να ασχοληθώ με Mac και Hackintosh γενικότερα από το 2014 και το Maverick. Πέρσι πήρα ένα σύστημα με 3700x, 5700xt και μητρική X470 Gaming Pro Carbon.

Κάποιου θα έχει πάρει το μάτι του τον οδηγό του Snazzy Labs για Opencore και Catalina, σκέφτομαι στις αρχές του επόμενου μήνα που θα πάρω καινούργιο ssd, να ρίξω μία δοκιμή.

Οι ερωτήσεις που έχω είναι:

1) Είναι ο οδηγός που ανέφερα καλός για να αρχίσω;

2) Παλιά έπρεπε να περιμένω update από TonyMacx86 κάθε φορά που έβγαινε ένα Mac OS update όμως έπαιζα με Chameleon, τώρα ισχύει το ίδιο με OpenCore;

3) Έχει κανείς ιδέα πως αποδίδει το Mac σε σχέση με Linux; Τώρα είμαι με Manjaro Gnome και δεν έχω κανένα πρόβλημα, θέλω όμως να δω πως είναι το Android Studio σε Mac.

1.)Είναι ένας καλός οδηγός για να ξεκινήσεις και να πάρεις τον μπούσουλα, μετά ρωτάς και εδώ μέσα. 

2.)Η ίδια φιλοσοφία είναι, θα πρέπει να μένεις ενημερωμένος στην Hackintosh κοινότητα, για νέα έκδοση π.χ opencore, kexts κτλ. 

3.)Δεν το γνωρίζω, θεωρώ το Mac OS το καλύτερο λειτουργικό. 

Επεξ/σία από jimmakosapple
Δημοσ.

Ευχαριστώ, θα το πιάσω από εκεί.

4 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε

Δεν το γνωρίζω, θεωρώ το Mac OS το καλύτερο λειτουργικό. 

Είμαι Developer, δεν έχω τόσο την πολυτέλεια να κάνω διακρίσεις στα λειτουργικά 😜

Μπορώ να πω όμως ότι τα Windows με απωθούν πολύ σαν Developer και μένω σε Linux όσο μπορώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nextsak είπε

Ξανακόιταξα την υπογραφή μου.  Ζ370 λέει.

Σε ευχαριστώ πάντως. Θα επανέλθω!

Αυτό μου βγάζει εμένα, για αυτό μπερδεύτηκα. 

Screen Shot 2020-11-28 at 7.20.43 PM.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...