splanis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Απίθανο. Άρα θα περιμένω τις rx6000 με την ελπίδα ότι θα ναι σωστές αυτή την φορά
ksessalonikios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 το opencore εχει κανα κρυφό μενου οταν φορτώνει για να προσθετουμε προσωρινά το -v χωρις να χρειαζεται να πειραζουμε το config.plist ;
grhgorhs1976 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/10/2020 στις 9:08 ΜΜ, splanis είπε Άρα θα περιμένω τις rx6000 με την ελπίδα ότι θα ναι σωστές αυτή την φορά Γιατί για της rx6000 θα βγουν drivers?
splanis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, grhgorhs1976 είπε Γιατί για της rx6000 θα βγουν drivers? δεν εχω ιδεα, αλλα ελπιζω να βγουν
jimmakosapple Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Θεωρώ ότι θα βγουν για τις RX6000 κάποια στιγμή στο Big Sur.
grhgorhs1976 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, splanis είπε δεν εχω ιδεα, αλλα ελπιζω να βγουν Α οκ νόμιζα οτι κάτι είχες ακούσει,γιατί και εγω ελπίζω να βγουν.
alexakos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Έκανα αλλαγή από clover σε OC 0.6.3 και αλλαγή smbios σε imacpro 1.1. Έκανα κανονικά update από Catalina σε Big sur RC και όλα δουλεύουν ρολόι. 1
jimmakosapple Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Έκανα αλλαγή από clover σε OC 0.6.3 και αλλαγή smbios σε imacpro 1.1. Έκανα κανονικά update από Catalina σε Big sur RC και όλα δουλεύουν ρολόι. Ωραίος! Προσωπικά περιμένω το επίσημο release. Opencore 0.6.3 και εγώ. Έχω βέβαια σε δεύτερο σκληρό το Big Sur, αλλά για daily use περιμένω το release να το περάσω από πάνω από το Catalina. 1
alexakos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Ωραίος! Προσωπικά περιμένω το επίσημο release. Opencore 0.6.3 και εγώ. Έχω βέβαια σε δεύτερο σκληρό το Big Sur, αλλά για daily use περιμένω το release να το περάσω από πάνω από το Catalina. Και εγώ έτσι έκανα μέχρι που βγήκε το RC και το πέρασα. Είναι αυτό που θα δώσουν μεθαύριο. Δεν θα αλλάξει κάτι. μπαίνεις beta το βάζεις και βγαίνεις . Φορτώνει 2 φορές πιο γρήγορα με OC. Και σαν boot αλλά μετά και σαν OS το βλέπω πιο καλό στημένο.
nick_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε Και εγώ έτσι έκανα μέχρι που βγήκε το RC και το πέρασα. Είναι αυτό που θα δώσουν μεθαύριο. Δεν θα αλλάξει κάτι. μπαίνεις beta το βάζεις και βγαίνεις . Φορτώνει 2 φορές πιο γρήγορα με OC. Και σαν boot αλλά μετά και σαν OS το βλέπω πιο καλό στημένο. πολυ καλο αυτο με τα loading times....λέτε να το περάσω από πάνω από τα Catalina 10.5.7 ? η να κάτσω να φτιάξω από την αρχή OC 0.6.3? (τώρα είμαι στο 0.6.1)
alexakos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, nick_p είπε πολυ καλο αυτο με τα loading times....λέτε να το περάσω από πάνω από τα Catalina 10.5.7 ? η να κάτσω να φτιάξω από την αρχή OC 0.6.3? (τώρα είμαι στο 0.6.1) Κάτσε τι εννοείς ? OC 0.6.3 φτιαχτό τώρα. Περνά το update του OC και μετα κανε και update το λειτουργικο.
nick_p Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Κάτσε τι εννοείς ? OC 0.6.3 φτιαχτό τώρα. Περνά το update του OC και μετα κανε και update το λειτουργικο. απλή αντικατάσταση μέσα στο efi partition ? ένα τσεκάρισμα αν έχουν βγει νέες εκδόσεις των kexts και τέλος? με το plist θέλει κάποια αλλαγή? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από nick_p
alexakos89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nick_p είπε απλή αντικατάσταση μέσα στο efi partition ? ένα τσεκάρισμα αν έχουν βγει νέες εκδόσεις των kexts και τέλος? με το plist θέλει κάποια αλλαγή? κανείς αντικατάσταση , bootx64.efi , drivers , kexts , opencore.efi ,bootstrap και εννοειται εχεις φλασακι ετοιμο για δραση αν παει κατι στραβα. αν ανοίξει είσαι έτοιμος για update. αν δεν ανοιξει , λογικα θελει να το ξαναφτιαξεις το plist με το sample που δινει το OC 0.6.3 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89 1
ksessalonikios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Τι αλλαγές χρειάζονται στο plist τις τσεκάρεις στο https://opencore.slowgeek.com Όπου βλέπεις κόκκινο πρέπει να το αλλάξεις 1
nick_p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2020 στις 1:36 ΜΜ, alexakos89 είπε κανείς αντικατάσταση , bootx64.efi , drivers , kexts , opencore.efi ,bootstrap και εννοειται εχεις φλασακι ετοιμο για δραση αν παει κατι στραβα. αν ανοίξει είσαι έτοιμος για update. αν δεν ανοιξει , λογικα θελει να το ξαναφτιαξεις το plist με το sample που δινει το OC 0.6.3 22 ώρες πριν, ksessalonikios είπε Τι αλλαγές χρειάζονται στο plist τις τσεκάρεις στο https://opencore.slowgeek.com Όπου βλέπεις κόκκινο πρέπει να το αλλάξεις Όλα κομπλέ! ευχαριστώ ! στο plist έλειπαν 3-4 γραμμές και τις πρόσθεσα κάνοντας copy-paste από το sample plist που δίνει στο 0.6.3 . αναβάθμισα τα πάντα. απλά επειδή είμαι ψυχαναγκαστικός τύπος ίσως στο επόμενο (0.6.4 ? ) κάτσω και το φτιάξω εκνεου το plist. τέλος δε θυμάμαι όταν είχα κάνει την εγκατάσταση αν είχα επιλέξει τα πάντα release. και όχι debug. είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω? πάντως όσα αρχεία κατέβασα τώρα ήταν release.. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από nick_p 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα