qrstuv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Ναι έχω δοκιμάσει και με disablegfxfirmware και με Display Port και HDMI, κάτι παίζει με την ανάλυση της οθόνης και τα Hz με την iGPU. Σε δεύτερη οθόνη (τηλεόραση LG 1080P) όλα παίζουν καμπάνα μετά που όρισα τις εξόδους από το Hackintool, πριν έβγαζε ροζ οθόνη. Το καλύτερο και πιο σταθερό είναι μία οικονομική, συμβατή AMD κάρτα γραφικών και την iGPU ενεργοποιημένη σε Headless mode. Να ρωτήσω έμπαινε στο OS μετα την εγκατάσταση ή ειχες black screen? χωρις dGPU Και επίσης το IntelGFX=0x12345678 κάνει δουλειά για να ανοίξει η οθόνη; Ο i3 είναι πιο «ζόρικος» θα εμφανίζει μαύρη οθόνη με HDMI. Το ίδιο λέμε, iGPU + dGPU είναι πιο εύκολο, εφικτό σε hackintosh. Εγω είμαι όμως κατά σε ακριβές gaming GPUs κι αν είναι NVidia και AMD από εταιρίες. Προτιμώ μια υλοποίηση στις ανάγκες/επιθυμίες μου music station για μουσική όχι μίξη/εγγραφή από το να καίω τροφοδοτικά μέσα σε μεγάλα pc cases για τις Gaming GPUs. Και αυτό είναι σημαντικό για όλο τον κόσμο που ακούει Mac και φοβάται. Γιατι δεν του έχουν πει ότι τα πράγματα δεν είναι ετσι ακριβώς. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από qrstuv
jimmakosapple Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, qrstuv είπε Να ρωτήσω έμπαινε στο OS μετα την εγκατάσταση ή ειχες black screen? χωρις dGPU Και επίσης το IntelGFX=0x12345678 κάνει δουλειά για να ανοίξει η οθόνη; Ο i3 είναι πιο «ζόρικος» θα εμφανίζει μαύρη οθόνη με HDMI. Στην αρχή δεν έμπαινε, έδειχνε να φορτώνει το μηλαράκι, αλλά κάπου στο 75% έτρωγε reboot από μόνο του. Χρειάστηκε να προσθέσω το slide=0 για να μπει. Μετά από δοκιμές κατέληξα όπως λένε και στου Tony, ότι τα τελευταία Whatevergreen & Lilu αναλαμβάνουν να τα κάνουν όλα. Οπότε στο Clover τα έχω αφήσει όλα κενά, ούτε injectintel ούτε IntelGFX. Μόνο στο ACPI έχω το Rename GFX0 to IGPU
qrstuv Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Στην αρχή δεν έμπαινε, έδειχνε να φορτώνει το μηλαράκι, αλλά κάπου στο 75% έτρωγε reboot από μόνο του. Χρειάστηκε να προσθέσω το slide=0 για να μπει. Μετά από δοκιμές κατέληξα όπως λένε και στου Tony, ότι τα τελευταία Whatevergreen & Lilu αναλαμβάνουν να τα κάνουν όλα. Οπότε στο Clover τα έχω αφήσει όλα κενά, ούτε injectintel ούτε IntelGFX. Μόνο στο ACPI έχω το Rename GFX0 to IGPU Έτσι λένε ότι τα κάνουν όλα, το Lilu ναι κι αυτό custom, το WEG είναι για τις AMD. Και εγω θα τα χρησιμοποιήσω έτοιμα. Και αντι για FakeSMS, VirtualSMS. O i3 ομως δεν ανοιγει με κανενα IntelGFX και θελει να τον δείξεις ως skylake ή κάτι άλλο.. για να μπει και μετα να παρει hardware acceleration απο τα connectors και να διορθωθεί. Γίνεται όμως, απλά δεν το ζουν ακόμα έτοιμο γιατί παίζουν PC games 🤮 Lilu, whatevergreen ΚΑΙ ΟΛΑ τα Kexts ΠΑΙΖΟΥΝ Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Α από τον Clover. Για κάθε update, για κάθε αλλαγή χωρίς πολλά και permissions. H Library παραμένει ά θ ι κ τ η.
dazoo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Χρόνια πολλά παιδιά! Θέλω να αλλάξω την ασύρματη κάρτα στο σταθερό (Atheros AR928x) και να πάω στα 5GHz με την BCM94360CS2. Έχω ήδη έναν αντάπτορα του στυλ ( https://www.aliexpress.com/item/32820105596.html ) που δουλεύω τώρα με την Atheros. Υπάρχει κάποιος άλλος αντάπτορας να κουμπώσει η CM94360CS2 στον αντάπτορα που έχω την Atheros ή άλλος τρόπος, αλλά μόνο από Ελλάδα? Αν όχι, έχετε κάποια άλλη κάρτα PCI-E να προτείνετε; Σημ. Η μητρική είναι Gigabyte H81M-HD3 επομένως δεν έχει άλλου τύπου θύρες.
jimmakosapple Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, dazoo είπε Χρόνια πολλά παιδιά! Θέλω να αλλάξω την ασύρματη κάρτα στο σταθερό (Atheros AR928x) και να πάω στα 5GHz με την BCM94360CS2. Έχω ήδη έναν αντάπτορα του στυλ ( https://www.aliexpress.com/item/32820105596.html ) που δουλεύω τώρα με την Atheros. Υπάρχει κάποιος άλλος αντάπτορας να κουμπώσει η CM94360CS2 στον αντάπτορα που έχω την Atheros ή άλλος τρόπος, αλλά μόνο από Ελλάδα? Αν όχι, έχετε κάποια άλλη κάρτα PCI-E να προτείνετε; Σημ. Η μητρική είναι Gigabyte H81M-HD3 επομένως δεν έχει άλλου τύπου θύρες. Από Ελλάδα με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν νομίζω να βρεις κάτι. Λογικά θέλεις κάτι σαν το παρακάτω. https://www.amazon.co.uk/LYWS-BCM94360CS2-Bluetooth-Adapter-Hackintosh/dp/B0777HZR5P
dazoo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, jimmakosapple είπε Από Ελλάδα με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν νομίζω να βρεις κάτι. Λογικά θέλεις κάτι σαν το παρακάτω. https://www.amazon.co.uk/LYWS-BCM94360CS2-Bluetooth-Adapter-Hackintosh/dp/B0777HZR5P Ναι, και'γω που κοίταξα δεν βρήκα κάτι από Ελλάδα αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω. Και που βρήκα δηλαδή την κάρτα από το Air εντύπωση μου έκανε. Οπότε καλύτερα να πάρω μια άλλη και να μην μπλέξω με αντάπτορα στον αντάπτορα. Έχεις υπόψην καμία κάρτα ή όλοι με 2,4 και lan παίζουμε;
jimmakosapple Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, dazoo είπε Ναι, και'γω που κοίταξα δεν βρήκα κάτι από Ελλάδα αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω. Και που βρήκα δηλαδή την κάρτα από το Air εντύπωση μου έκανε. Οπότε καλύτερα να πάρω μια άλλη και να μην μπλέξω με αντάπτορα στον αντάπτορα. Έχεις υπόψην καμία κάρτα ή όλοι με 2,4 και lan παίζουμε; Εγώ είμαι με την DW1560 η οποία πρέπει να κάνει στον ανταπτορα που έχεις, κάνε και μια έρευνα όμως. Επίσης θέλει και κάποια Kexts για να παίξει, αλλά είναι σταθερή.
dazoo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, jimmakosapple είπε Εγώ είμαι με την DW1560 η οποία πρέπει να κάνει στον ανταπτορα που έχεις, κάνε και μια έρευνα όμως. Επίσης θέλει και κάποια Kexts για να παίξει, αλλά είναι σταθερή. Την έψαξα αλλά δεν κάνει πάνω στον δικό μου. Έχει άλλο port. Δεν πειράζει, θα δώ με καμία έτοιμη κάρτα τι παίζει με kexts κτλ. Ευχαριστώ για τον χρόνο, και καλή χρονιά να έχουμε!
qrstuv Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) γιατί τα δείχνει τόσο μικρά, είναι 2600 x 1000 png 1.9MB Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από qrstuv
thory Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ψάχνω λάπτοπ μέχρι 500 ευρώ για Mojave. Απαραίτητα να έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, όχι πάνω από 13" οθόνη, να μην είναι κουμουτσα, cpu τουλάχιστον i5 αλλά χωρίς τρελές απαιτήσεις και ραμ 8gb. Υπάρχει κάτι συμβατό? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από thory
qrstuv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, thory είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ψάχνω λάπτοπ μέχρι 500 ευρώ για Mojave. Απαραίτητα να έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, όχι πάνω από 13" οθόνη, να μην είναι κουμουτσα, cpu τουλάχιστον i5 αλλά χωρίς τρελές απαιτήσεις και ραμ 8gb. Υπάρχει κάτι συμβατό? Πάρε ένα MacBook Pro μεταχειρισμένο, Yo.
jimmakosapple Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, qrstuv είπε Πάρε ένα MacBook Pro μεταχειρισμένο, Yo. Μεγειές, καλοδούλευτο. 1
qrstuv Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Σ'ευχαριστώ, το καλοδουλεύουμε Είναι ωραίο Mobo όπως πρέπει να έιναι, παρόμοιο σε mini ITX πολύ καλό είναι και το αντίστοιχο της ASrock σε Η370 με ένα m.2 slot. Γρήγορο boot, πιο γρήγορο shut down και λειτουργικό. Λειτουργούν όλα. Το μόνο που δεν βρήκα ακόμα είναι το Sleep/Wake. Δεν λειτουργεί κανονικά. Κάνει Sleep όμως αμέσως ξυπνάει. Κοιτάω αν έχει να κάνει με τα S states 3 (slpeep), 4 (hibernate), 5 (soft on) μέσα στο Bios αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί να λείπει κάτι σημαντικό στο στήσιμο που δεν πέρασα όλα τα SMC. Μπορεί να είναι και κάτι πάνω στην μητρική που το ξυπνάει όπως τα Led ή το Usb mapping, για την ώρα δεν το εμφανίζει μέσα στα System Preferences --> Energy Saver. Μικρό το κακό, με 160W κατανάλωση ας είναι ανοιχτό για πάντα
jimmakosapple Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, qrstuv είπε Σ'ευχαριστώ, το καλοδουλεύουμε Είναι ωραίο Mobo όπως πρέπει να έιναι, παρόμοιο σε mini ITX πολύ καλό είναι και το αντίστοιχο της ASrock σε Η370 με ένα m.2 slot. Γρήγορο boot, πιο γρήγορο shut down και λειτουργικό. Λειτουργούν όλα. Το μόνο που δεν βρήκα ακόμα είναι το Sleep/Wake. Δεν λειτουργεί κανονικά. Κάνει Sleep όμως αμέσως ξυπνάει. Κοιτάω αν έχει να κάνει με τα S states 3 (slpeep), 4 (hibernate), 5 (soft on) μέσα στο Bios αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί να λείπει κάτι σημαντικό στο στήσιμο που δεν πέρασα όλα τα SMC. Μπορεί να είναι και κάτι πάνω στην μητρική που το ξυπνάει όπως τα Led ή το Usb mapping, για την ώρα δεν το εμφανίζει μέσα στα System Preferences --> Energy Saver. Μικρό το κακό, με 160W κατανάλωση ας είναι ανοιχτό για πάντα Συνήθως στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν ξυπνάει αμέσως μετά από sleep κάτι δεν έχει πάει καλά με το usb mapping. Δες να έχεις ορίσει και τα internal usb αν έχεις πάνω κάτι κουμπωμένο.
qrstuv Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Αυτό που φαντάστηκα και εγώ πιο πολύ ήτανε, την γύρισα στην mini PCIE της Intel με δύο αλλαγές στο bios και τώρα είναι κομπλέ, κάνει Sleep και επανέρχεται αστραπιαία μόνο με κούνημα του mouse : ) Δεν δοκίμασα ακόμα όλα τα εσωτερικά usb, τα usb 2.0 με τον κόκκινο μεγάλο αντάπτορα που είχα το Bluetooth Hub της κάρτας μου δεν την άφηναν να κάνει sleep.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα