isspro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 καλησπερα, παιζει να εχει ειπωθει αλλα ποιο λαπτοπ (μοντελο) εως €500 προτεινετε για mac os high sierra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Εμεις με Nvidia ακομα αναμενουμε για την νεα εκδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 υπαρχει κανενα timeline ποτε παιζει να βγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα εβγαλα εδω και ενα χρονο το Sierra γιατι εχω θεμα με τα σλοτ τις μητρικης. Απο 6 ραμ που ειχα μου εκαψε 2 σλοτ και τρεχω με 4 ραμ, ετσι αναγκατηκα εβαλα Windows. Θελω να ξαναδοκιμασω καποιο macOS απο Sierra και πανω. Τι λετε, στο pc τις υπογραφης μου με 4 ραμ μπορω να ρισκαρω μια δοκιμη η να καθησω στα αυγα μου; Υπαρχει καποιος οδηγος για High Sierra η για Mojave; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 τι εγινε ρε παιδια το κλεισαμε το μαγαζι ? κανενα νεο για τους drivers της nvidia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Λογικά αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα βγάλει τους νέους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, coffeex είπε Λογικά αυτή ή την επόμενη εβδομάδα θα βγάλει τους νέους drivers. Λες ρε συ; Ηδη εβαλα σε αγγελια την δικια μου για να παω σε 560 rx αλλα αν βγαλει δεν παω πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έγινε το upgrade σε Mojave κατευθείαν από το App Store. Το μόνο που έκανα ήταν να κάνω αναβάθμιση το Clover στην τελευταία έκδοση και όλα πήγαν καλά. Gigabyte Z370 AORUS GAMING 7 | i7-8700K |Asus Radeon RX 580 8GB ROG Strix TOP Edition OC Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από jimmakosapple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sakis697 είπε Λες ρε συ; Ηδη εβαλα σε αγγελια την δικια μου για να παω σε 560 rx αλλα αν βγαλει δεν παω πουθενα. Δεν αξιζει να αλλαξεις η amd ειναι ακομα πισω στις καρτες γραφικων, περιμενε λογικα οπως ειπε και ο φιλος σε λιγες μερες θα τους βγαλουν. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από belkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Στις 29/9/2018 στις 12:54 ΠΜ, jimmakosapple είπε Έγινε το upgrade σε Mojave κατευθείαν από το App Store. Το μόνο που έκανα ήταν να κάνω αναβάθμιση το Clover στην τελευταία έκδοση και όλα πήγαν καλά. Gigabyte Z370 AORUS GAMING 7 | i7-8700K |Asus Radeon RX 580 8GB ROG Strix TOP Edition OC Αναβάθμισες το Κλόβερ πριν ή μετά το Mojave upgrade? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Mercyful_Fate είπε Αναβάθμισες το Κλόβερ πριν ή μετά το Mojave upgrade? Πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Πριν. Λέω να το δοκιμάσω σε 2ο σκληρό δίσκο, και αν πετύχει τότε να το κάνω και στον κύριο δίσκο. Βλέπεις κανένα πρόβλημα για upgrade κατευθείαν από Sierra? Μιας και δεν το έχω αναφέρει προηγουμένως, να γράψω και εγώ το σύστημα/hardware μου εδώ: Dell Inspiron 3647 CPU: Intel Core i3 (4th Generation) RAM: 16GB DDR3 1600 MHz GPU: Intel HD Graphics 4400 Wifi: Αντικαταστάθηκε η μη συβατή κάρτα της Dell με μία Atheros A1311 βγαλμένη απο iMac Audio: Realtek Audio Codec ALC3600-CG Storage: SSD SanDisk Ultra II 480GB + HDD Western Digitar 1TB Τα πάντα δουλεύουν καλά, εκτός απο το FileVault (δεν το έχω κοιτάξει ακόμα) και το Sleep (το οποίο δεν το χρησιμοποιώ, αφού το μηχάνημα έχει μόλις 240W τροφοδοτικό και μένει μονίμως ανοιχτό). Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Mercyful_Fate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Mercyful_Fate είπε Λέω να το δοκιμάσω σε 2ο σκληρό δίσκο, και αν πετύχει τότε να το κάνω και στον κύριο δίσκο. Βλέπεις κανένα πρόβλημα για upgrade κατευθείαν από Sierra? Μιας και δεν το έχω αναφέρει προηγουμένως, να γράψω και εγώ το σύστημα/hardware μου εδώ: Dell Inspiron 3647 CPU: Intel Core i3 (4th Generation) RAM: 16GB DDR3 1600 MHz GPU: Intel HD Graphics 4400 Wifi: Αντικαταστάθηκε η μη συβατή κάρτα της Dell με μία Atheros A1311 βγαλμένη απο iMac Audio: Realtek Audio Codec ALC3600-CG Storage: SSD SanDisk Ultra II 480GB + HDD Western Digitar 1TB Τα πάντα δουλεύουν καλά, εκτός απο το FileVault (δεν το έχω κοιτάξει ακόμα) και το Sleep (το οποίο δεν το χρησιμοποιώ, αφού το μηχάνημα έχει μόλις 240W τροφοδοτικό και μένει μονίμως ανοιχτό). Εγώ το έκανα upgrade από High Sierra, θα σου γυρίσει τον δίσκο αυτόματα σε AFPS να ξέρεις. Επίσης να κοιτάξεις να κάνεις update τα kexts σου στις τελευταίες τους εκδόσεις. Πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κανένα, το Dark Mode πολύ ωραίο και ξεκούραστο στα δικά μου μάτια. Από άποψη απόδοσης στο Geekbench είχε και 500 μονάδες παραπάνω σε σχέση με το High Sierra. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από jimmakosapple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το update σε High Sierra πήγε καλά, με βάση τις οδηγίες στο πρώτο πόστ εδώ: https://www.tonymacx86.com/threads/update-directly-to-macos-high-sierra.232707/ Έπειτα, με βάση τις αντίστοιχες οδηγίες στο ίδιο φόρουμ, έκανα την απευθείας αναβάθμιση σε Mojave. Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε, αλλά στο πρώτο boot το Clover δεν έδειχνε καθόλου boot δίσκο (καμιά επιλογή). Άλλαξα στο BIOS τις ρυθμίσεις σε UEFI boot (από Legacy που ήταν) και εμφανίστηκαν κανονικά οι δίσκοι στο Clover. Ωστόσο, η εκκίνηση κολλάει σχεδόν αμέσως στην συννημένη εικόνα. Εννοείται έχω το πιο πρόσφατο Clover εγκατεστημένο στο EFI partition. Καμιά ιδέα? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Mercyful_Fate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 8:47 ΜΜ, jimmakosapple είπε Εγώ το έκανα upgrade από High Sierra, θα σου γυρίσει τον δίσκο αυτόματα σε AFPS να ξέρεις. Επίσης να κοιτάξεις να κάνεις update τα kexts σου στις τελευταίες τους εκδόσεις. Πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κανένα, το Dark Mode πολύ ωραίο και ξεκούραστο στα δικά μου μάτια. Από άποψη απόδοσης στο Geekbench είχε και 500 μονάδες παραπάνω σε σχέση με το High Sierra. Τι μηχανημα εχεις στησει; Εχεις πουθενα λιστα με το hardware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα