alexxkidd31 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε Απ οτι ειδα καπου,η Adobe χρησιμοποιει Quick Sync με το τελευταιο Premiere update;Καλό αυτό.Σε hackintosh δεν ξερω πως θα τα πηγαινει,λογω Apple ProRes,μεγαλο πλεονεκτημα.. Μία πρώτη έρευνα με οδήγησε σε αυτή την σύνθεση, γνώμες; (btw φαρμακείο το e-shop..) https://photos.app.goo.gl/8ycuoxzj0rUo4Qac2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Κανε όσο υπομονή χρειάζεται να είσαι λίγο πιο άνετος οικονομικά γιατί το budget σου σε οδηγεί σε εντελώς λάθος μονοπάτια. Άλλο το prores άλλο το Η264 - H265 άλλο το quicksync .. με σωστό build μπορεί κανείς να τα έχει όλα,φυσικά στην ανάλογη πλατφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 39 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Κανε όσο υπομονή χρειάζεται να είσαι λίγο πιο άνετος οικονομικά γιατί το budget σου σε οδηγεί σε εντελώς λάθος μονοπάτια. Άλλο το prores άλλο το Η264 - H265 άλλο το quicksync .. με σωστό build μπορεί κανείς να τα έχει όλα,φυσικά στην ανάλογη πλατφόρμα. Δηλαδή; Όχι τπτ άλλο, αλλά πρέπει άμεσα να φτιάξω έναν με 600-650 € , έχω πίεση χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στόχος - πολύ φτηνό, γενικής χρήσης, για ελαφριά δουλειά Photoshop και ελαφριά επεξεργασία βίντεο αυστηρά 1080p υλικού σε Final Cut Pro x. Καθόλου παιχνίδια Μέρη : CPU : Intel i-3 8100 box (με την δική του iGPU UHD 630 με graphic acceleration ) Μητρική : Asrock Z370 Pro4 RAM : G.Skill Aegis 8 GB DDR4-3000MHz SSD : PNY CS900 240 GB PSU : Thermaltake Smart SE 530W Case : Cougar MX330-X ΊΣΩΣ ξεχωριστή κάρτα γραφικών: SAPPHIRE RADEON PULSE RX 560 2GB PULSE RX 560 2G OC Κόστος: 450 € / με έξτρα GPU : 605 € Δεν μπορω να πάω παραπάνω για τώρα (πιστεύω ότι αυτή η κατασκευή μπορεί να αναβαθμιστεί μελλοντικά όμως, έτσι;) Γνώμες; Μπορώ να χαμηλώσω το κόστος 25 € αν επιλέξω την Gigabyte B360M HD3 motherboard Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από alexxkidd31 Λάθος σύνταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Στο τελευταιο clean install που εκανα, παρατηρησα κατι που δεν μου το εκανε πριν. Οταν αφηνω τον mac πολυ ωρα ανοιχτο, παει να κλεισει μονος του. Και τι εννοω, μπορει να τον χρησιμοποιω και να μην εχει κανενα θεμα, αλλα το βραδυ που θα τον αφησω ολο το βραδυ ανοιχτο, αυτος παει να κλεισει. Αλλα επειδη εχω το transmision ανοιχτο δεν κλεινει αν δεν πατησεις ΟΚ σε ενα παραθυρο. Εχει ομως κλεισει ολες τις εφαρμογες απο μονο του σαν καποιος να το εκανε Τερματισμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, Έχω ένα dv6000 με t8400 , 4gb ram παίζει να μπορέσω να περάσω sierra ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Στις 29/5/2018 στις 8:56 ΠΜ, sakis697 είπε Στο τελευταιο clean install που εκανα, παρατηρησα κατι που δεν μου το εκανε πριν. Οταν αφηνω τον mac πολυ ωρα ανοιχτο, παει να κλεισει μονος του. Και τι εννοω, μπορει να τον χρησιμοποιω και να μην εχει κανενα θεμα, αλλα το βραδυ που θα τον αφησω ολο το βραδυ ανοιχτο, αυτος παει να κλεισει. Αλλα επειδη εχω το transmision ανοιχτο δεν κλεινει αν δεν πατησεις ΟΚ σε ενα παραθυρο. Εχει ομως κλεισει ολες τις εφαρμογες απο μονο του σαν καποιος να το εκανε Τερματισμο. Εχουμε καμια ιδεα ρε παιδια; Το βαζω να μην κλεισει ποτε και μετα απο 40 λεπτα απραξιας κλεινει. Αν του βαλω κανω youtube να παιζει σε full screen τοτε μονο δεν κλεινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Στο Energy Saver επέλεξες να μην μπαίνει ποτέ σε sleep mode; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, coffeex είπε Στο Energy Saver επέλεξες να μην μπαίνει ποτέ σε sleep mode; Εννοείται. Κ την εντολή έχω τρέξει sudo pmset -a autopoweroff 0 αλλα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, sakis697 είπε Εννοείται. Κ την εντολή έχω τρέξει sudo pmset -a autopoweroff 0 αλλα τίποτα. Για δώσε pmset -g και γράψε εδώ τι σου βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, coffeex είπε Για δώσε pmset -g και γράψε εδώ τι σου βγάζει. Spoiler Sakiss-iMac:~ sakisglaveris$ pmset -g System-wide power settings: Currently in use: standby 1 Sleep On Power Button 1 womp 1 autorestart 0 hibernatefile /var/vm/sleepimage powernap 1 gpuswitch 2 networkoversleep 0 disksleep 0 sleep 0 (sleep prevented by Google Chrome, coreaudiod, coreaudiod, coreaudiod, sharingd) autopoweroffdelay 28800 hibernatemode 0 autopoweroff 0 ttyskeepawake 1 displaysleep 0 standbydelay 10800 Sakiss-iMac:~ sakisglaveris$ Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει αληθεια! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από sakis697 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Αυτό φταίει > autopoweroffdelay 28800 καλά τι smbios χρησιμοποιείς ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Αυτό φταίει > autopoweroffdelay 28800 καλά τι smbios χρησιμοποιείς ?! Νομίζω για το τελευταίο iMac. 18.3; Δεν είμαι στον υπολογιστή τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Όπα κατσε ειπες 40 λεπτά,το 28800 ειναι 8 ώρες. Στο bios εχεις πειράξει τιποτα στο energy ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Όπα κατσε ειπες 40 λεπτά,το 28800 ειναι 8 ώρες. Στο bios εχεις πειράξει τιποτα στο energy ? Όχι δεν έχω πειράξει κάτι. Πουθενά. Είναι όλα ίδια όπως κ πριν το clean install. Απλά τώρα κλείνει. Νομίζω στο 40λεπτο. 8 ώρες ούτε για αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα