Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 θα το προσπαθησω.το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει mac συστημα για να τα κατεβασω.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τα βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/3/2018 στις 6:29 ΜΜ, komis99 είπε θα το προσπαθησω.το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει mac συστημα για να τα κατεβασω.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τα βρω? Ναι βρίσκεις image του high sierra σε αρχείο raw και το περνάς σε στικακι με το windiskimager32 ( με windows ) Μπήκε επιτυχώς και το update 10.13.4 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από pc_admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 hours ago, pc_admin said: Ναι βρίσκεις image του high sierra σε αρχείο raw και το περνάς σε στικακι με το windiskimager32 ( με windows ) Μπήκε επιτυχώς και το update 10.13.4 Έχω την 10.13.3 supplemental update στο hackintosh μου. Την 10.3.4 μπορώ να την κατεβάσω από το appstore? Εσύ πως το έκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ολα τα updates τα εχω βαλει κανονικα απο το app store .Mου εβγαλε ειδοποιηση οτι υπαρχει νεο update και το εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μάλλον το αντίθετο ξέρω. Οτι δηλαδή, επειδή τα κανονικά μακ έχουν ΑΤΙ κάρτες, αυτές λειτουργούν καλύτερα και σε hackindosh. Αντίθετα, οι "καινουργιες" nvidia, δηλαδή από 8ΧΧ και πάνω, έχουν ψηλοπροβλήματα (δηλαδή δεν λειτουργούν αμέσως, χρειάζονται επιπλέον drivers). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanelk Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια. Εχω εγκαταστησει macOS στο pc μου και θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων.Συγκεκριμενα εχω την GTX 650 ti και θελω να την αντικαταστησω με την GTX 1050 ti. Πρεπει να κανω καποια διαδικασια για να την αναγνωρισει το συστημα μου πχ να τρεξω multibeast? Η θα γινει αυτοματα η ολη διαδικασια? Σας ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Στις 31/3/2018 στις 9:28 ΠΜ, pc_admin είπε Ναι βρίσκεις image του high sierra σε αρχείο raw και το περνάς σε στικακι με το windiskimager32 ( με windows ) Μπήκε επιτυχώς και το update 10.13.4 Απλα περναω το iso me to diskimager η θελει και τα αλλα κολπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μετά άντε ψάξε βρες h/w...: https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-04-02/apple-is-said-to-plan-move-from-intel-to-own-mac-chips-from-2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, pcmaniac137 είπε Απλα περναω το iso me to diskimager η θελει και τα αλλα κολπα? οχι iso , raw και το diskimager32 χωρις "αλλα κολπα" 2 ώρες πριν, koftis650 είπε Μετά άντε ψάξε βρες h/w...: https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-04-02/apple-is-said-to-plan-move-from-intel-to-own-mac-chips-from-2020 πανε να το κανουν οπως τα iphone . Αντε βαλε αν μπορεις ios σε αλλο κινητο εκτος iphone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, pc_admin είπε οχι iso , raw και το diskimager32 χωρις "αλλα κολπα" πανε να το κανουν οπως τα iphone . Αντε βαλε αν μπορεις ios σε αλλο κινητο εκτος iphone... Project "kalamata" !!! https://arstechnica.com/gadgets/2018/04/apple-is-exploring-macs-running-its-own-cpus-but-that-dream-is-a-long-way-off/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδες οποιος μπορει ας ριξει μια ματια Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Predatorkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 παιδες να κανω ενα μικρο hijack στο νημα... ενδιαφερομαι να στησω ενα απλο hackintosh... κυριως για να μαθω το λογισμικο, και αν μ αρεσει να δω μετα τι και πως... παιζει καπου καποιος οδηγος επιλογης υλικων?.. φανταζομαι καποιον απλο-φθηνο am4 η pentium και ισως καμια gt730 vga.. δεν εχω απαιτησεις... το μονο που θα θελα ειναι να ειναι Mini itx μορφη και να μην ζεστενεται για να μπει σε μικρακι κουτι... καθε πληροφορια καλοδεχουμενη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo_21pat Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Tsakalos! είπε παιδες να κανω ενα μικρο hijack στο νημα... ενδιαφερομαι να στησω ενα απλο hackintosh... κυριως για να μαθω το λογισμικο, και αν μ αρεσει να δω μετα τι και πως... παιζει καπου καποιος οδηγος επιλογης υλικων?.. φανταζομαι καποιον απλο-φθηνο am4 η pentium και ισως καμια gt730 vga.. δεν εχω απαιτησεις... το μονο που θα θελα ειναι να ειναι Mini itx μορφη και να μην ζεστενεται για να μπει σε μικρακι κουτι... καθε πληροφορια καλοδεχουμενη.. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσες να το εγκαταστήσεις σε pentium. Αν κάνεις αναζήτηση hackintosh hardware θα βρείς σελίδες που μιλάνε για αυτό και θα πάρεις μια ιδέα, αλλά θα σου πουν καλύτερα και οι υπόλοιποι γι αυτό. Μέχρι να αποφασίσεις όμως το υλικό, θα μπορούσες να το εγκαταστήσεις και σε VirtualBox. Το οποίο δουλεύει κανονικά, μπορείς να έχει και internet και να δείς και πως είναι το λογισμικό που θές. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από neo_21pat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μπορει να βαλει καποια παλιοτερη εκδοση οχι high sierra ,mountain lion ή κατι τετοιο αλλα το μεγαλυτερο θεμα θα ειναι οι drivers πιστευω . Και δεν μπορεις να δεις τι θα προκυψει στο θεμα αυτο απο πριν παρα μονο οταν στησεις το συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Βασικα να σας πω το εχω στο μυαλο μου... χρειαζομαι ενα δευτερο pc.. χαμηλης καταναλωσης, μικρο μεγεθος, για αναπαραγωγη μουσικης και μονο... και ειπα, ας δοκιμασω hakintosh, κατι που δεν εχω ασχοληθει ποτε... ε και εχω στο μυαλο μου κατι πολυ περιορισμενου budget.. γιατι βλεπω να προτεινουν πραγματα πχ i3 και πανω, μητρικες με 100+ κτλ... ε ξεφευγει παρα πολυ για το budget μου... γιαυτο ρωτησα, μηπως καποιος εστησε κατι πολυ φθηνο, παρομοιο με αυτο που λεω, και μπορουσε να μου προτεινει .. Πχ ενας pemtium με μια απλη μητρικουλα, 8gb ram και ενας ssd βαρια βαρια παει 200ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα