pc_admin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Πως παιδευεται κανεις τζαμπα... Ολα τα προβληματα λυθηκαν αμεσως με το σωστο image (high sierra 10.13.1 ) που ηταν μπροστα μου ,ενω τοσο καιρο εψαχνα στο youtube που καθε αμπαλος εβαζε οδηγιες και image του high sierra πεντακαθαρο image,με την εννοια οτι ηταν χωρις σαλτσες και "fixes" ,μπηκε αμεσως χωρις προβλημα, το multibeast εγκατασταθηκε κανονικα με drivers κτλ και δεν χρειστηκε να βαλω drivers για την 660 αφου τους ειχε ηδη το λειτουργικο κ απλα ενεργοποιηθηκαν ...ολα τοσο απλα! το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι αναβαθμιση στην τελευταια 10.13.3 ,θα το δω και αυτο αλλα κι με υτην να ειμαι μια χαρα ειναι!
tsirik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο Team Ερώτηση..όντας newbie σε εγκατασταση Hackintosh χαροπαλεύω να bootάρω σε αυτή τη σακαράκα Mobo: Asus p5k Graphics: GIGABYTE GV-N630-1GI CPU: Intel core 2 quad 6600 Ram 5GB DDR2 800MHZ Εχω ελπίδα για οποιηδήποτε OS η τσάμπα τυραννιέμαι? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από tsirik
pc_admin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsirik είπε Καλησπέρα στο Team Ερώτηση..όντας newbie σε εγκατασταση Hackintosh χαροπαλεύω να bootάρω σε αυτή τη σακαράκα Mobo: Asus p5k Graphics: GIGABYTE GV-N630-1GI CPU: Intel core 2 quad 6600 Ram 5GB DDR2 800MHZ Εχω ελπίδα για οποιηδήποτε OS η τσάμπα τυραννιέμαι? φυσιολογικα el capitan θα μπορει να μπει, 4 gb ram εχει απαιτηση, με 8 βεβαια ακομα καλυτερα Καποιος πιο εμπειρος να πει κι αυτος και το δικο μου δεν ειναι και τοσο καινουριο του 2010 ειναι το pc core i5 750 socket 1156 καρτα γραφικων αλλαξα μονο *ps μπηκε και το update 10.13.3 κανονικα χωρις προβλημα ,σε συνεχεια του προυγουμενου ποστ που ειχα Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από pc_admin
tsirik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Εγω ούτε Boot δεν καταφέρνω εχω φαει 3 μέρες με άπειρα youtubοβίντεα ....αν το καταφερω και μείνω ευχαριστημενος θα προχωρήσω σε αγορά να στησω ενα καλό tower hackintosh. 1
nextsak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλημέρα σε ολους. Για τους φίλους που "παιδεύονται", να σας πω την εμπειρια μου. Δεν είχα καμιά σχέση με pc και δούλευα επαγγελματικά mac όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια στιγμή όμως λόγω έλλειψης σύγχρονου mac για τη μεγάλη cinema display που είχα, αποφάσισα να ασχοληθώ με hackintosh. Με καμία σχετική πείρα, πάρα μόνο "πιάνουν τα χέρια μου", όπως όλοι οι Έλληνες και αρκετό διάβασμα. Φυσικά οι οδηγοί από tony είναι σαν ευαγγέλιο. https://www.tonymacx86.com Έστησα το κάτωθι πριν ένα χρόνο και δουλεύει άψογα με High Sierra 10.13.2 και monitor 4k 40". Gigabyte z170x ultra gaming i5 6600 32 GB ram 500 GB Samsung 960 nvme M2 500 GB Samsung 750 evo. Nvidia GTX 1050ti Ευτυχώς τα προβλήματα ήταν λίγα και εύκολα σχετικά διαχειρίσιμα. Μέχρι και patchakia κατάφερα να φτιάξω. Μπορεί να παιδευτείτε λίγο περισσότερο από το αγοράζατε mac, άλλα νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τα χρήματα που γλυτωνεις. Έστησα ένα και σε ένα φίλο και όλα καλά. Να φανταστείτε, είμαι έτοιμος να δώσω αυτό και να στήσω ένα πιο καινούργιο ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στους φίλους που απογοητεύονται. Φιλικά
pc_admin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, tsirik είπε Εγω ούτε Boot δεν καταφέρνω εχω φαει 3 μέρες με άπειρα youtubοβίντεα ....αν το καταφερω και μείνω ευχαριστημενος θα προχωρήσω σε αγορά να στησω ενα καλό tower hackintosh. Απο το youtube θα δεις τον καθε ενα να λεει την αμπαλοσυνη του Εχω γραψει οδηγο σε προυγουμενο ποστ σε αυτο το θεμα πριν 1-2 χρονια πως εστησα el capitan χωρις κοπο ,βρες το ,πιστευω θα δουλεψει και στο συστημα σου Μεγαλη σημασια παιζει το αρχειο image που χρησιμοποιεις . Εγω ειχα το pwn el capitan βαλει και εκανα το στικ με το transmac
tsirik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλημέρα Το θέμα μου είναι οτι δεν έστεισα τον πύργο σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα, απλά τον ξέθαψα και προσπαθώ. Ίσως δυσκολεύομαι στο οτι δεν είναι UEFI BIOS αλλα Legacy. Έχω δοκιμάσει πάρα πολούς τρόπους αλλά δυστυχώς τίποτα..Υπάρχει κάποιος στην Αττική που να προσφέρει εγατάσταση Hackintosh ? Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει. 2 ώρες πριν, nextsak είπε Καλημέρα σε ολους. Για τους φίλους που "παιδεύονται", να σας πω την εμπειρια μου. Δεν είχα καμιά σχέση με pc και δούλευα επαγγελματικά mac όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια στιγμή όμως λόγω έλλειψης σύγχρονου mac για τη μεγάλη cinema display που είχα, αποφάσισα να ασχοληθώ με hackintosh. Με καμία σχετική πείρα, πάρα μόνο "πιάνουν τα χέρια μου", όπως όλοι οι Έλληνες και αρκετό διάβασμα. Φυσικά οι οδηγοί από tony είναι σαν ευαγγέλιο. https://www.tonymacx86.com Έστησα το κάτωθι πριν ένα χρόνο και δουλεύει άψογα με High Sierra 10.13.2 και monitor 4k 40". Gigabyte z170x ultra gaming i5 6600 32 GB ram 500 GB Samsung 960 nvme M2 500 GB Samsung 750 evo. Nvidia GTX 1050ti Ευτυχώς τα προβλήματα ήταν λίγα και εύκολα σχετικά διαχειρίσιμα. Μέχρι και patchakia κατάφερα να φτιάξω. Μπορεί να παιδευτείτε λίγο περισσότερο από το αγοράζατε mac, άλλα νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τα χρήματα που γλυτωνεις. Έστησα ένα και σε ένα φίλο και όλα καλά. Να φανταστείτε, είμαι έτοιμος να δώσω αυτό και να στήσω ένα πιο καινούργιο ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στους φίλους που απογοητεύονται. Φιλικά Σε τι τιμή θα το κοστολογούσες φίλε μου το Setup σου αν το έδινες ? και τι ram του έχεις βάλει ?? 1 ώρα πριν, pc_admin είπε Απο το youtube θα δεις τον καθε ενα να λεει την αμπαλοσυνη του Εχω γραψει οδηγο σε προυγουμενο ποστ σε αυτο το θεμα πριν 1-2 χρονια πως εστησα el capitan χωρις κοπο ,βρες το ,πιστευω θα δουλεψει και στο συστημα σου Μεγαλη σημασια παιζει το αρχειο image που χρησιμοποιεις . Εγω ειχα το pwn el capitan βαλει και εκανα το στικ με το transmac Κοίταξα στο προφίλ σου δεν πρόσεξα να έχεις postarει κάποιον οδηγο.. Αν το έχεις εύκαιρο ρίξε ένα Link να κάνωμε άλλη μια προσπαθεια.
jimisvog Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 4 hours ago, nextsak said: Καλημέρα σε ολους. Για τους φίλους που "παιδεύονται", να σας πω την εμπειρια μου. Δεν είχα καμιά σχέση με pc και δούλευα επαγγελματικά mac όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια στιγμή όμως λόγω έλλειψης σύγχρονου mac για τη μεγάλη cinema display που είχα, αποφάσισα να ασχοληθώ με hackintosh. Με καμία σχετική πείρα, πάρα μόνο "πιάνουν τα χέρια μου", όπως όλοι οι Έλληνες και αρκετό διάβασμα. Φυσικά οι οδηγοί από tony είναι σαν ευαγγέλιο. https://www.tonymacx86.com Έστησα το κάτωθι πριν ένα χρόνο και δουλεύει άψογα με High Sierra 10.13.2 και monitor 4k 40". Gigabyte z170x ultra gaming i5 6600 32 GB ram 500 GB Samsung 960 nvme M2 500 GB Samsung 750 evo. Nvidia GTX 1050ti Ευτυχώς τα προβλήματα ήταν λίγα και εύκολα σχετικά διαχειρίσιμα. Μέχρι και patchakia κατάφερα να φτιάξω. Μπορεί να παιδευτείτε λίγο περισσότερο από το αγοράζατε mac, άλλα νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τα χρήματα που γλυτωνεις. Έστησα ένα και σε ένα φίλο και όλα καλά. Να φανταστείτε, είμαι έτοιμος να δώσω αυτό και να στήσω ένα πιο καινούργιο ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ αυτή είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στους φίλους που απογοητεύονται. Φιλικά Με τους WebDriver της Nvidia είσαι ευχαριστημένος; Έχω καμιά εβδομάδα που ολοκλήρωσα το setup μου με: Z370 Pro4 i5 8400 GTX 1050Ti 16gb Ram και παρατηρώ κάποια micro-lag σε αλλαγή workspaces ή βλέποντας netflix ενώ browsαρω παράλληλα στην άλλη οθόνη.
nextsak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 το lag μικρό η μεγάλο είναι γνωστό και δύστυχος άλυτο πρόβλημα. Η μονή λύση είναι ένα προγραμματάκι που σου βάζει τους τελευταίους λειτουργικούς οδηγούς της κάρτας. https://github.com/vulgo/webdriver.sh Έχει οδηγούς και στο tony
nextsak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, tsirik είπε Καλημέρα Το θέμα μου είναι οτι δεν έστεισα τον πύργο σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα, απλά τον ξέθαψα και προσπαθώ. Ίσως δυσκολεύομαι στο οτι δεν είναι UEFI BIOS αλλα Legacy. Έχω δοκιμάσει πάρα πολούς τρόπους αλλά δυστυχώς τίποτα..Υπάρχει κάποιος στην Αττική που να προσφέρει εγατάσταση Hackintosh ? Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει. Σε τι τιμή θα το κοστολογούσες φίλε μου το Setup σου αν το έδινες ? και τι ram του έχεις βάλει ?? Κοίταξα στο προφίλ σου δεν πρόσεξα να έχεις postarει κάποιον οδηγο.. Αν το έχεις εύκαιρο ρίξε ένα Link να κάνωμε άλλη μια προσπαθεια. Δεν έχω κάνει post κάποιον οδηγό. Υπάρχουν αρκετοί στο https://www.tonymacx86.com Όσον άφορα το setup η μνήμη αναφέρεται στα στοιχειά μου στο κάτω μέρος. 32gb ddr4 sta 2400
tsirik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Εν τέλει κατάφερα να περάσω Yosemite Δεν είχα ήχο και Ethernet αλλα με τα kexts αυτα https://www.osx86.net/files/file/3620-109-13a603-asus-p5k-install-pack/ Έκανα ενα βήμα παραπέρα.... Το μόνο θέμα που ψαχνωμαι είναι οτι εχω ήχο μόνο στο ένα Ηχειο και αυτό παρα πολύ χαμηλά... Αν φανταζεται κανείς κατι ας στείλει μπας και το φτιάξω και αυτό Ευχαριστω εκ των προτέρων
pc_admin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, tsirik είπε Εν τέλει κατάφερα να περάσω Yosemite Δεν είχα ήχο και Ethernet αλλα με τα kexts αυτα https://www.osx86.net/files/file/3620-109-13a603-asus-p5k-install-pack/ Έκανα ενα βήμα παραπέρα.... Το μόνο θέμα που ψαχνωμαι είναι οτι εχω ήχο μόνο στο ένα Ηχειο και αυτό παρα πολύ χαμηλά... Αν φανταζεται κανείς κατι ας στείλει μπας και το φτιάξω και αυτό Ευχαριστω εκ των προτέρων δοκιμασες να βαλεις το multibeast για ηχο? εχει υποστηριξη σε πολλα chipset.Εγω απο εκει εβαλα ηχο κ παιζει αψογα
tsirik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 ναι κανονικα..ήχα ήχο μόνο απο το ένα ηχείο...αν έβγαζα λιγο το βύσμα είχα μόνο απ το άλλο...τι να πώ δεν ξέρω και δεν κατάφερα και με το chimera να το κάνω να κανει boot κατ ευθείαν απ τον σκληρό
pc_admin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 το multicast επισης κανει κανει post install για boot απο το σκληρο κατευθειαν
tsirik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Είχε το Chimera μεσα το Clover που κατέβασα για το yosemite το πέρασα μέσα στον σκληρό αλλα δεν bootare Παω να δοκιμάσω Sierra τώρα μπας και. Εν το μεταξύ το Unibeast για να διαβάσει το OS πρέπει αυστηρα και μόνο να το κατεβάσεις απο το apple store ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα