Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι φαινονται μικρα.το ειχα δει αυτο το αρθρο αλλα μου φαινονται ψιλο δυσκολα!

το προσπαθησα και αυτο με το i message αλλα δεν τα καταφερα! δεν δουλευε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δύσκολο δεν είναι 

Ακολούθησε την διαδικασία σε αυτό το site δες ποιο ειναι το DisplayProductID κ DisplayVendorID της οθονης σου συμπληρωσε το εκει στην φορμα κατεβασε το αρχειο και περνα το οπως λεει.Μετα με ενα tool αλλαζεις την αναλυση.Πιστεψε με θα σε βολεψει

Δύσκολο δεν είναι

Ακολούθησε την διαδικασία σε αυτό το site δες ποιο ειναι το DisplayProductID κ DisplayVendorID της οθονης σου συμπληρωσε το εκει στην φορμα κατεβασε το αρχειο και περνα το οπως λεει.Μετα με ενα tool αλλαζεις την αναλυση.Πιστεψε με θα σε βολεψει

Για τις ειδοποιήσεις ήταν τελικά το config.plist είχα ξεχάσει να περάσω το δικό μου config. Σήμερα θα δοκιμάσω περί οθόνης και για το I message.

Σε ποσό καιρό περίπου βγαίνουν οι οδηγοί για την κάρτα γραφικών όταν γίνεται μια αναβάθμιση ;

Για τις ειδοποιήσεις ήταν τελικά το config.plist είχα ξεχάσει να περάσω το δικό μου config. Σήμερα θα δοκιμάσω περί οθόνης και για το I message.

Σε ποσό καιρό περίπου βγαίνουν οι οδηγοί για την κάρτα γραφικών όταν γίνεται μια αναβάθμιση ;

Άμεσα, δύσκολα κ σπάνια πιάνουν τις 2 ήμερες.

Επεξεργαστή έχεις τον 6600k? Αν ναι κατέβασε αυτό και copy it to EFI/CLOVER/ACPI/patched/ και κανε reboot. Source

Διορθώνει διάφορα για τον cpu clock speeds,sleep mode κτλ.Θα δεις και διαφορα και στο boot 

Επεξεργαστή έχεις τον 6600k? Αν ναι κατέβασε αυτό και copy it to EFI/CLOVER/ACPI/patched/ και κανε reboot. Source

Διορθώνει διάφορα για τον cpu clock speeds,sleep mode κτλ.Θα δεις και διαφορα και στο boot

Ναι ναι τον 6600k. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σήμερα θα τα δοκιμάσω όλα και θα ποστάρω πάλι.

παίδες είχε κανείς θέμα με τη ρύθμιση φωτεινότητας μετά την αναβάθμιση σε 10.12.4;;; Ενώ δείχνει ότι δουλεύει δεν κάνει κάτι, είτε τη ρυθμίζω με τον slider από prefrences είτε με τα πλήκτρα φωτεινότητας. Είδα σε ξένα φόρουμ ότι έχουν και άλλοι θέμα. Το έλυσε κανείς;

Γρήγορα ερώτηση.. επειδή από ότι φαίνεται drivers για pascal θα αργήσουν ακόμη να έρθουν, γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα να στήσω dualboot win/macOS και τα 2 λειτουργικά να τραβάνε από 2 διαφορετικά sources;

Θα έχω συνδεδεμένο hdmi στην GPU (gtx 1060) και vga για τα Onboard γραφικά του i5-6600.

Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω όταν bootάρω σε windows να περνάει η εικόνα μέσα από hdmi και όταν bootάρω macOS να περνάει μέσα από τα embedded γραφικά για να μην μπλέξω με τους drivers της GPU ή θα μπλεχτεί χειρότερα η κατάσταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατησα να κανει το update μεσα απο το AppStore και εχει κολλησει εδω και κανα 30λεπτο στη μαυρη οθονη με το μηλο.
Γραφει: Installing Software Update: About 8 minutes

Εχω κανει αλλα 2 updates με τον ιδιο τροπο πιο παλια και δεν μου ειχε κολλησει.

Τι κανω, περιμενω και αλλο μπας και ξεκολλησει;
Αν κανω restart θα ξεκινησει παλιβαπο την αρχη το update;

Edit: Τελικά έκανα restart. Για καλή μου τύχη, άνοιξε ξανά ο υπολογιστής και το update έχει περαστεί. :D

Επεξ/σία από Indiko_Xoiridio

Mαστορια μου, εαν πουμε οτι θελω απο την αρχη να χτισω ενα οικονομικο συστημα για να βαλω hackintos, που βρισκουμε τι ταιριαζει?.. θα αγοραστουν ολα.. και θα προτημουσα σε itx version μιας και εχω ενα κουτακι σπεσιαλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...