Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασε και κανε το εγκατάσταση και μετα ρεσταρτ

https://drive.google.com/open?id=0Bx3xtAddWjGfcVVySl9PUF9VMGs

αν πάλι δεν υπάρχει ήχος κατέβασε το παρακάτω και τρεξτο.

https://github.com/toleda/audio_CloverALC/blob/master/audio_cloverALC-120.command.zip

Print: Entry, ":CFBundleShortVersionString", Does Not Exist

Error occurred, AppleHDA.kext/Contents/Info.plist/BundleShortVersionString not found

No system files were changed

To save a Copy of this Terminal session: Terminal/Shell/Export Text As ...

logout

Saving session...

...copying shared history...

...saving history...truncating history files...

...completed.

[Process completed]

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν βαλω  980ti δουλευει στα sierra?η την 1070 δουλευει?

Ωχ ναι ξεχασα κανε πρωτα mount to EFI partition που εχεις κανει εγκατεστημένα τα Sierra και μετα τρέξε το αρχειο

Κανε το με αυτο

https://drive.google.com/open?id=0Bx3xtAddWjGfOFlxMzJYU0hsOHc

παλι το ιδιο μηνυμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!
Είμαι νέος στο φόρουμ και νέος-άσχετος οσο αναφορά το λειτουργικό σύστημα των "MAC".
Σκοπευώ να αγοράσω ενα macbook pro ή iMAC υπολογιστή για επαγγελματική χρήση και σχεδιασμό εφαρμογών για ios.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω ιδέα και θέλω να επενδύσω πάνω σε κάτι καλό για να κάνω τη δουλειά μου.
Δεν γνωρίζω τί είναι καλύτερο και ποιές οι διαφορές στα λειτουργικά των mac αλλά και στο τί να επιλέξω λάπτοπ ή σταθερό υπολογιστή.
Όποια βοήθεια-πρόταση δεκτή,
Σας ευχαριστώ!

*Έχω αρκετά καλό pc με i7 4.5GHZ, 32GB ram με win 10 και ενα άλλο με i5 3470 3.2GHZ, 16GB RAM ΑΛΛΑ σε κανένα από τα δυο δεν κατάφερα να τρέξω με VMWARE το MACOS X iso που βρήκα στο ίντερνετ... Υπάρχει καμια περίπτωση να γλιτώσω το πρόσθετω κόστος και να καταφέρω κάπως να περάσω λειτουργικό mac σε windows pc;

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά είχα ανοίξει το αρχείο grub.cfg και του πρόσθεσα τα παρακάτω

menuentry "Mac OS X" {
        set root=(hd1)
        chainloader +1
}

Τελικα εβαλα σε ενα δισκο Windows και Linux, και με το παραπανω στο grub.cfg βλεπει και τα τρια λειτουργικα ο Grub και χωρις να πεταει καποιο μηνυμα το Mac. Ετσι θα το εχω παντα (καθομουν και πεδευομουν).

Το μονο προβληματακι ειναι στα update του Linux με σβηνει το παραπανω, αλλα το ξαναπροσθετω και ολα καλα!  :)

Δημοσ.

Πήρα την 980ti προσπαθώ μέσω web instsller αλλά κάθε φορά μου κάνει reset στα γραφιξα του sierra.

Έθεσα και στον clover να ξεκινάει με nvda

Αν βάλω στον clover την επιλογή web installer έχω μαύρη οθόνη. Τι κάνω λάθος ;

Δημοσ.

Πήρα την 980ti προσπαθώ μέσω web instsller αλλά κάθε φορά μου κάνει reset στα γραφιξα του sierra.

Έθεσα και στον clover να ξεκινάει με nvda

Αν βάλω στον clover την επιλογή web installer έχω μαύρη οθόνη. Τι κάνω λάθος ;

Έκανες εγκατάσταση από την αρχή?Με τα settings που έβαλα πιο πίσω απλα bootara και έκανα εγκατάσταση τους drivers της nvidia και δεν χρειαστήκανε τίποτε άλλο. Επανεκκίνηση και τους πήρε χωρίς να πειράξω τίποτα. Υπόψιν πρέπει να το έχεις επιλεξει iMac 14,2 αλλιως θα εχεις θεματακια (Problem 4: Monitor goes to sleep at the end of the boot sequence when using iMac15,1 or iMac17,1 or MacPro 6,1 system definition)

Δημοσ.

Έκανες εγκατάσταση από την αρχή?Με τα settings που έβαλα πιο πίσω απλα bootara και έκανα εγκατάσταση τους drivers της nvidia και δεν χρειαστήκανε τίποτε άλλο. Επανεκκίνηση και τους πήρε χωρίς να πειράξω τίποτα. Υπόψιν πρέπει να το έχεις επιλεξει iMac 14,2 αλλιως θα εχεις θεματακια (Problem 4: Monitor goes to sleep at the end of the boot sequence when using iMac15,1 or iMac17,1 or MacPro 6,1 system definition)

Τα πέρασα από την αρχή και όλα δουλεύουν ρολόι. Έχω ήχο εικόνα όλα μια χαρά. Ήταν αυτό με το με το imac 14.2

Έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω.

Ενώ πριν είχα notification για τα πάντα mail, Facebook , calendar τώρα δεν έχω για τίποτα. Τι clear cache έκανα στον safari τι delete το keychain τι πέρασμα οκά τα account τίποτα όμως

Δημοσ.

Λες για USB3 ;

Τα εμπρός δεν δουλεύουν ! Τα πίσω USB 2 και USB 3 δουλεύουν μια χαρά. Κάτι για port limit διάβασα αλλά δεν έβγαλα άκρη ! Πήγα να το κάνω εγκατάσταση με multi beast αλλά απέτυχε

Δημοσ.

Βασικα με USB δεν ασχολήθηκα πολυ διοτι λειτουργούσαν ολα απο την αρχη.Δεν εκανα port limit κτλ. Το μονο που εκανα εξαρχής διοτι στην αρχη δεν μπουταρε καν ηταν να επιλεξω στον bootloader τα παρακατω.Στην συνεχεια βεβαια εκανα edit το  config.plist στο EFI.

Devices ->USB->FixOwnership= yes και Inject=yes

(edit θα ηταν καλύτερα να το κάνεις με αυτο)

Ποια οθόνη έχεις?Τι ανάλυση εχει?

Δημοσ.

Βασικα με USB δεν ασχολήθηκα πολυ διοτι λειτουργούσαν ολα απο την αρχη.Δεν εκανα port limit κτλ. Το μονο που εκανα εξαρχής διοτι στην αρχη δεν μπουταρε καν ηταν να επιλεξω στον bootloader τα παρακατω.Στην συνεχεια βεβαια εκανα edit το config.plist στο EFI.

Devices ->USB->FixOwnership= yes και Inject=yes

(edit θα ηταν καλύτερα να το κάνεις με αυτο)

Ποια οθόνη έχεις?Τι ανάλυση εχει?

Θα δοκιμάσω και με αυτό που λες.

Dell u2515h 2k είναι.

Με τα sierra 10.12.3 έχεις θέμα με ειδοποιήσεις από mail Facebook calendar ??

Δημοσ.

Οχι δεν έχω θέμα με ειδοποιήσεις. Δες εδω μηπως χρειάζεται να αλλάξεις serial number του iMac 14,2.

Σχετικά με την οθόνη χρησιμοποιείς  την ανάλυση 2560x1440? Εγω όταν  ειχα  την  UP2516D επειδη σε αυτην την ανάλυση μου φαινόταν πολύ μικρά τα γράμματα είχα ενεργοποιήσει το hidpi να φαίνονται μεγάλα σαν 1080p αλλα ανάλυση 2560x1440.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...