Piterakos83 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 δηλαδή βγάζει κάποιο kernel panic; βοήθα με γιατί δεν καταλαβαίνω καλά το "λεει να κανω reboot τον υπολογιστη ή να επιλεξω αλλα boot option" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 δηλαδή βγάζει κάποιο kernel panic; βοήθα με γιατί δεν καταλαβαίνω καλά το "λεει να κανω reboot τον υπολογιστη ή να επιλεξω αλλα boot option" Οταν μπαινεις στον υπολογιστη σου και δεν εχεις καποιο λειτουργικο το 1ο πραγμα που σου λεει μετα την motherboard ειναι να σου πει να κανεις reboot ή να επιλεξεις μια boot συσκευη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό σημαίνει ότι δε μπουταρει καν από το usb. Δες μήπως παρέλειψες κάτι στη διαδικασία δημιουργίας του στικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Περιμένω έναν Samsung 960 EVO NVMe. Καμιά συμβουλή; Θέλω να τον κάνω να μπουταρει το sierra se gigabyte z170. Διαβάζω ότι έχει ο tony άλλα τα έχω μπλέξει λίγο, είμαι και άσχετος. Κάποιος που τον έχει βάλει να μου πει πως να το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Περιμένω έναν Samsung 960 EVO NVMe. Καμιά συμβουλή; Θέλω να τον κάνω να μπουταρει το sierra se gigabyte z170. Διαβάζω ότι έχει ο tony άλλα τα έχω μπλέξει λίγο, είμαι και άσχετος. Κάποιος που τον έχει βάλει να μου πει πως να το κάνω; Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσεις όπως στον οδηγό δεν έχει κάτι διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μα αυτο λεω. Την διαδικασια δεν πολυκαταλαβαινω. Καποιος που το εχει ηδη κανει και να μου απλοποιησει καπως τα βηματα, ετσι που να τα καταλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό σημαίνει ότι δε μπουταρει καν από το usb. Δες μήπως παρέλειψες κάτι στη διαδικασία δημιουργίας του στικ Δεν εχω παραλειψει κατι. Το εχω κανει γυρω στις 15 φορες με διαφορετικα στικ. Και δεν εχω και πολλα περιθωρια να κανω λαθος μονο next πατας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω παραλειψει κατι. Το εχω κανει γυρω στις 15 φορες με διαφορετικα στικ. Και δεν εχω και πολλα περιθωρια να κανω λαθος μονο next πατας. Μήπως κάποια στιγμή ενεργοποίησες στο ΒΙΟS το Legacy Boot και δεν σου βλέπει τώρα το EFI USB που έχεις φτιάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως κάποια στιγμή ενεργοποίησες στο ΒΙΟS το Legacy Boot και δεν σου βλέπει τώρα το EFI USB που έχεις φτιάξει; Επισης οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Σε PC με τα εξής χαρακτηριστικά, υπάρχει περίπτωση να μπουν τo Mac OS X Snow Leopard ή το Lion; CPU:Intel Core 2 Duo T5800RAM:2GB DDR2MOBO:Asus IMISR-VM GPU:Intel X3100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει κάποια πρόταση για όσο το δυνατόν φθηνότερο λάπτοπ που να είναι εύκολο να στηθεί hackintosh? Η χρήση του απο λειτουργικά συστήματα θα είναι μόνο Linux και osx (αν και εφόσον είναι εύκολο στο hackintosh) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει κάποια πρόταση για όσο το δυνατόν φθηνότερο λάπτοπ που να είναι εύκολο να στηθεί hackintosh? Η χρήση του απο λειτουργικά συστήματα θα είναι μόνο Linux και osx (αν και εφόσον είναι εύκολο στο hackintosh) Μάρκα συγκεκριμένα και μοντέλο δεν έχω να προτείνω. Δες όμως τι μπορείς να βρεις στα λεφτά που θες και ψάξε στο google αν υπάρχει ήδη στημένο osx σε αυτά που βρίσκεις από κάποιον άλλο (να το έχει κάνει δλδ κάποιος). Εκείνο που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις κάτι με επεξεργαστή i3/i5/i7 3ης γενιάς και πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Εκτος το USB πληκτρολογιο που χρησιμοποιω στο Sierra, εχω ενα PS/2 Keyboard τις Logitech που θελω να χρησιμοποιω, αλλα οπως γνωριζω δεν παιζει συνδεση PS/2 σε Mac αν δεν κανω λαθος. Eιναι αυτο: http://www.ebay.com/itm/LOGITECH-KEYBOARD-PC-Y-SAE71-SK-2930-/322393472440?hash=item4b1025fdb8:g:~yoAAOSw4DJYfcwL Καπου διαβασα και κατεβασα ενα .kext, το ''VoodooPS2Controller'' απο εδω: https://www.tonymacx86.com/resources/voodoops2controller.288/ και το μετεφερα στα kext του clover, απο εκει το ετρεξα με Kext Utility. Ομως στην επανεκκινηση δεν ανοιγε το Sierra (μου εβγαλε γραμματα στο μηλο.) Επρεπε να μπω με το USB για να σβησω το .kext και μετα εκκινησε. Yπαρχει αλλος τροπος να μπορει να δουλεψει το πληκτρολογιο; Exω PS-2 Keyboard to USB Αdapter αλλα και παλι δεν δουλευει. http://www.e-shop.gr/startech-replacement-ps-2-keyboard-to-usb-adapter-f-m-p-PER.813344 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2017 από fearless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ποια συγχρονη motherboard (που εχετε δοκιμασει) προτεινετε για pc kai mac (hackintosh). Απο CPU εχω intel i7 6700 , 16 GB RAM. Σκεφτομαι για καποια gigabyte, αλλα ποια (που να δεχεται 4 dimm RAM) και να εχει 6 sata ) ? Απο Ελλαδα μονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα. Εκτος το USB πληκτρολογιο που χρησιμοποιω στο Sierra, εχω ενα PS/2 Keyboard τις Logitech που θελω να χρησιμοποιω, αλλα οπως γνωριζω δεν παιζει συνδεση PS/2 σε Mac αν δεν κανω λαθος. Eιναι αυτο: http://www.ebay.com/itm/LOGITECH-KEYBOARD-PC-Y-SAE71-SK-2930-/322393472440?hash=item4b1025fdb8:g:~yoAAOSw4DJYfcwL Καπου διαβασα και κατεβασα ενα .kext, το ''VoodooPS2Controller'' απο εδω: https://www.tonymacx86.com/resources/voodoops2controller.288/ και το μετεφερα στα kext του clover, απο εκει το ετρεξα με Kext Utility. Ομως στην επανεκκινηση δεν ανοιγε το Sierra (μου εβγαλε γραμματα στο μηλο.) Επρεπε να μπω με το USB για να σβησω το .kext και μετα εκκινησε. Yπαρχει αλλος τροπος να μπορει να δουλεψει το πληκτρολογιο; Exω PS-2 Keyboard to USB Αdapter αλλα και παλι δεν δουλευει. http://www.e-shop.gr/startech-replacement-ps-2-keyboard-to-usb-adapter-f-m-p-PER.813344 Για δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα