fearless Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση, με βοηθησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigJoJoc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Σε λαπτοπ hp G3 μπαίνουν ; αλλά μόνο τα os χωρίς dual bot τα windows ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα χρειαστηκα... Μου εκλεισε ξαφνικα το PC μονο του. Μετα στην εκκινηση μου βγαζει το παρακατω παραθυρο (νομιζω μετα το clover μενου αν θυμαμαι καλα). Στον πανικο μου και χωρις να γνωριζω, πατησα Default (το πρωτο) ΑΝ θυμαμε καλα. Λαθος... δεν πατησα Default, πατησα F1 (τωρα που ειδα την εικονα το θυμηθηκα). Αυτο ομως επανεφερε τις ρυθμισεις στο BIOS και απο AHCI εγιναν παλι IDE, και ΠΡΙΝ το αντιληφθω δοκιμασα να ξανα μπουταρω με το USB γιατι χωρις αυτο μου εβγαζε panic στο μηλο. Με το USB ειπα να τρεξω τον clover μπας και εγινε κανα χαζο, η τεσπα να ξαναβαλω το Sierra απ την αρχη, αλλα δεν μπουταριζε, εκανε restart μονο του η μου εβγαζε απαγορευτικο στο μηλο. Μπαινω Windows, τιποτα και εκει... σερνοταν να διαβασουν ποντικο και πληκτρολογιο. Τι στο καλο λεω, σκεφτηκα το τροφοδοτικο μιας και πρεπει να ειναι στα τελευταια του, γιατι οι θυρες USB δεν δουλευουν καλα. Δεν ξερω κιολας. Ευτυχως τελευταια στιγμη πριν τα παρατησω σκεφτηκα να δω τις γνωστες ρυθμισεις AHCI/IDE στο BIOS και ολα καλα. Γιατι ομως μου εσβησε ξαφνικα το PC και μετα εβγαλε ''CMOS Checksum error'' δεν μπορω να καταλαβω. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από fearless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 @ fearless 1-2 φορές μου είχε τύχει το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου αλλά μετά από διακοπή ρεύματος. Επίσης μερικές φορές μου έκανε reset το bios ή μου το γύρναγε στην παλιότερη έκδοση.... ο λόγος κάποια βλακεία της Gigabyte. ΥΓ Όλα τα παραπάνω τα έκανε ανεξαρτήτου λειτουργικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Όλα τα παραπάνω τα έκανε ανεξαρτήτου λειτουργικού. Nαι δεν πρεπει να παιζει ρολο το λειτουργικο. Το ''CMOS Checksum error'' πρεπει να το βγαζει η Gigabyte στη περιπτωση μου. Καπου διαβασα οτι μαλλον θελει αλλαγη μια μπαταρια που εχει, για αυτο τα κανει αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Nαι δεν πρεπει να παιζει ρολο το λειτουργικο. Το ''CMOS Checksum error'' πρεπει να το βγαζει η Gigabyte στη περιπτωση μου. Καπου διαβασα οτι μαλλον θελει αλλαγη μια μπαταρια που εχει, για αυτο τα κανει αυτα. ..και πολυ πιθανον αυτη να ειναι και η λύση σου .. αλλα όπως είπε και ο @coffeex ολο αυτό δεν εχει να κανει με κανενα λειτουργικό η hackint0sh αλλα καθαρά με την μητρική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Nαι δεν πρεπει να παιζει ρολο το λειτουργικο. Το ''CMOS Checksum error'' πρεπει να το βγαζει η Gigabyte στη περιπτωση μου. Καπου διαβασα οτι μαλλον θελει αλλαγη μια μπαταρια που εχει, για αυτο τα κανει αυτα. Εννοείται πως δεν παίζει ρόλο απλός το έγραψα για να μην νομίζει κανείς ότι φτιάχνοντας ένα hackintosh μπορεί να χαλάσει πχ την μητρική. Δοκίμασε και κανένα bios update.. αλλά λόγο εμπειρίας δεν θα αλλάξει και κάτι. Αυτό που λες με την μπαταρία δοκίμασε να βγάλεις το pc εκτός ρεύματος (βγάλτο από την πρίζα) για λίγη ώρα, αν μετά δεις ότι στο bios δεν έχει κρατήσει την ημερομηνία ή και ρυθμίσεις τότε είναι θέμα μπαταρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τελειως απ το ρευμα το εχω βγαλει για αρκετη ωρα. Αυτο που ξεχασε την ρυθμιση, μου ετυχε προχθες για πρωτη φορα, αν ξαναγινει θα κοιταξω για μπαταρια. ..και πολυ πιθανον αυτη να ειναι και η λύση σου .. αλλα όπως είπε και ο @coffeex ολο αυτό δεν εχει να κανει με κανενα λειτουργικό η hackint0sh αλλα καθαρά με την μητρική σου. Η αλλαγη μπαταριας ειναι κατι που μπορω να αλλαξω και μονος αν την εχω; Πρεπει να βρω μπαταρια ακριβως για την μητρικη μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Η αλλαγη μπαταριας ειναι κατι που μπορω να αλλαξω και μονος αν την εχω; Πρεπει να βρω μπαταρια ακριβως για την μητρικη μου; H αλλαγή μπαταρίας είναι μια απλή διαδικασία. Για μπαταρία θα χρειαστείς 1 σαν και αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ωραια, την βλεπω την μπαταρια απ το τζαμι του κουτιου, ευκολο φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlosef Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Kaλησπέρα σε όλους, σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας μου πεί που θα βρω τεχνικούς που να φτιάχνουν Hackintosh στην αθηνα? Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigJoJoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Kaλησπέρα σε όλους, σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας μου πεί που θα βρω τεχνικούς που να φτιάχνουν Hackintosh στην αθηνα? Ευχαριστώ ++ και εγώ ψάχνω οποίος μπορεί ας βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Παλιοτερα ειχα καταφερει να βαλω hackintosh στο ιδιο build (OS X Yosemite) χρησιμοποιωντας το Chimera Bootloader ακολουθωντας το guide στο tonymacx86 χωρις να εχω καποιο προβλημα! Τωρα μετα απο καιρο αφου το ειχα παρατησει ειπα να βαλω το mac os Sierra, στο ιδιο ακριβως μηχανημα με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις, παλι με τοguide στο tonymacx86 αλλα αυτη τη φορα δεν μπορω να μπω στο installation καν. Εχω ρωτησει και εκει στο φορουμ αλλα δεν εχω παρει καποια βοηθεια. Να αναφερω οτι προσπαθησα αρκετες φορες με διαφορετικα usb flash. Καποιες φορες οταν εφτιαχνα το flashaki με το unibeast μου δημιουργουσε ΔΥΟ "εικονικους δισκους" εναν USB(οπως λεει στο guide) και εναν EFI και οταν εμπαινα στο boot menu μου εμφανιζε 2 επιλογες για boot και μονο οταν επελεγα το EFI λειτουργουσε, ενω αλλες φορες μου εβγαζε ΜΟΝΟ ενα "εικονικο δισκο" με ονομα USB αλλα απ αυτο οταν εμπαινα στο boot menu δεν με αφηνε να κανω boot μου πετουσε να κανω reboot ή να διαλεξω αλλο boot device. Παρακαλω οποιος εχει εμπειρια και μπορει να με βοηθησει! Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 το EFI είναι απολυτως φυσιολογικό λόγω του ότι πλέον το unibeast χρησιμοποιεί clover bootloader. Λογικά εσένα η μητρική σου πρέπει να έχει UEFI BIOS οπότε θα πρέπει να δημιουργήσεις το στικάκι επιλέγοντας UEFI mode. Εσύ θα επιλέξεις το usb partition για boot, όχι το EFI. Αν τα έχεις όλα όπως πρέπει θα συνεχίσει κανονικά. Επίσης το στικάκι θα το βάλεις σε usb 2 θύρα. Δε δουλεύει σε όλους σε usb 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragoticSaen Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αν εννοεις κατα την δημιουργια του usb που εχει επιλογη UEFI ή Legacy εννοειται πως παταω UEFI! Τωρα οταν παω να κανω boot απο το USB και οχι απο το EFI δεν μπαινει καν, λεει να κανω reboot τον υπολογιστη ή να επιλεξω αλλα boot option Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα