fearless Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 @Κυριακο εννοεις οτι ασχετος αν ο Driver Manager τις Nvidia διχνει ως επιλεγμενο οδηγο τον ''Default Graphics Drivers'' οτι μπορει να τρεχω τον ''NVIDIA Web Driver'' απ την στιγμη που ρυθμισα το Boot Args απ το Options του μενου Clover σε: Boot Args:dart=0 nvda_drv=1; Eπισεις πηγα και τικαρισα το nvda_drv=1 και μεσα απ το clover στην καρτελα Boot/Arguments, οπως διχνει η δευτερη εικονα (δεν ξερω αν χρειαζοταν αυτο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nextsak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 GA Z170x ultra gaming Προσπαθω να κανω update bios απο f20e στην τελευταια f20. Χρησιμοποιω το ιδιο φλασακι που εκανα και πιο παλια update. Μου βγαζει 2 επιλογες με 2 εικονιδια που δεν εχω ξαναδει και λενε fast και intact. Οποιο και να διαλεξω μου γραφει οτι δεν μπορει να κανει update Δοκιμασα σε ολες τις usb θυρες, αλλα τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ποιο θεωρείται το πλέον συμβατό laptop που να παίρνει μέχρι και το τελευταίο Mac OS; Ξέρω ότι πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να αλλαχτεί η WiFi κάρτα σε σχεδόν όλα τα μοντέλα. Πέρα από αυτό με ενδιαφέρουν οπωσδήποτε τα gestures στο touchpad. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgeorge Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημήτρη από τις καλύτερες επιλογές και κοντά σε MacBook Pro θεωρώ ότι είναι το Dell xps 15' 9530 καθώς και τα hp folio 1040 14' g1 και g2. Άριστες κατασκευές. Μόνο που υπάρχουν φθηνά σε μεταχειρισμένα μόνο από Αμερική, και τώρα με το δολάριο γ@μηθηκε... Όλα θέλουν αλλαγή κάρτας wi-fi Για το trackpad δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αλλά με ένα καλό ψάξιμο στο tonymac σίγουρα θα βγάλεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ Γιώργο! Σε έψαχνα να σε ρωτήσω αλλά είχα σβήσει τα ΡΜ και δεν θυμόμουν το nickname! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgeorge Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οτι θέλεις, εδώ είμαι! Δεν πολύ γράφω, αλλά παρακολουθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οταν επιλεγω ''Web Drivers'' τους κανει install, ζηταει Restart αλλα βλεπω στο ''NVIDIA Driver Manager'' οτι χρησιμοποιει παλι τους Default Graphics Drivers, και αν παω διπλα στην καρτελα ''Updates'' βλεπω να γραφει: NVIDIA Web Driver: 367.15.10.25f01 (Up to date) Τελικα αν επιλεξω απ το: Clover/System Parameter το ''NvidiaWeb'' βλεπω μετα στο Nvidia Driver Manager να εχει ως επιλογη τους Nvidia Web Driver ως τρεχον Drivers. Oμως με τους Nvidia Web Drivers εχει πολυ αργο boot o clover και αναγκαζομαι να χρησημοποιω τους Default Graphics Drivers. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2016 από fearless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoge xperria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Εγκατέστησα niresh mavericks 10.9 αλλα κανω boot μονο απο το USB και εχω κάποια προβλήματα μονο με bootflags .......-x -v -f GraphicsEnabler=No μπαίνει κανονικά και δεν εχω ήχο και στις ραμ εμφανίζει 8 gb αλλα 800mhz ενώ εμενα ειναι 1600mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoge xperria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το μονο προβλημα ειναι το boot0 error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ξανά εγκατέστησε bootloader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 μπορω σε pc με i5 4570 asrock b85 ram 8gb corsair xms και καρτα γραφικων 6850 να βαλω dual boot mac?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαύρος Πάνθηρας Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα.Εχω ενα desktop στην αποθηκη Lenovo H30-00 με specs: Intel Pentium Quad Core 2.41GHz Μητρικη Lenovo 4gb DDR3 HDD:1Tb GPU:Nvidia GT 720 Σηκωνει hackintosh?Υποψην την ραμ μπορω να την ανεβασω στα 8gb για να τρεχει πιο ομαλα και αν χρειαστει εναν SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα.Εχω ενα desktop στην αποθηκη Lenovo H30-00 με specs: Intel Pentium Quad Core 2.41GHz Μητρικη Lenovo 4gb DDR3 HDD:1Tb GPU:Nvidia GT 720 Σηκωνει hackintosh?Υποψην την ραμ μπορω να την ανεβασω στα 8gb για να τρεχει πιο ομαλα και αν χρειαστει εναν SSD. θεωρητικά σηκώνει αλλά εξαρτάται καθαρά από τη μητρική και το τι τσιπάκια έχει πάνω. Δυστυχώς το "Μητρική: Lenovo" δε βοηθάει πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 μπορω σε pc με i5 4570 asrock b85 ram 8gb corsair xms και καρτα γραφικων 6850 να βαλω dual boot mac?? κανεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 κανεις;; ψάξε Site: εδώ και αν σκαλώσεις κάπου μας λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα