jumaru99 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πως μπορώ να κάνω mount το EFI απο το usb flash efi_mounter_v3 γεια σας παιδια.εχω ερωτευτη μια μητρικη.... συγκεκριμενα αυτην..... για μενα ειναι συνολικα οτι καλυτερο βρηκα μεχρι τωρα και δεχετε αν οχι ολους σχεδον ολους τους επεξεργαστες της intel με usb3.1 και thunderbolt 3 και πολλα αλλα καλουδια. αλλα ενδικνυεται για hackintosh;;;; δεν ειμαι σιγουρος για αυτο.γνωριζει κανεις να μου πει;;;αν γινετε σημαινει οτι κατεληξα....χαχαχ περιμενω την απαντηση σας.ευχαριστω προκαταβολικα. Κάτα 99% δεν θα σου παίζει η onboard κάρτα ήχου, άγνωστο για το thunderbold Γενικότερα η Gigabyte ήταν πάντοτε οι φιλικότερες ως προς την υλοποίηση Hackintosh builds. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ECC μνήμες? Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης μητρικής.
blackm76 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Στην συγκεκριμένη κολλήσα γιατί δέχεται και xeon. Άλλη μητρική με 1151 που να δέχεται και i5 celeron Kai xeon ταυτόχρονα δεν έχω βρει. Αν είναι μόνο η κάρτα ήχου να βάλω μια έξτρα.
jumaru99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Είναι απαραίτητο για σένα να τρέξεις με xeon? Και ειδικά στο 1151? Για έξτρα μόνο σε usb νομίζω μετά πας.Γενικότερα πολύ μπασταρδεμένο το συγκεκριμένο setup. Αν πρέπει να πας σε Xeon, τότε προτίμησε X99 για σίγουρα και καλύτερα αποτελέσματα.
dimips Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γενικά για να περάσεις το Sierra με unibeast θέλει πάνω από 8gb USB stick αλλιώς κολλάει; Το έχει κατεφερει κανείς με 8ρι; 4 ώρες ειχε κολλήσει στη μέση το install, 3 φορές το έκανα απ την αρχή όλο και πάλι σταμάταγε, μετά το παράτησα.
gfdimopo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 efi_mounter_v3 Κάτα 99% δεν θα σου παίζει η onboard κάρτα ήχου, άγνωστο για το thunderbold Γενικότερα η Gigabyte ήταν πάντοτε οι φιλικότερες ως προς την υλοποίηση Hackintosh builds. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ECC μνήμες? Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης μητρικής. TO EFI mounter είναι νομίζω μόνο για το partition του λειτουργικού. Δεν έχει επιλογή να διαλέξεις το partition απο το flashaki
belkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γενικά για να περάσεις το Sierra με unibeast θέλει πάνω από 8gb USB stick αλλιώς κολλάει; Το έχει κατεφερει κανείς με 8ρι; 4 ώρες ειχε κολλήσει στη μέση το install, 3 φορές το έκανα απ την αρχή όλο και πάλι σταμάταγε, μετά το παράτησα. ποιος στο ειπε αυτο ? 8αρι μια χαρα ειναι
jumaru99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γενικά για να περάσεις το Sierra με unibeast θέλει πάνω από 8gb USB stick αλλιώς κολλάει; Το έχει κατεφερει κανείς με 8ρι; 4 ώρες ειχε κολλήσει στη μέση το install, 3 φορές το έκανα απ την αρχή όλο και πάλι σταμάταγε, μετά το παράτησα. Δοκίμασε με μεγαλύτερο, δεν είναι θέμα του Sierra αλλά του tool με μερικά flashάκια. Έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν. TO EFI mounter είναι νομίζω μόνο για το partition του λειτουργικού. Δεν έχει επιλογή να διαλέξεις το partition απο το flashaki Λάθος κάνεις. Σκανάρει κάθε mounted "δίσκο" και δίνει σε λίστα όλα τα κρυφά partitions.
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Jummaru 99 κάρτα ήχου έχει και pci. Όχι δεν είναι απαραίτητο απλά για το γαμωτο θα ήταν καλό να είχες την επιλογή να βάλεις ότι επεξεργαστή θες. Αλλά τελικά στην όπως και στη ζωή τίποτα δεν είναι τέλειο..... Χαχαχα Ναι για x99 ξέρω αλλά ανεβαίνει πολύ το κασε μετά.
jumaru99 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Jummaru 99 κάρτα ήχου έχει και pci. Όχι δεν είναι απαραίτητο απλά για το γαμωτο θα ήταν καλό να είχες την επιλογή να βάλεις ότι επεξεργαστή θες. Αλλά τελικά στην όπως και στη ζωή τίποτα δεν είναι τέλειο..... Χαχαχα Ναι για x99 ξέρω αλλά ανεβαίνει πολύ το κασε μετά. Your money, your choice. Το μόνο που έχω να συμπληρώσω όταν αναφερόμαστε σε αγορά/επιλογή εκ των υστέρων, είναι πως δεν ενδείκνυται 100% για hackintosh build, από τη στιγμή που δεν είναι 100% λειτουργική υπό αυτές τις συνθήκες.
blackm76 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Οπότε την ξεχνάω και επιστρέφω στα γνωστά. Η z170 η x99.
gfdimopo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Επιτέλους όλα οκ! Έφταιγε το ότι δεν είχα κάνει disable τα usb 3.ξεπερασε το pci configuration! Άρα στο Sierra δεν θα έχουμε usb3? Επίσης δεν έχω ήχο από την onboard Realtek 889? καμία ιδέα;
jumaru99 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Επιτέλους όλα οκ! Έφταιγε το ότι δεν είχα κάνει disable τα usb 3.ξεπερασε το pci configuration! Άρα στο Sierra δεν θα έχουμε usb3? Επίσης δεν έχω ήχο από την onboard Realtek 889? καμία ιδέα; Έχει, αλλά ποιον controller έχεις για usb 3.0? Κοιτάμε και τα προηγούμενα posts. Ήχος: ναι, κανε τα παρακατω ακριβως οπως τα γραφω Download/View Raw/audio_cloverALC-120 Mount EFI/EFI Mounter v3 | tonymacx86.com Double Click Downloads/audio_. . .ALC-120.command Enter Password Answer questions (y/n) Terminal/Shell/Export Text As... Restart
belkin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Επιτέλους όλα οκ! Έφταιγε το ότι δεν είχα κάνει disable τα usb 3.ξεπερασε το pci configuration! Άρα στο Sierra δεν θα έχουμε usb3? Επίσης δεν έχω ήχο από την onboard Realtek 889? καμία ιδέα; Ωραιος, δεν θυμαμαι τι μηχανημα εχεις αλλα δες αυτον τον οδηγο ειναι για native υποστηριξη https://www.tonymacx86.com/threads/native-usb-2-0-usb-3-0-on-skylake.202787/
gfdimopo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Θα το τσεκάρω. Οπότε κάνεις όσα λέει ο οδηγός και ενεργοποιείς στη συνέχεια τα USB 3. Για την κάρτα ήχου (Realtek 889) είδα είναι επίσης λίγο μπελαλίδικη η δουλειά στο αλλο site!
jumaru99 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για την κάρτα ήχου (Realtek 889) είδα είναι επίσης λίγο μπελαλίδικη η δουλειά στο αλλο site! Καθόλου μπελαλίδικη. Κατεβάζεις το αρχείο. Το τρέχεις Βάζεις το pass σου. Πατάς Υ(κυρίως) στα ερωτήματα. Restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα