Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας...έχω εγκατάσταση στο pc μου...Yosemite 10.10 έχω προβλημα γιατί πρέπει να ξεκινάει με safe boot δηλαδή με -x για να δουλέψει η κάρτα γραφικών αλλιώς κολλάει δεν έχω δει κάποιο άλλο προβλημα...έχω δοκιμάσει και Mavericks 10.9 δούλευε καλύτερα μπορώ να πω...έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι...ένα guide κάτι θα ήθελα και dual boot με Windows 7 γτ πρέπει να ξεκινάω από το usb flash...ευχαριστω παρά πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τόσο μου τη δείχνει...καλύτερα δούλευε με το niresh Mavericks 10.9.x γενικότερα το σύστημα....το μόνο θέμα ήταν ότι δε bootare χωρίς φλασάκι..

Καλησπέρα στο forum.

Έχω εγκαταστήσει στο laptop της υπογραφής μου την έκδοση 10.11.3 El Capitan, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο με το Unibeast(Clover UEFI) και το Multibeast .Στη συνέχεια ακολούθησα τους οδηγούς για "patching"  σε DSDT και SSDT για την λειτουργία του ήχου (conexant cx20751/2), του power management για το CPU και τον οδηγό για την ενεργοποίηση της HD4400.Όλα φαινονται να λειτουργούν κανονικά.Το laptop "μπουτάρει" κανονικά, η καρτα γραφικών και ήχου αναγνωρίζονται και λειτουργούν.Το θέμα είναι ότι το AppleLPC.kext δεν φορτώνει (kextstat|grep -y applelpc εντολή δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα στο τερματικό).Το ερώτημα είναι αν είναι απαραίτητο το συγκεκριμένο kext για την ομαλή λειτουργία το laptop, και αν ναι πως μπορώ να φορτώσω κατα την εκκίνηση το AppleLPC.kext.Κοινώς επηρεάζει την καλή λειτουργία ή οχι.Ρωτάω γιατί είμαι αρκετά αρχάριος στο Hackintosh και ζητώ την κατανόηση και τη βοήθεια απο το forum.

Ευχαριστώ.

Τόσο μου τη δείχνει...καλύτερα δούλευε με το niresh Mavericks 10.9.x γενικότερα το σύστημα....το μόνο θέμα ήταν ότι δε bootare χωρίς φλασάκι..

κλεψε το kext απο το mavericks και περνα το στο yosemite 

Καλησπέρα στο forum.

Έχω εγκαταστήσει στο laptop της υπογραφής μου την έκδοση 10.11.3 El Capitan, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο με το Unibeast(Clover UEFI) και το Multibeast .Στη συνέχεια ακολούθησα τους οδηγούς για "patching"  σε DSDT και SSDT για την λειτουργία του ήχου (conexant cx20751/2), του power management για το CPU και τον οδηγό για την ενεργοποίηση της HD4400.Όλα φαινονται να λειτουργούν κανονικά.Το laptop "μπουτάρει" κανονικά, η καρτα γραφικών και ήχου αναγνωρίζονται και λειτουργούν.Το θέμα είναι ότι το AppleLPC.kext δεν φορτώνει (kextstat|grep -y applelpc εντολή δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα στο τερματικό).Το ερώτημα είναι αν είναι απαραίτητο το συγκεκριμένο kext για την ομαλή λειτουργία το laptop, και αν ναι πως μπορώ να φορτώσω κατα την εκκίνηση το AppleLPC.kext.Κοινώς επηρεάζει την καλή λειτουργία ή οχι.Ρωτάω γιατί είμαι αρκετά αρχάριος στο Hackintosh και ζητώ την κατανόηση και τη βοήθεια απο το forum.

Ευχαριστώ.

Ναι είναι σημαντικό,μπορεί να θέλει άλλο ένα  patch στο DSDT για να στο φορτώνει.

Καλησπέρα στο forum.

Ευχαριστώ.

Οπως ειπε και ο moviemaker καλο ειναι να το πατσαρεις...εχω το ιδιο προβλημα σε ενα lenovo g50-70...θα προσπαθήσω να το πατσαρω και αν τα καταφερω να σε ενημερωσω!!! 

Οπως ειπε και ο moviemaker καλο ειναι να το πατσαρεις...εχω το ιδιο προβλημα σε ενα lenovo g50-70...θα προσπαθήσω να το πατσαρω και αν τα καταφερω να σε ενημερωσω!!! 

Ναι είναι σημαντικό,μπορεί να θέλει άλλο ένα  patch στο DSDT για να στο φορτώνει.

Οκ.Κατάφερα να "πατσάρω" το DSDT με το "HaswellLPC" patch.Τώρα με την εντολή

kextstat|grep -y applelpc

έχω αυτό το αποτέλεσμα

99    0 0xffffff7f82250000 0x3000     0x3000     com.apple.driver.AppleLPC (3.1) 32BDCF9F-0473-32D4-9DAE-F523EFB2D244 <98 12 5 4 3>

Από ότι καταλαβαίνω το appleLPC.kext φορτώνεται στην εκκίνηση και απο το HWMonitor βλέπω ότι το cpu "παιζει" σε 3 step (x8, x12 και x17).Για την IGPU πρέπει να κάνω κάτι αντίστοιχο;Ή δεν είναι και τόσο απαραίτητο;

Όχι δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι άλλο αφού μιλάμε για ενσωματωμένη.

Μια χαρά είναι τα step σου αρκεί το max να ειναι ταυτόσημο με αυτό που σου δίνει η Intel,τώρα αν ειναι 3 η 13 λίγη σημασία έχει κ την διαφορά ίσως να την καταλάβαινες μόνο στην αυτονομία της μπαταρίας. με κανένα 10λεπτο παραπάνω συνολικά.

=============================================================================================================

Hackint0sh σε bootable nVme Samsung SM951 και x99 chipset.

post-227308-0-60838400-1457579641_thumb.jpg

• Like 5

Μια χαρά είναι τα step σου αρκεί το max να ειναι ταυτόσημο με αυτό που σου δίνει η Intel,τώρα αν ειναι 3 η 13 λίγη σημασία έχει κ την διαφορά ίσως να την καταλάβαινες μόνο στην αυτονομία της μπαταρίας. με κανένα 10λεπτο παραπάνω συνολικά.

=============================================================================================================

attachicon.gifΧ99 Realife.jpg

:X  :X  :X  

Ενα συστημα με αυτα τα σπεκ ποσο θα το κοστολογιζε η apple?

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το max step ειναι x17 όσο δίνει η Intel.

Οπότε μενω ήσυχος και απολαμβάνω το Hackintosh.Όσον αφορά την εντολή "kextstat|grep -y appleintelcpu" τι ακριβώς δείχνει γιατι στο τερματικό δεν μου επιστρέφει τίποτα.Να ανησυχώ ή όχι;

attachicon.gifΧ99 Realife.jpg

Το boot  το αναλαμβανει μονο το bios ή χρειαζεται και κατι ιδιαιτερο στο hack?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το max step ειναι x17 όσο δίνει η Intel.

Οπότε μενω ήσυχος και απολαμβάνω το Hackintosh.Όσον αφορά την εντολή "kextstat|grep -y appleintelcpu" τι ακριβώς δείχνει γιατι στο τερματικό δεν μου επιστρέφει τίποτα.Να ανησυχώ ή όχι;

Μια χαρά είσαι ναι να το χαρείς τώρα μια χαρά τα κατάφερες. B)

Το boot  το αναλαμβανει μονο το bios ή χρειαζεται και κατι ιδιαιτερο στο hack?

Η μητρική,και clover γιουφι.

=====================================================================================

Πιο ""Apple" δεν γίνεται :P :P

post-227308-0-10710300-1457636113_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Το τερματικό δεν δίνει αποτέλεσμα όταν εκτελεί επιτυχημένα την εντολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...